- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.741
- 198
Böyle bir durum benim de başıma gelmişti. 2 tane adam bizim evi anahtarla açmaya çalışıyordu çok korktum. Kapıya gittim mercekten baktım adamlar kendi kendine konuşuyor niye açılmıyor falan diye.benım anladıgım kadarıyla ev sahıbı sorunlu kısılık bunda bence hepımız hemfıkırız
boyle tahrık eden kıskırtan karısan hadsız bırı .
konu sahıbı de mantık cercevesının sınırlarında gezen kendı baglamından koptu kopacak bıraz da hayalperest bırı
bu ıkısı bırlesınce ortaya cıkan bu oldu
hepımızın tuhaf komsuları var
ben kendımınkını anlatayım karsı kapı komsum mesela
bız bu evı 4 yıl once aldık ınsaatdan aldık daha apartmanda oturan 3. kısıydık bombostu dusunun bır komsu bır bız bırde bızım tam kapı karsı komsumuz vardı
kapım zorlandı bırı kapımı kurcaladı ozaman cocugum da 2 yasında korktum kapının delıgınden baktım bır adam kapımı acmaya calısıyor karsımdakı daırenınde kapısı acık ızlıyor , onu gorunce bır cesaretle actım kapıyı
kapımı kurcalayan afalladı, hayırdır dedımya ben temızlık yapmak ıcın gelmıstım bu daıre dedıler bende o yuzden acmaya calıstım dedı ama kumas pantolon gomlek var ustunde nasıl temızlık yapacaksa
bende kapının onunde ayakkabı var bakın kapı susu var evden ses gelıyor tv acık. kapıyı once calmak yerıne neden boyle acmaya calısıyorsunuz ? dedım
pardon yanlıs oldu dedı hızlı hızlı nasıl gıdıyor
karsımdada komsu bana öküzün trene baktıgı gıbı bakıyor bön bön
sız neden hayırdır kıme geldınız demedınız ? sozde komsumuz var durmus evıme gırenı ızlıyor bırde cay yapsaydınız adama dedım kapıyı carpttım
esımı aradım aynen olanı anlattım. komsunun kocasını aramıs boyle bır mevzu olmus esımde esınıze cıkısmıs, kapı komsusuyuz bırgun sızınde basınıza gelebılır esımde duyarsız davransa nasıl olur ? acıl bırsey olsa ılk bızım kapımızı calacaksınız komsuyuz bız demıs ...
sımdı ben bu durumda komsu evıme ajan sokmaya calıstı dıye dusunebılır mıydım dusunceler sonsuz ve sınırsız dusunebılırdım ama nıye dusunmedım cunku mantıklıyım :) konu sahıbı ıste burada hata yapıyor mantık devre dısı kalıyor acayıp panik bunun ıcın de destek alsa ıyı olur.
Çok korktum hemen eşimi aradım oda açmadı. Eşimin kuzenini aradım abi birileri anahtarla kapıyı zorluyor açmaya çalışıyor dedim. Ben geliyorum hemen telefonu kapatma kimsiniz diye sor bende duyayım dedi.
Sonra karşı komşum kapıya çıktı ne yapıyorsunuz dedi. Adamlar da eve bakmaya geldik dedi. Kadın da orasi satıldı evde oturanlar var dedi. Adamlar da Allah Allah karıştırdık deyip üst kata çıktılar üst kata girdiler. Yani adamlara seslenmeme gerek kalmadan gittiler ama çok korkmuştum...
Meğer üst kattaki evi gezdirmeye getirmiş emlakçı