Bir derdim yok da bir merakım var:(

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
kızlar bişey sorucam soğuk suyla banyo yapmak yumurtalıklara zarar verir mi çok sağlıklı diye duydum ama acaba yumurtalıklarıma zarar verip ilerde çocuğumun olmasını engeller mi??:uhm:
teşekkür ederim merakımı giderecek yorumlar yaptığınız için şimdiden sositososito

neden soğuk suyla yapıyorsunuz ki :uhm:

soğuk suyla duş yaptığınız taktirde üşütürsünüz, üşütme sonucu da herşey olabilir. dikkat edin derim

sistit rahatsızlığı yapar,idrarını yaparken yanma hissettirir.
o bölgeyi sıcak ya da ılık suyla yıkamak gerekli.

soguk suyu sadece gogüslerine tut,genital bölge ve bel kısmına tutmak saglıklı degil üşütebilirsin

neden soğuk suyla yapıyorsunuz ki :uhm:

soğuk suyla duş yaptığınız taktirde üşütürsünüz, üşütme sonucu da herşey olabilir. dikkat edin derim

ya evdeki şofben bozuldu da benimde banyo yapmam lazım spordan geldim bişey olur mu diye merak ettim sonra internetten araştırdım sağlıklı falan yazınca dedim olmazsa bundan sonra öyle yıkanıyım ama bu seferde aklıma yumurtalıklarım geldi eyvahedigeldismile dedim ben en iyisi kadınlar kulübüne yazayım bunu bi zemuszemus

en basiti üşütürsünüz ya.bence yani ılık suyla duşunuzu alın çıkmaya yakın şöle bi vücüdunuza tutun soğuk suyu. o dirilik verir kan dolaşımını hızlandırır.

soğuk su göğüslere iyi gelir ama alt taraf için ılık su kullan bence

Ben soğuk suyu şöyle bir üzerime tutsam şok geçiririm akannehir hele kış ayında bu havada :umursamaz:

Bence de eski yöntem su ısıtın siz, üşütüp hasta olursunuz

bir kovaya su ısıtıp öyle yıkanın, biraz eski usül olacak ama soğuktan iyidir gene a.s.

Ben soğuk suyu şöyle bir üzerime tutsam şok geçiririm akannehir hele kış ayında bu havada :umursamaz:

Bence de eski yöntem su ısıtın siz, üşütüp hasta olursunuz

heheh aynı cevabı vermişiz a.s. bir elle çocuğa bakıp, bir elle yazınca böyle oluyor :1hug:

arkadaşım boşver sağlıklı filan değil.bekarken böle şeylere dikkat ediilmesi taraftarıyım.ayaklarınızı,belinizi sıcak tutun sonra bi şekilde çıkar acısı.annem hep söledi şimdi hak veriorum.sakın yıkanmaaaaaaaaaaa

yazin buz gibi suyun altinda banyo yaparim.kisinda soguga yakin henuz bi zararini gormedim..
havalar soguk oldugu icin acikcasi kisin cesaret edemem..ketilla su isit kovaya doldur yoksa kovan 5 lt lik su siselerine doldur..

çok fazla sıcak su zararlı ama soğuk suda hele bu soğukta tabiki zararlı.. Alışanlar var soğuk suda yıkanmaya onlar etkilenmiyor ama bir yaştan sonra buna başlamak risk olur. En iyisi ılık su ile yıkanmak ne çok soğuk ne çok sıcak olacak.. Bende asla yıkanamam soğuk suyla hatta şofbenden banyoya ancak geliyor sıcak su ben baya akıtığ böyle giriyorum duşa iyice ısınsın diye.. sen öyle birşey olduğunda eski usul ısıt ve yıkan..

sağolun kızlar evet bende geleceğimi riske atmamaya karar verdim su ısıtıp yıkandım :))))

KUZUCUĞUM ADI ÜSTÜNDE SOĞUK SU.AYYYY.ÜŞÜDÜM BİRDEN.
ŞAKA BİYANA CİCİ KIZ SEN NEYAP YAP SOĞUK SUYLA YIKANMA .VALLA İLTİAPLANMA OLUR CİCİŞİNDE NAPICAN OZAMAN.ohaoldumsmile

Ayağını sıcak tut başını serin
Gönlünü ferah tut düşünme derin

Demiş atalarımız ne güzel söylemişler. Ayağını da belini de sıcak tut ama yumurtalıklarına doğrudan bir zararı olmaz ama üşütmenin zararı olur böbreklerini bile üşütebilirsin öyle yıkanırsan ki bu da etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…