Gidebilsek yada ayni sehir de uzaga tasinsakeşinle birlikte upuzak bi şehre taşının.no kv no kp no elti no görümce.özleyince bin pişman olurlar.siz de kafa dinlersiniz.
O zaman sizde kendinize bu çevre dışında başka Bi çevre edinin.mesela arkadaşların yok mu onlarla gez dolaş evine davet et eşinle aile dostları edinin yani kv kp elti arka planlarda kalsın.onlarda desin bunların güzel Bi hayatı var bizi takmıyorlar ne de olsa uğraşmayı bırakalımGidebilsek yada ayni sehir de uzaga tasinsak
Pazar arabası olayı gözlerimi doldurdu bi anlık . Bazen pazara giderken teyzem pazar arabasini al derdi utaniyodum ben pazar arabasi tasimaktan . Birinin isteyip alamadigi sey olmasi cok canimi yakti suan . Siz calismiyor musunuz? sizde bir is bulsaniz olmaz mi belk ikendi paranizi kendiniz kazanirsaniz esinizle bir olup cok guzel bir hayat kurarsiniz..Iyi geceler kizlar
Cok zor ve cetrefilli sorunlu gunler yaşıyorum ...Allah im daha buyuk dertlerden korusun...icimde tuhaf ve beni hüzünlendiren birsey var ,eşimle sorunlarim bitti şükür!ama kv kp derin gorumcenin eltimin tavirlari beni o kadar yipratiyor ve üzüyor ki umursamak veya gormezden gelmek icin elimden geleni yapiyorum...Asla kiskanc cekemezlik yapan baskasinin kotulugunu isteyen biri olmadim,ama kp derin beni bir kuafore bile goturmek yerine eve akrabalarindan bir kuaforun oylesine bir sac ve makyajla sirf babam cocuklar seviyor birbirini daha bir cati altina girmeden yuvalari yikilmasin diye susmasindan cesaret alip bir dugun salonu yerine bir ogretmen evinin bahcesini 31 ocakta salon diye tutmasi bunu son ana kadar saklamasi esimin ve benim hayal kirikligim esyalarimin alinmamasi (esime ve bana katalog gosterilip hic eve getirilmemesi)hasta ligimin yuzüme vurulmasi ,vs yasanan onca haksizlik husran hayal kirikligi ve benim sabir ve sevgim icin eyvallah dememle gecen 5 koca yil bir evlat kaybi ardi ardina yasanan ayriliklar (esimin ailesi yuzunden )...sonra 5 yil boyunca 50 100 diye diye bizi maddi manevi kanimizi emen birsey soyleyince beddualar yagdiran psikoloji birakmayan bu insanlarin kacarak evlenen eltime 3 milyara dugun salonu 2 milyara gelinlik kiralamalari bir kuafore 400 tl yi tek seferde cikarip vermeleri sirf eltim istedi diye hem dış hem ic mekan da resimler ve daha neler neler bende talep etmistim ama sadece 2 poz resim o kadar :/sabir dedim bunlar fani haymeana dedim icime attim simdi nerde gelin gorsem aglar ic cekerim ...eltime bunlar yapildi diye cok sevindim hic kiskanmadim cunku her genc kizin hakki sonucta ama esim bana bi bluz aldı diye bi ton laf edenlerin kaynima kiza şunu yap sinema ya gotur en guzelini al demeleri ben pazar arabasi alacagim dedigim de gereksiz deyip eltime pazar arabasi almalari gorumcemle eltime hediyeler alirken bana benim yanimda hediyeler verip kp derin benim kizlarim en iyisini hakediyor demesi vs ... eltimin surekli laf carpmasi benim acigimi aramasi bunlara sabir dedim ama kaynimin da kp derin de bize kazik atip hicbir sekilde yüzlerinin kızarmamasi buna da Allah buyuk dedim ama esimin aksam 9 a kadar calisip ordsn ek ise gitmesi gece eve gelmesi bi 3 5 kurus icin cirpinmasi na uzuluyorum ...esyalarimiz 2 .el ve eski kp der sizde artik esyalari degistirin dedi bugun eltim in alayci gulusu gozumun önünde ses etmedim sadece fatih bilir baba alacak odeyecek o dedim sonra da kp der kv fazla beyaz a renkliye bakma soyle ucuz siyah kahverengi size daha iyi olur dedi bende fatih in aldigina raxiyim fatihle olduktan sonra dedim ama cok bozuldum kv denin gorumceme ve eltime bileklik verip bana almamasi da tuz biber ekti cok üzüldüm neden bu kadar kötülerbileklik te yada dugun salonunda esyada gozum yok ben bu tavri anlamiyorum
Kendime uygun bi is ariyorum ama malesef bulamadimPazar arabası olayı gözlerimi doldurdu bi anlık . Bazen pazara giderken teyzem pazar arabasini al derdi utaniyodum ben pazar arabasi tasimaktan . Birinin isteyip alamadigi sey olmasi cok canimi yakti suan . Siz calismiyor musunuz? sizde bir is bulsaniz olmaz mi belk ikendi paranizi kendiniz kazanirsaniz esinizle bir olup cok guzel bir hayat kurarsiniz..
Nerede yasiyorsunuz ? en azindan elisi felan yapip satsanizKendime uygun bi is ariyorum ama malesef bulamadim
Dantel yapiyorum ama alan olmuyor malesefNerede yasiyorsunuz ? en azindan elisi felan yapip satsaniz
Anladim . cevrenizde cocugunu bakabilceginiz biri olsa keske . Yasadiklarinizin uzerine delirmediginiz icin kutluyorum sizi . Baya sabirliymissiniz . Umarim Allah size oyle kapilar acar ki eltiniz ve esinizin ailesi kapinizin onunde paspas olmak icin yalvarirlar . Keske vurup kirsalar . Bir insani psikolojik olarak zedelemek gercekten cok agir bunu biliyorum . Keske iyi insanlar yerine bunlar ölse.Dantel yapiyorum ama alan olmuyor malesef
Hastalığiniz nedirBeni istemediler sirf nisanliyken hastalandim diye bide ezdiler hep basimi kaldirmama izin vermediler gorumcemin gelinsin sen mecbur yapacagin dedigi gunler hala aklimda simdi kendi de evli ve cok mutsuz gecen gelin olmak cok zormus dedi icimden Allah iste dedim o kadar cunku artik onlar icin esimle huzurum bozulsun istemiyorum
Romatizma ve astimHastalığiniz nedir
Cok gecmis olsun ,yorumlarda okudum da dantel yapıyormuşsunuz ben bi türlü ögrenemedim benim icinde yapar mısiniz almak istiyorum cok severim oyle seyleriRomatizma ve astim
Kolay ve zevkli tabi yaparim istersenizCok gecmis olsun ,yorumlarda okudum da dantel yapıyormuşsunuz ben bi türlü ögrenemedim benim icinde yapar mısiniz almak istiyorum cok severim oyle seyleri
Isterim isterimKolay ve zevkli tabi yaparim isterseniz
Ya esini birakacaksin ya da o insanciklara katlanmak zorundasin.Hic cevap vermiyorum ve mecbur kalmadikca gitmiyorum ana kv dem de eltimde gorumcem cat kapi geliyorlar ya esimi birakacagim yada bu insanlari gormek zorundayim
Esimi seviyorum bana bi kotulugu yok kadinla kizla da isi yok kendi halinde yuvasi icin cirpinan yemeyip yediren giymeyip giydiren bir adam kocam sirf ailesi yuzunden birakmak istemiyorum ki zaten amac ayirmakYa esini birakacaksin ya da o insanciklara katlanmak zorundasin.
Benim escik de ailesine cok duskun. Gorgusuzluklerini, somurmelerini, beni ezmelerini keyifle izlerdi. Tipki bir annenin minicik yavrusunun yaramazliklarini zevkle sevgiyle izler gibi...
Sonuc; ne ben onlara katlanabildim, ne onlar degisti, ne de esim onlara bir durun dedi.
Ben yerimde oturup sinirden kendime etmekle kaldim. Giden 5 yilim degil, 20 yilim oldu.
Sana dogru gelmeyen bir seyler varsa, duzeltmeye calisma. Zira kalabalik bir takimla karsi karsiya tek basinasin.
KK'da bir derdim var bolumunde acilan her konuda kendimden bir pay buluyorum. Ne kadar cileli bir o kadar da sabirliymisim diye kendime sasmaktan da kendimi alamiyorum.
Fazla sabir gostermeyin kizlar. Duzelmeyen hic bir sey icin beklemeyin. Sizin hayatiniz herkesinkinden daha degerli.
Hic birimiz baskalarinin sokugunu dikmek icin ya da yama olmak icin yaratilmadik.
O zaman esine acik acik soyleyeceksin ailen evliligimize zarar veriyor huzurumu bozuyorlar diye. Zamanla esini de etkilerler bence.Esimi seviyorum bana bi kotulugu yok kadinla kizla da isi yok kendi halinde yuvasi icin cirpinan yemeyip yediren giymeyip giydiren bir adam kocam sirf ailesi yuzunden birakmak istemiyorum ki zaten amac ayirmak
Esimle o kadar cok konustuk ve birseyler drnedik ki uzaklasmak bile yetmediO zaman esine acik acik soyleyeceksin ailen evliligimize zarar veriyor huzurumu bozuyorlar diye. Zamanla esini de etkilerler bence.
Esini ikna et evliliginiz icin uzaklasin onlardan.
Allah hidayet versin böyle insanlara. Sizin de yardımcınız olsun. Üzmeyin kendinizi. Bu insanları da kaale almayın. Yoklarmış gibi davranın. Aldırış etmeyin. Fenalık yapsanız anlayacak tiplere benzemiyorlar çünkü.Iyi geceler kizlar
Cok zor ve cetrefilli sorunlu gunler yaşıyorum ...Allah im daha buyuk dertlerden korusun...icimde tuhaf ve beni hüzünlendiren birsey var ,eşimle sorunlarim bitti şükür!ama kv kp derin gorumcenin eltimin tavirlari beni o kadar yipratiyor ve üzüyor ki umursamak veya gormezden gelmek icin elimden geleni yapiyorum...Asla kiskanc cekemezlik yapan baskasinin kotulugunu isteyen biri olmadim,ama kp derin beni bir kuafore bile goturmek yerine eve akrabalarindan bir kuaforun oylesine bir sac ve makyajla sirf babam cocuklar seviyor birbirini daha bir cati altina girmeden yuvalari yikilmasin diye susmasindan cesaret alip bir dugun salonu yerine bir ogretmen evinin bahcesini 31 ocakta salon diye tutmasi bunu son ana kadar saklamasi esimin ve benim hayal kirikligim esyalarimin alinmamasi (esime ve bana katalog gosterilip hic eve getirilmemesi)hasta ligimin yuzüme vurulmasi ,vs yasanan onca haksizlik husran hayal kirikligi ve benim sabir ve sevgim icin eyvallah dememle gecen 5 koca yil bir evlat kaybi ardi ardina yasanan ayriliklar (esimin ailesi yuzunden )...sonra 5 yil boyunca 50 100 diye diye bizi maddi manevi kanimizi emen birsey soyleyince beddualar yagdiran psikoloji birakmayan bu insanlarin kacarak evlenen eltime 3 milyara dugun salonu 2 milyara gelinlik kiralamalari bir kuafore 400 tl yi tek seferde cikarip vermeleri sirf eltim istedi diye hem dış hem ic mekan da resimler ve daha neler neler bende talep etmistim ama sadece 2 poz resim o kadar :/sabir dedim bunlar fani haymeana dedim icime attim simdi nerde gelin gorsem aglar ic cekerim ...eltime bunlar yapildi diye cok sevindim hic kiskanmadim cunku her genc kizin hakki sonucta ama esim bana bi bluz aldı diye bi ton laf edenlerin kaynima kiza şunu yap sinema ya gotur en guzelini al demeleri ben pazar arabasi alacagim dedigim de gereksiz deyip eltime pazar arabasi almalari gorumcemle eltime hediyeler alirken bana benim yanimda hediyeler verip kp derin benim kizlarim en iyisini hakediyor demesi vs ... eltimin surekli laf carpmasi benim acigimi aramasi bunlara sabir dedim ama kaynimin da kp derin de bize kazik atip hicbir sekilde yüzlerinin kızarmamasi buna da Allah buyuk dedim ama esimin aksam 9 a kadar calisip ordsn ek ise gitmesi gece eve gelmesi bi 3 5 kurus icin cirpinmasi na uzuluyorum ...esyalarimiz 2 .el ve eski kp der sizde artik esyalari degistirin dedi bugun eltim in alayci gulusu gozumun önünde ses etmedim sadece fatih bilir baba alacak odeyecek o dedim sonra da kp der kv fazla beyaz a renkliye bakma soyle ucuz siyah kahverengi size daha iyi olur dedi bende fatih in aldigina raxiyim fatihle olduktan sonra dedim ama cok bozuldum kv denin gorumceme ve eltime bileklik verip bana almamasi da tuz biber ekti cok üzüldüm neden bu kadar kötülerbileklik te yada dugun salonunda esyada gozum yok ben bu tavri anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?