• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benım anladıgım kadarıyla ev sahıbı sorunlu kısılık bunda bence hepımız hemfıkırız
boyle tahrık eden kıskırtan karısan hadsız bırı .
konu sahıbı de mantık cercevesının sınırlarında gezen kendı baglamından koptu kopacak bıraz da hayalperest bırı
bu ıkısı bırlesınce ortaya cıkan bu oldu

hepımızın tuhaf komsuları var

ben kendımınkını anlatayım karsı kapı komsum mesela
bız bu evı 4 yıl once aldık ınsaatdan aldık daha apartmanda oturan 3. kısıydık bombostu dusunun bır komsu bır bız bırde bızım tam kapı karsı komsumuz vardı
kapım zorlandı bırı kapımı kurcaladı ozaman cocugum da 2 yasında korktum kapının delıgınden baktım bır adam kapımı acmaya calısıyor karsımdakı daırenınde kapısı acık ızlıyor , onu gorunce bır cesaretle actım kapıyı
kapımı kurcalayan afalladı, hayırdır dedım :KK70: ya ben temızlık yapmak ıcın gelmıstım bu daıre dedıler bende o yuzden acmaya calıstım dedı ama kumas pantolon gomlek var ustunde nasıl temızlık yapacaksa
bende kapının onunde ayakkabı var bakın kapı susu var evden ses gelıyor tv acık. kapıyı once calmak yerıne neden boyle acmaya calısıyorsunuz ? dedım
pardon yanlıs oldu dedı hızlı hızlı nasıl gıdıyor
karsımdada komsu bana öküzün trene baktıgı gıbı bakıyor bön bön
sız neden hayırdır kıme geldınız demedınız ? sozde komsumuz var durmus evıme gırenı ızlıyor bırde cay yapsaydınız adama dedım kapıyı carpttım

esımı aradım aynen olanı anlattım. komsunun kocasını aramıs boyle bır mevzu olmus esımde esınıze cıkısmıs, kapı komsusuyuz bırgun sızınde basınıza gelebılır esımde duyarsız davransa nasıl olur ? acıl bırsey olsa ılk bızım kapımızı calacaksınız komsuyuz bız demıs ...

sımdı ben bu durumda komsu evıme ajan sokmaya calıstı dıye dusunebılır mıydım dusunceler sonsuz ve sınırsız dusunebılırdım ama nıye dusunmedım cunku mantıklıyım :) konu sahıbı ıste burada hata yapıyor mantık devre dısı kalıyor acayıp panik bunun ıcın de destek alsa ıyı olur.
Böyle bir durum benim de başıma gelmişti. 2 tane adam bizim evi anahtarla açmaya çalışıyordu çok korktum. Kapıya gittim mercekten baktım adamlar kendi kendine konuşuyor niye açılmıyor falan diye.

Çok korktum hemen eşimi aradım oda açmadı. Eşimin kuzenini aradım abi birileri anahtarla kapıyı zorluyor açmaya çalışıyor dedim. Ben geliyorum hemen telefonu kapatma kimsiniz diye sor bende duyayım dedi.

Sonra karşı komşum kapıya çıktı ne yapıyorsunuz dedi. Adamlar da eve bakmaya geldik dedi. Kadın da orasi satıldı evde oturanlar var dedi. Adamlar da Allah Allah karıştırdık deyip üst kata çıktılar üst kata girdiler. Yani adamlara seslenmeme gerek kalmadan gittiler ama çok korkmuştum...

Meğer üst kattaki evi gezdirmeye getirmiş emlakçı 🙄

Abuk sabuk akla mantığa sığmayan her konuda sonsuz dalgamı geçerim çünkü salak saçma kafalara tahammül yaşını geçtim.Oyle konular açılıyor ki öyle üyeler var ki cildirmamak elde değil.Gercek hayatta görsem yine kibarlık yapar ayıp olmasın diye bir yere kadar tahammül gösterebilirim ama burda herkes no name hiç acımam.Uc düşünüp bir yazın sizde .İnsanın hiç mi idraki olmaz bazı şeylere sonra millete alay konusu oldum diye cildirmayin

Bence regl zamanınız yaklaştı tuhaf asabi değişik yorumlarınız var kocişiniz🤣🤣🥒size çikolata alsın
Ha bi de şey vardı bak, 25 yaşındasın ve harika bi kariyerin var de mi? Karşına geçsek bu lafları edemeyiz, rahmetli Azer Bülbül gibi titreriz.

Ha bi de şey vardı bak, 25 yaşındasın ve harika bi kariyerin var de mi? Karşına geçsek bu lafları edemeyiz, rahmetli Azer Bülbül gibi titreriz.
Bülbül tiryakisi ablamız 🤣🤣🤣 hayal aleminde dolaşıyor. Ufak atda civcivler yesin ablam 🤣🤣🤣saçmalamaya son hız devam

Abuk sabuk akla mantığa sığmayan her konuda sonsuz dalgamı geçerim çünkü salak saçma kafalara tahammül yaşını geçtim.Oyle konular açılıyor ki öyle üyeler var ki cildirmamak elde değil.Gercek hayatta görsem yine kibarlık yapar ayıp olmasın diye bir yere kadar tahammül gösterebilirim ama burda herkes no name hiç acımam.Uc düşünüp bir yazın sizde .İnsanın hiç mi idraki olmaz bazı şeylere sonra millete alay konusu oldum diye cildirmayin
İdrakı olmayan sizsiniz nesi uç bunların ?
Çıldırmıyorum yazdım size mi sorucam ?Anlayanlar anladı siz kalın bu zihniyetle.

Konularınızı bilmiyorum da genel olarak cevap vereceğim

Hayat stresli malum
Ekonomi desen batık
Sosyal ilişkiler de keza öyle
İnsanlar günlük hayatta kızıp dışarı vuramadığı düşünceleri forumlarda birbirinden dalaşarak çıkarmaya çalışıyor bence

Böyle bir durum benim de başıma gelmişti. 2 tane adam bizim evi anahtarla açmaya çalışıyordu çok korktum. Kapıya gittim mercekten baktım adamlar kendi kendine konuşuyor niye açılmıyor falan diye.

Çok korktum hemen eşimi aradım oda açmadı. Eşimin kuzenini aradım abi birileri anahtarla kapıyı zorluyor açmaya çalışıyor dedim. Ben geliyorum hemen telefonu kapatma kimsiniz diye sor bende duyayım dedi.

Sonra karşı komşum kapıya çıktı ne yapıyorsunuz dedi. Adamlar da eve bakmaya geldik dedi. Kadın da orasi satıldı evde oturanlar var dedi. Adamlar da Allah Allah karıştırdık deyip üst kata çıktılar üst kata girdiler. Yani adamlara seslenmeme gerek kalmadan gittiler ama çok korkmuştum...

Meğer üst kattaki evi gezdirmeye getirmiş emlakçı 🙄
ınsan gercekten korkuyor o an benım tek dusundugum cocugum 2 yasında ne yaparım nereye saklanırım nasıl kendımı korurum olmustu kapımızın arkasına sundan aldık kılıt olarak :KK70: images.jpg
bunu acabılmek ıcın kapıyı kırmaları gerek , normal kapı zıncırlerı maalesef korumuyormus esım ayakkabı bagıyla normal zıncırın nasıl acılabılecegını gosterdı bana şoka gırdım bırde evı 3 kere kılıtlememek gerekmıs kılıdın bır sıstemı varmıs 3 kılıtlı anahtarlarda 2 kere kılıtleyınce guvenlı oluyormus
kapı 3 kez kılıtlenınce kılıdın boyu uzar hırsız levye ıle cok rahat acarmıs bu mesajla bunu da soyleyeyımde herkes ona gore guvenlık tedbırı alsın :)

Ufkunuz kapalı sizin tabi burdakilerin aklına gelen benim aklıma gelmez değil mi market indirmiymiş🤣🤣 en komiği bu ya yemin ederim şu sıkıntılı halde güldüm kadın şeytan gibi biri yermi öyle kolay market deyip koşmaya.
Diğer savcılık eş yanında konuşmayı hepsini yaptım size inandırmak zorunda değilim köstek olmaya geldiniz belli kalın öyle .
İyi de bunları o konuda söyleseydiniz?

Önerinizi beğendim ya da yaptım ama dönüş olmadı deseydiniz?

Ama siz yeni konu açıp burada da istemediğiniz cevapları alınca çocuk gibi "onları zaten yapmıştım yeeaaaaa" demeye başladınız.

Eğer yaptıysanız zaten dinleme cihazı olmadığını anlamış olmanız gerrekmez miydi? Neden o evimde cihaz var diye konu açtınız?

Kendinizle çelişiyorsubız. Çünkü o ladsr yalan söylüyorsunuz ki konuyla ilgili başta söylediklerinizi unutuyorsunuz. Siz ve diğer kişiliğinize hayatta kolaylıklar dilerim.

Hayat stresli malum
Ekonomi desen batık
İnsanlar günlük hayatta kızıp dışarı vuramadığı düşünceleri forumlarda birbirinden dalaşarak çıkarmaya çalışıyor bence
Doğru teşekkür ederim

Hayat stresli malum
Ekonomi desen batık
Bence de. Konu açıyorlar bir de iki mesaj yazılsın dövüşeyim diye. Bi de bizi beğenmezler, stres alıyoruz mis gibi bak.

İyi de bunları o konuda söyleseydiniz?

Önerinizi beğendim ya da yaptım ama dönüş olmadı deseydiniz?

Ama siz yeni konu açıp burada da istemediğiniz cevapları alınca çocuk gibi "onları zaten yapmıştım yeeaaaaa" demeye başladınız.

Eğer yaptıysanız zaten dinleme cihazı olmadığını anlamış olmanız gerrekmez miydi? Neden o evimde cihaz var diye konu açtınız?

Kendinizle çelişiyorsubız. Çünkü o ladsr yalan söylüyorsunuz ki konuyla ilgili başta söylediklerinizi unutuyorsunuz. Siz ve diğer kişiliğinize hayatta kolaylıklar dilerim.
Her msjı gayet iyi hatırlıyorum🤣orda yazan kişilerin düşüncesini küçümsememek adına bişey demedim ama siz anlamazsınız böyle şeylerden.
Öyle yorum yapanlara pek cevap vermedim hatta sadece teşekkür ettim. Size cevap vermiyorum artık yalansa inanmayın yazmayın bu kadar basit algınız açıksa yazmayın

suan muzık dınlıyorum aynı zamanda buraya bılgısayarla yazıyorum yanı bır klavye sesı var
hangı komsu bılmıyorum telefonda konusuyor ne konustugunu aynen buraya yazabılırım oyle netkı
bıldıgınız benım evımın ıcınde gıbı
bu apartmanları yapan muteahhıtlerı allah bıldıgı gıbı yapsın karnım guruldasa duyuluyor

Hayat stresli malum
Ekonomi desen batık
Yakalandım 🤦🏻‍♀️

ınsan gercekten korkuyor o an benım tek dusundugum cocugum 2 yasında ne yaparım nereye saklanırım nasıl kendımı korurum olmustu kapımızın arkasına sundan aldık kılıt olarak :KK70: Eki Görüntüle 2976468
bunu acabılmek ıcın kapıyı kırmaları gerek , normal kapı zıncırlerı maalesef korumuyormus esım ayakkabı bagıyla normal zıncırın nasıl acılabılecegını gosterdı bana şoka gırdım bırde evı 3 kere kılıtlememek gerekmıs kılıdın bır sıstemı varmıs 3 kılıtlı anahtarlarda 2 kere kılıtleyınce guvenlı oluyormus
kapı 3 kez kılıtlenınce kılıdın boyu uzar hırsız levye ıle cok rahat acarmıs bu mesajla bunu da soyleyeyımde herkes ona gore guvenlık tedbırı alsın :)
Ya ben kardeşimle yaşarken bundan vardı. Kardeşim bi sabah işe geç kaldı çok heyecanlanmış- böyle durumlarda bi kere geç kaldım diye heyecanla kalkıp bayılmışlığı var-. Neyse kapının normal kilidini açtık bunu açmamış o hışımla bi çekti bu kilit koptu. Ulan dedi bu mu koruyacak bizi hırsızdan :KK70: Ev de sıfır. Dedik inşallah kalitesizidir de ondan kopmuştur. Sonra yenisini takmıştım.

Evet bir derdimiz var yazıp anlatıyoruz.
Neden burada inanmıyorum sonra rahatsız ve ya dalga geçme tarzı yorumlar var.
İnanmıyorsanız yazmayın ,rahatsız diyorsanız sizin iç dünyanızda ki rahatsızlığınızın yansıması belki ayrıca dalga geçeceksiniz yeri burası değil.
Bu bile ne kadar düşük aşağı bir düşünce tarzı. Neden burada saygı yok ?
İnsanlar size fikir danışıyor saçma sapan hakaretlerinize maruz kalmak için yazmıyor.
Bir konu açılıyor millet hemen konu sahibine saldırıyor.
Düzgün yorum yapanlara saygım var.
Ama diğerleri bayağı aşağı asıl komik ve düşük dalga geçilesi bu kafa yapısındaki insanlar.
Hımmmm ok... 😒

Öyle ama şurada sırf stres atmak için bile sataşanlar var 😂
evet sırf stres atmak ıcın satasanlar var ama emın olun sırf stres atmak ıcın satasan uyelere sımdı neden boyle dedın konu sahıbını lınclemeye yer arıyorsunuz dıyen uyelerde var :)
bunu neden goremıyorsunuz ? yanı buna ne uyeler ne yonetım ızın vermıyor o anda mudahale eden olmazsa da hepsı banlanıyor sonrasında zaten ...

ben bu forumda gercekten o kadar cok sey ogrendım kı ... evet gercekten tuhaf yorum yapan var ama onlarda azınlık. sosyal hayatımızda da yokmu alakasız konusan tuhaf davranan ne yapıyoruz gormezden gelıyoruz bu kadar basıt aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X