- 28 Ocak 2014
- 1.528
- 1.694
- 36
Söyledikleriniz çok doğru Takdir-i İlahi Aslında bana kalsa bende yaptırırım testleri. Ama perinatoloğum şu an için gerek görmediğinden üstünde durmak istemiyorum. Bir dünya kan testinden tut da rahim filmine kadar bakmak gerekir çok detaylı bir araştırma demişti. Hem madden, hem manen yorucu bir süreç olduğunu, uzun bir bekleyişe girmem gerektiğini, kendime bir şans daha vermem gerektiğini söylemişti. İlk adetten sonra gel demişti ama daha anca 1 ay oldu. Bakalım gittiğimde ne diyecek. Çok şükür sizin de çocuğunuz varmış Allah bağışlasın İnşallah hayırlısıyla Rabbim tekrar nasip etsin1 düşük yaşadım ardından sağlıkla oğlumu kucağıma aldım.2 sene sonra korunurken hamile olduğumu öğrendim ama boş gebelikti düştü ardından kızıma hamile kaldım preeklampsiden 30 haftalık kaybettim ardından 2 sene sonra anca cesaret edip tekrar hamile kaldım onun da 9 haftalık kalbi durdu.Bu arada ölü doğum yaptıktan sonra genetik uzmanına yönlendirdi doktorum beni de eşimi de.Gel gelelim bütün tahliller,tetkikler temiz çıktı Dna lara kadar baktılar.Hatta eşim de bizim çocuğumuz oldu bi defa ve gayet sağlıklı niçin bu kadar detaylı araştırıyorlar diye anlam verememişti ama bence iyi oldu en azından kafamızda soru işareti kalmadı.Zor bir süreç değil kan veriyorsunuz 1 ay sonra sonuç çıkıyor gözünüzde büyütmeyin.Tıbbı genetik uzmanı bana şunu söyledi bazen böyle sebepsiz oluyor işte Takdir-i ilahi siz bebek istiyorsanız denemeye devam edin tıbben hiç bir sıkıntınız yok dedi.Ama bakın ortada 5 gebelik 1 sağlıklı doğum var.Yaradan Rabbim ne derse o gönlünüzü ferah tutun insanlar ne yollardan geçiyor bir evlat sahibi olabilmek için.Rabbim verecektir gönlünüzün muradını❤Çok uzun oldu kusura bakma