kızlar aslında bu bir dert degil ama seçim yapmam gerekiyor şimdi ben hiç memnun olmadıgım sevmediğim bi evde oturuyorum son 3 3.5 yıldırda bi türlü ev bulup cıkamadık şimdi eşim iş yerinden biraz para alacakmış yani tasınırken maddi olarak sorun yasamayacagız neyseşimdi kaynımın oturdugu site gercekten çok güzel ve ucuz diğer yerlere göre eşim işe bisikletle gelip gidecek evler merkezi sitemli yeni bina yani 2 3 yıllık asansörlü güvenlikli ve çocuk parkı var kaynım 475 e oturuyor 2+1 kv demde eltimin istegiyle onların üst katı kiraladı 1 ay sonra tasınacaklar eşime de 1 2 ay sonra sitede 1 ev daha boşalacak gel kaçırma fırsatı demişler eşim evleri çok begendi 550 razı yeterki rahat ferah ve sıcak olsun diyor iş yerine yakın evlerde 700 tl den baslıyor onlarında yüzüne bakmazsın ben evi çok begendim dogruya dogru bu eve 400 tl ödüyoruz yılbasından sonra zam yapacak rutubetli ve soguk ayrıca 300 tl dogalgaz faturası ödedik hemde şimdiden eşim annemlede h... yle istesen istemesen görüşüyorsun uzak yada yakın ne farkeder ki diyor sonuçta annem 7 kat uzakta olsada lafını ediyor sonuçta diyor şaşırdım