bir dosta arkadaşa ihtiyacim var

eşinle birlikte upuzak bi şehre taşının.no kv no kp no elti no görümce.özleyince bin pişman olurlar.siz de kafa dinlersiniz.

Sende yeni elbise al anneme kizkardesime gelinimize aldim de bak bakalim nasil gorsun ayrimciligi ayy bi de gozune sokuyor terbiyesizler ..!

Eltiye noluyo kendini ne sanıyo kustahhhh.kendini fasulye gibi nımetten sayıyı.terbiyesizzz

Gidebilsek yada ayni sehir de uzaga tasinsak
O zaman sizde kendinize bu çevre dışında başka Bi çevre edinin.mesela arkadaşların yok mu onlarla gez dolaş evine davet et eşinle aile dostları edinin yani kv kp elti arka planlarda kalsın.onlarda desin bunların güzel Bi hayatı var bizi takmıyorlar ne de olsa uğraşmayı bırakalım

Pazar arabası olayı gözlerimi doldurdu bi anlık . Bazen pazara giderken teyzem pazar arabasini al derdi utaniyodum ben pazar arabasi tasimaktan . Birinin isteyip alamadigi sey olmasi cok canimi yakti suan . Siz calismiyor musunuz? sizde bir is bulsaniz olmaz mi belk ikendi paranizi kendiniz kazanirsaniz esinizle bir olup cok guzel bir hayat kurarsiniz..

Kendime uygun bi is ariyorum ama malesef bulamadim

Dantel yapiyorum ama alan olmuyor malesef
Anladim . cevrenizde cocugunu bakabilceginiz biri olsa keske . Yasadiklarinizin uzerine delirmediginiz icin kutluyorum sizi . Baya sabirliymissiniz . Umarim Allah size oyle kapilar acar ki eltiniz ve esinizin ailesi kapinizin onunde paspas olmak icin yalvarirlar . Keske vurup kirsalar . Bir insani psikolojik olarak zedelemek gercekten cok agir bunu biliyorum . Keske iyi insanlar yerine bunlar ölse.

Hastalığiniz nedir

Hic cevap vermiyorum ve mecbur kalmadikca gitmiyorum ana kv dem de eltimde gorumcem cat kapi geliyorlar ya esimi birakacagim yada bu insanlari gormek zorundayim
Ya esini birakacaksin ya da o insanciklara katlanmak zorundasin.
Benim escik de ailesine cok duskun. Gorgusuzluklerini, somurmelerini, beni ezmelerini keyifle izlerdi. Tipki bir annenin minicik yavrusunun yaramazliklarini zevkle sevgiyle izler gibi...
Sonuc; ne ben onlara katlanabildim, ne onlar degisti, ne de esim onlara bir durun dedi.
Ben yerimde oturup sinirden kendime etmekle kaldim. Giden 5 yilim degil, 20 yilim oldu.
Sana dogru gelmeyen bir seyler varsa, duzeltmeye calisma. Zira kalabalik bir takimla karsi karsiya tek basinasin.
KK'da bir derdim var bolumunde acilan her konuda kendimden bir pay buluyorum. Ne kadar cileli bir o kadar da sabirliymisim diye kendime sasmaktan da kendimi alamiyorum.
Fazla sabir gostermeyin kizlar. Duzelmeyen hic bir sey icin beklemeyin. Sizin hayatiniz herkesinkinden daha degerli.
Hic birimiz baskalarinin sokugunu dikmek icin ya da yama olmak icin yaratilmadik.

Esimi seviyorum bana bi kotulugu yok kadinla kizla da isi yok kendi halinde yuvasi icin cirpinan yemeyip yediren giymeyip giydiren bir adam kocam sirf ailesi yuzunden birakmak istemiyorum ki zaten amac ayirmak

Esimi seviyorum bana bi kotulugu yok kadinla kizla da isi yok kendi halinde yuvasi icin cirpinan yemeyip yediren giymeyip giydiren bir adam kocam sirf ailesi yuzunden birakmak istemiyorum ki zaten amac ayirmak
O zaman esine acik acik soyleyeceksin ailen evliligimize zarar veriyor huzurumu bozuyorlar diye. Zamanla esini de etkilerler bence.
Esini ikna et evliliginiz icin uzaklasin onlardan.

O zaman esine acik acik soyleyeceksin ailen evliligimize zarar veriyor huzurumu bozuyorlar diye. Zamanla esini de etkilerler bence.
Esini ikna et evliliginiz icin uzaklasin onlardan.
Esimle o kadar cok konustuk ve birseyler drnedik ki uzaklasmak bile yetmedi

Allah hidayet versin böyle insanlara. Sizin de yardımcınız olsun. Üzmeyin kendinizi. Bu insanları da kaale almayın. Yoklarmış gibi davranın. Aldırış etmeyin. Fenalık yapsanız anlayacak tiplere benzemiyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…