Bir diyetisyen istiyoruz

dementia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
112
2
48
Merhaba arkadaşlar,
Kilo vermek için diyetler yapılmış diyetisyenlerden örnekler yazılmış bir sürü sayfalar açılmış.
Kilo almakta en az vermek kadar zor bizede konu hakkında bilgili biri bir diyetisyen yardım etmeli diye düşünüyorum.
Daha önce diyetisyene giden yada klübümüzün varsa diyetisyeni biraz yardımcı olabilirmi lütfen?

bende aynı dertten muzdaripim..şiöyle anlatıyım bundan 3ay önce 40 kiloydum ve bi kıızm var 15 aylık..Neyse çok araştırdım bulk vesayre eczaneden tozlar aldım en son gnc kullandım ve bu arada iğne vuruldum 3 tane şimdiye kadar şuan46 kiloyum ve gnc bitti şimdi tekrar almak istiyorum ama kiloyu gnc mi yaptı yoksa bulk ve fantomalt mı anlamadım...Arkadaşlar lütfenn daha neler yapabilirim yada hangi tolzar iyidir onu alıcam

ben gnc kullandım hemde her gün aynı saatlerde içtim. 1 dk bile geciktirmeden.uyku düzenimede dikkat ettim fakat hiç bir yararı olmadı.1 kilo bile alamadım.ilk önce 1 kilo aldığımı zannettim fakat o içtiğim sütlerden dolayı olan ağırlıkmış.40 kiloyum şu an.gnc'yi kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum.param boşa gitti.onun yerine muz,bal,kuruyemiş gibi şeyler alıp yiyin daha iyi

Gnc bende kullandım ama bende çok fazla çarpıntı yaptı devam edemedim. okadarda para verdim bi işe yarayamadı. bizlere gnc,toz,sporcu içeceği, bebe büskivisi fln değil bizlere bir diyetisyen programı lazım
bebe büskivisi yiyenlerde bıraktıktan sonra yine kilo veriyormuş. metabolizmayı düzene sokacak birşey istiyoruz.
iki gün önce t3-t4-tsh-creatinin ve kan sayımıma baktırdım. kansızlık dahi çıkmadı tüm değerler normal ama neden kilo alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…