- Konu Sahibi booksmoney
-
Biz temmuzda evlendik bize hep sakin ozaman findik zamani kimse gelemez dediler bende gelmeyin ozaman dedim ama kir düğünü 500kisilikti zar zor sigdik fazla bile gelen oldu sirf meraktan gelirler takinti yapmayin kimse gelmesin nolur yani sizin karariniz onlar uymak zorunda daha nerdeyse 1sene var ki onceden söylemişsiniz bi zahmet gelsinlerEylül ayı için düğün tarihine karar verdik. Fakat bazı akrabaları memnun edemiyoruz. Köyde olurlarmış gelemezlermiş vs. Nişanlımda diyor ki düğün akrabaya göre mi ayarlanırmış ben kışın balayı yapmak istemiyorum eylül bile geç. Şimdi de diyorlar ki biz gelemeyiz o zaman böyle durumlarda ne yapılır? Şahsi fikrim ben de düğünü geç yapmak istemiyorum balayına düzgün bir yere gidelim istiyorum ama bir yandan da gelmeyiz dedikleri için kararsız kalıyorum. Amaan iki kişinin gelmemesiyle düğün mü ertelenir diye de aklımdan geçmiyor değil. Ek olarak düğün salonu kına salonu ve organizasyon tutuldu bu yüzden uğraşmak istemiyoruz.
Evet bizimkilerde fındığa gidiyorlar yetiştiremeyiz diyorlar.Biz temmuzda evlendik bize hep sakin ozaman findik zamani kimse gelemez dediler bende gelmeyin ozaman dedim ama kir düğünü 500kisilikti zar zor sigdik fazla bile gelen oldu sirf meraktan gelirler takinti yapmayin kimse gelmesin nolur yani sizin karariniz onlar uymak zorunda daha nerdeyse 1sene var ki onceden söylemişsiniz bi zahmet gelsinler
Ay su akrabalar ne cok konusuyor, gelmezsen gelme demek gerekiyor. Benim annemde sırf komşular gelemez edemez diye gidip hic istemediğim kına salonunu ayarladı. Içimde kalmıştı. Siz istediğiniz yer de zamanda yapın isteyen gelsin istemeyen gelmesin. Ekim ayında evlendim akdenize gidecekseniz kasım ayında bile sıcak oluyor. Eylülde hayli hayli olurEylül ayı için düğün tarihine karar verdik. Fakat bazı akrabaları memnun edemiyoruz. Köyde olurlarmış gelemezlermiş vs. Nişanlımda diyor ki düğün akrabaya göre mi ayarlanırmış ben kışın balayı yapmak istemiyorum eylül bile geç. Şimdi de diyorlar ki biz gelemeyiz o zaman böyle durumlarda ne yapılır? Şahsi fikrim ben de düğünü geç yapmak istemiyorum balayına düzgün bir yere gidelim istiyorum ama bir yandan da gelmeyiz dedikleri için kararsız kalıyorum. Amaan iki kişinin gelmemesiyle düğün mü ertelenir diye de aklımdan geçmiyor değil. Ek olarak düğün salonu kına salonu ve organizasyon tutuldu bu yüzden uğraşmak istemiyoruz.
Sole solim bizim dugun temmuzdaydi diger oglunun dugunu eyluldeydi ki yetistirdiler gercekten takmayıngelmek isteyengelirEvet bizimkilerde fındığa gidiyorlar yetiştiremeyiz diyorlar.
Antalyadan bakıyoruz denize giricek kadar da sıcak olsun diyoruz en uygun bu zamanı bulduk o yüzden. Çünkü benim yetiştirebilmem önemliydi tek başıma halledicem bütün hazırlığımı.Ay su akrabalar ne cok konusuyor, gelmezsen gelme demek gerekiyor. Benim annemde sırf komşular gelemez edemez diye gidip hic istemediğim kına salonunu ayarladı. Içimde kalmıştı. Siz istediğiniz yer de zamanda yapın isteyen gelsin istemeyen gelmesin. Ekim ayında evlendim akdenize gidecekseniz kasım ayında bile sıcak oluyor. Eylülde hayli hayli olur
Antalya kaş da kasim ayinda bile denize giriliyor merak etmeyin. Eylül en güzel zamani çok kalabalik olmuyor.Antalyadan bakıyoruz denize giricek kadar da sıcak olsun diyoruz en uygun bu zamanı bulduk o yüzden. Çünkü benim yetiştirebilmem önemliydi tek başıma halledicem bütün hazırlığımı.
Eylülde baya sıcak olur bizde kaş tarafındaydık ekimin 15 inden sonra. Ve baya sıcaktı 30 derece falandi. Tatil zamanları da genelde eylül de tercih ediyoruz. Hem yoğun kalabaliklarda bitmiş olur büyük plajlara koylara rahat rahat gidiyorsunAntalyadan bakıyoruz denize giricek kadar da sıcak olsun diyoruz en uygun bu zamanı bulduk o yüzden. Çünkü benim yetiştirebilmem önemliydi tek başıma halledicem bütün hazırlığımı.
Nişanlın haklı gelen gelir gelmeyende gelmezEylül ayı için düğün tarihine karar verdik. Fakat bazı akrabaları memnun edemiyoruz. Köyde olurlarmış gelemezlermiş vs. Nişanlımda diyor ki düğün akrabaya göre mi ayarlanırmış ben kışın balayı yapmak istemiyorum eylül bile geç. Şimdi de diyorlar ki biz gelemeyiz o zaman böyle durumlarda ne yapılır? Şahsi fikrim ben de düğünü geç yapmak istemiyorum balayına düzgün bir yere gidelim istiyorum ama bir yandan da gelmeyiz dedikleri için kararsız kalıyorum. Amaan iki kişinin gelmemesiyle düğün mü ertelenir diye de aklımdan geçmiyor değil. Ek olarak düğün salonu kına salonu ve organizasyon tutuldu bu yüzden uğraşmak istemiyoruz.
Biz de Eylülde yapacağız kısmetse düğünü, hayırlı olsun öncelikle. Sonra da ona uydurursun öbürüne uymaz uymaz allah uymaz yani öyle iş yapılmaz. Belirleyin gelen gelir gelmeyen gelmez çok niyeti varsa takısını gönderir zaten. Öyle saçma iş mi olur canım. Onlar ayarlasın kendilerini madem öyle diyin düğün mü büyük iki akraba mı? Valla biz hiç sokturmadık burunlarını ben eylül ayını çok seviyorum diye eylül dedim bitti. Kararlı durun karıştırmayın kimseyi işinize.Eylül ayı için düğün tarihine karar verdik. Fakat bazı akrabaları memnun edemiyoruz. Köyde olurlarmış gelemezlermiş vs. Nişanlımda diyor ki düğün akrabaya göre mi ayarlanırmış ben kışın balayı yapmak istemiyorum eylül bile geç. Şimdi de diyorlar ki biz gelemeyiz o zaman böyle durumlarda ne yapılır? Şahsi fikrim ben de düğünü geç yapmak istemiyorum balayına düzgün bir yere gidelim istiyorum ama bir yandan da gelmeyiz dedikleri için kararsız kalıyorum. Amaan iki kişinin gelmemesiyle düğün mü ertelenir diye de aklımdan geçmiyor değil. Ek olarak düğün salonu kına salonu ve organizasyon tutuldu bu yüzden uğraşmak istemiyoruz.
Benimde böyle bir derdim vardı kimseye uyduramadık hep bi aksilik çıktı sonunda dedik ki bu bizim günümüz biz ne zaman istersek o zaman olacak gelmek istemeyende gelmez boşver. Şimdi temmuza ayarladık bile düğünü başkaları düşünsünEylül ayı için düğün tarihine karar verdik. Fakat bazı akrabaları memnun edemiyoruz. Köyde olurlarmış gelemezlermiş vs. Nişanlımda diyor ki düğün akrabaya göre mi ayarlanırmış ben kışın balayı yapmak istemiyorum eylül bile geç. Şimdi de diyorlar ki biz gelemeyiz o zaman böyle durumlarda ne yapılır? Şahsi fikrim ben de düğünü geç yapmak istemiyorum balayına düzgün bir yere gidelim istiyorum ama bir yandan da gelmeyiz dedikleri için kararsız kalıyorum. Amaan iki kişinin gelmemesiyle düğün mü ertelenir diye de aklımdan geçmiyor değil. Ek olarak düğün salonu kına salonu ve organizasyon tutuldu bu yüzden uğraşmak istemiyoruz.
gelmezlerse gelmesinler ya elalemin keyfine göre mi ben düğünümü belirliycem.Eylül ayı için düğün tarihine karar verdik. Fakat bazı akrabaları memnun edemiyoruz. Köyde olurlarmış gelemezlermiş vs. Nişanlımda diyor ki düğün akrabaya göre mi ayarlanırmış ben kışın balayı yapmak istemiyorum eylül bile geç. Şimdi de diyorlar ki biz gelemeyiz o zaman böyle durumlarda ne yapılır? Şahsi fikrim ben de düğünü geç yapmak istemiyorum balayına düzgün bir yere gidelim istiyorum ama bir yandan da gelmeyiz dedikleri için kararsız kalıyorum. Amaan iki kişinin gelmemesiyle düğün mü ertelenir diye de aklımdan geçmiyor değil. Ek olarak düğün salonu kına salonu ve organizasyon tutuldu bu yüzden uğraşmak istemiyoruz.
Evet bizde bunu söylüyoruz ama onlar gelmeyince düğün olmaz sanıyorlar illa erteleyin diye sıkıştırıyorlar. İstemede falan vardı bazı akrabalar babam olmadığından dolayı. O yüzden düğün tarihi konuşurkende onlara sormamız bekliyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?