• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin aklı var sonuçta. Ben niye başkasının düşüncesini kopyala yapıştır yapıyım ki. Fikrim yoksa yazmam. İlla her konuda fikir beyan etmem gerekmez
Bencede Bende böyle düşünüyorum ama herkes böyle değil ne gelirse yazıyor ısrarla diyorum fikrin yoksa yazma zorlamı yazdırıyoruz ben şahsen fikrim yoksa yazmam ve de dalgada geçmem konu sahibinin yarasına neden tuz basıyım buraya yazıyorsa mutlak fikir almak içindir niye daha fazla dert ekliyim

Ayy bide üstteki yorumunuza 'beni yapılan yorumlar pek etkilemiyor' minvalinde birşey yazıp sonra extra bir konu açmaniz shdkdhsjshska beni benden aldiniz:KK53::süslü:
İşte devam size kolay gelsin başka kafada yaşıyorsunuz işiniz gücünüz laubali gırgır.
Saçma yapılanlar umurumda değil ama düzgün yorumlar tabikide umurumda.
Evet yazdım hadi ben bir çare bulurum ama savunmasız insanlar var.
İnsanları manipüle etmeye çalışıyorsunuz kötü yorumlarınızla umurumda değil.
Ama ben kime anlatıyorum ki ?

Nereden biliyorsunuz rahat olduğumu. Klasik duygu sömürüsü en nefret ettiğim
Size mi duygu sömürüsü yapıcam bana hiç faydası olmayacak birine ? Rahatsınız bence hayatta büyük sorunlar yaşamamışsınız.

İşte devam size kolay gelsin başka kafada yaşıyorsunuz işiniz gücünüz laubali gırgır.
Umurunuzda değilse niye kötü yorumlar yapıyollaaa yetişin a dostlar diye konu açtınız?

Size mi duygu sömürüsü yapıcam bana hiç faydası olmayacak birine ? Rahatsınız bence hayatta büyük sorunlar yaşamamışsınız.
Burda millete o kadar laf söylediniz sizin yaptığınız doğru mu şuan peki sadece soruyorum nereden biliyorsunuz hayatta benim ne yaşadığımı.

Siz çare bulabilseniz zaten burda aynı konunun laciverti birkaç konu acmazdiniz hanımefendi. Burayı çare aramak için değil içinizin zemberegini akıtmak için kullandığınız besbelli. İnsanların verdiği fikirleri es geçip bozuk plak gibi aynı yerde takilisiniz. Yok evden tasinamiyorum yok kocam iğrenç biri yok ev sahibim ruh hastası yok kayıt cihazı. Sizin bunca derdiniz varken aksiyon alsaydiniz şuan bu konuda dalga geçiliyor olmazdiniz,sonucu yazarsınız. Genelde fikir isteyen kadınlar öyle yapıyor,kızlar sizin dediklerinizi yaptım sonucu bu oldu şimdi ne yapmalıyım / çok sağolun işe yaradı vs :işsiz:

Siz çare bulabilmeniz zaten burda aynı konunun laciverti birkaç konu acmazdiniz hanımefendi. Burayı çare aramak için değil içinizin zemberegini akıtmak için kullandığınız besbelli. İnsanların verdiği fikirleri es geçip bozuk plak gibi aynı yerde takilisiniz. Yok evden tasinamiyorum yok kocam iğrenç biri yok ev sahibim ruh hastası yok kayıt cihazı. Sizin bunca derdiniz varken aksiyon alsaydiniz şuan bu konuda dalga geçiliyor olmazdiniz,sonucu yazarsınız. Genelde fikir isteyen kadınlar öyle yapıyor,kızlar sizin dediklerinizi yaptım sonucu bu oldu şimdi ne yapmalıyım / çok sağolun işe yaradı vs :işsiz:
Amaç ilgi çekmek

Ben hayatımda hiç sorun yaşamadığım, adeta piremses gibi büyüdüğüm için sizi anlayamam soryy
Şu konuya son mesajım olsun, valla verilen aklı almadığı gibi varolan akliyla da bir arpa boyu yol alamayan insanlar oturup sizlanmasin surda.

Siz çare bulabilseniz zaten burda aynı konunun laciverti birkaç konu acmazdiniz hanımefendi. Burayı çare aramak için değil içinizin zemberegini akıtmak için kullandığınız besbelli. İnsanların verdiği fikirleri es geçip bozuk plak gibi aynı yerde takilisiniz. Yok evden tasinamiyorum yok kocam iğrenç biri yok ev sahibim ruh hastası yok kayıt cihazı. Sizin bunca derdiniz varken aksiyon alsaydiniz şuan bu konuda dalga geçiliyor olmazdiniz,sonucu yazarsınız. Genelde fikir isteyen kadınlar öyle yapıyor,kızlar sizin dediklerinizi yaptım sonucu bu oldu şimdi ne yapmalıyım / çok sağolun işe yaradı vs :işsiz:
Zemberek akıtmak dediğinize göre yılanlıkta bir numara olan sizsiniz sizinle laf yarışına bile girmem robot gibisiniz iyice okuyunda boş yorum yapmayın kafa az çalışıyor sizde o gırgır laubali gevşek grubunun baş danışmanı sizdiniz demek 🤣🤣

Zemberek akıtmak dediğinize göre yılanlıkta bir numara olan sizsiniz sizinle laf yarışına bile girmem robot gibisiniz iyice okuyunda boş yorum yapmayın kafa az çalışıyor sizde o gırgır laubali gevşek grubunun baş danışmanı sizdiniz demek 🤣🤣
Haah hakaret başladıysa gırgır grup haklıdır hiç şaşmaz

Şu konuya son mesajım olsun, valla verilen aklı almadığı gibi varolan akliyla da bir arpa boyu yol alamayan insanlar oturup sizlanmasin surda.
Zaten yarası olanlar koştu geldi şu konuda bile gevşek gevşek konuşmalar başladı en başta siz 🤣🤣🤣

Haksız yorum yapmamak adına gittim açtığınız bütün konulara baktım. Bir konunuz da ilişki yasayamiyorum,agrim oluyor nasil olacak vs demissiniz bir konunuzda beta hgc 7 demissiniz hatta o konuda yorum yapanlara cevap vermemissiniz. Tehtitkar komşu konunuzda da eşinizi yerden yere vurmussunuz,ev sahibini de mafya bilmem ne diyerek anlatmissiniz hii bir de eşiniz ev sahibiyle cok yakınmış vs vs... Bu konudan önceki konunuz ise dinleme cihazı.... Konuda yardim etmek için uğraşan kişilere siz alaycı cevap vermis aynı şeyleri sürekli yazmışsınız hatta yardim etmeye çalışan kişilere degil isinize gelene cevap vermissiniz. Şimdi de bu konuda hala uslubunuza ragmen yardimci olmaya calisanlara aynısıniz. Siz ev sahibinizi birakin da kendinizi dinleme cihaziyla dinleyin,ben ne yapıyorum? Bu duruma nasil geldim diye...

Haah hakaret başladıysa gırgır grup haklıdır hiç şaşmaz
Aynen hakaret size özel çünkü öyle atın kafadan ahkem kesmekte size özel dertlilerin baş tacı alttan alta küçük Emrah rolleri msjı aldık siz çok çektiniz 🤣🤣🤣

Haksız yorum yapmamak adına gittim açtığınız bütün konulara baktım. Bir konunuz da ilişki yasayamiyorum,agrim oluyor nasil olacak vs demissiniz bir konunuzda beta hgc 7 demissiniz hatta o konuda yorum yapanlara cevap vermemissiniz. Tehtitkar komşu konunuzda da eşinizi yerden yere vurmussunuz,ev sahibini de mafya bilmem ne diyerek anlatmissiniz hii bir de eşiniz ev sahibiyle cok yakınmış vs vs... Bu konudan önceki konunuz ise dinleme cihazı.... Konuda yardim etmek için uğraşan kişilere siz alaycı cevap vermis aynı şeyleri sürekli yazmışsınız hatta yardim etmeye çalışan kişilere degil isinize gelene cevap vermissiniz. Şimdi de bu konuda hala uslubunuza ragmen yardimci olmaya calisanlara aynısıniz. Siz ev sahibinizi birakin da kendinizi dinleme cihaziyla dinleyin,ben ne yapıyorum? Bu duruma nasil geldim diye...
🤣🤣🤣🤣 valla aynı kafalar toplandı buraya bişey demiyorum

Aynen hakaret size özel çünkü öyle atın kafadan ahkem kesmekte size özel dertlilerin baş tacı alttan alta küçük Emrah rolleri msjı aldık siz çok çektiniz 🤣🤣🤣
Ee hani demin çekmemiştim ya 🤔 çektim mi çekmedim mi karar ver.
Yoo hiç hakaret etmedik biz siz öyle anladınız. Mesela siz beni kendi kafanıza göre yaftaladınız bu doğru mu sizce dedim her mesaja dönen siz anında arazi

Ben hayatımda hiç sorun yaşamadığım, adeta piremses gibi büyüdüğüm için sizi anlayamam soryy
Çok mu çektiniz teyze benden daha dertlisiniz galiba 🤣🤣🤣 konuya bunuda sıkıştırdınız siz ve dertlerinizi 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X