bir derdim var.

O işler öyle olmuyor. Ben iki üniversite mezunuyum. Şimdi de master yapıyorum. Mantılarımı satmaya kalksam siparişlere yetişemem. Enfes yaparım mantı.

neyse mesele şu ki; kv nizle konuşup siz diyeceksiniz anne beni darlama diye. kocanız da krediniz bitti. İki kere şikayet edersin. Üçüncüde bu lafı duyarsın. Ne bekliyordunuz arayıp annesini azarlamasını mı?

Burada herkes yaptığım yazım yanlışlarına takılmış. Çok ilginç. Ben bu yazıyı yazarken çok üzgündüm ve ağlıyordum. Bu yazıyı yazmaktaki amacım bir yapıcı eleştri veya çözüm önerisi almaktı. Bu tarz yorumlar da geldi, bu yorumların sahiplerine teşekkür ederim. Konudan sapıp yazım yanlışlarına takılanlar da üniveriste mezunuyum dememe içerlenmişler(?). Eğer vaktim ve mental enerjim olsaydı burada bekçiliğini insanları aşağılayarak yaptığınız Türkçe'yi size layık(!) bir şekilde kullanırdım, emin olun.

Burada insanlar yazarak anlaşıyorlar. Kendinizi yazarak ifade edemediğiniz sürece anlaşılmaz, yanlış anlaşılır, istemediğiniz yorumlar alırsınız. O yüzden düzgün yazmak, imla ve noktalamaya dikkat etmek bir seçenek değil zorunluluk bence.

Benim kayınvalidem de böyle. Ama ben hiç esime şikayet etmedim bugüne kadar, bir kere bile.
Bende çok rahatsız oluyorum ama sorunu kendim çözmeye çalısıyorum, ayrıca aynı evde yaşama konusunda tavrınızı net koysaydınız. Benim kv de benle yaşasaydı daha fazlasını da yapardı.

Yapıcı eleştiri her zaman konu sahibini pohpohlayarak olmaz
Hatalı bir durum görünürse söylenir ki, konuların amacı bu değil mi zaten?
bakış açınızı değiştirin bence

Yapıcı eleştiri her zaman konu sahibini pohpohlayarak olmaz
Hatalı bir durum görünürse söylenir ki, konuların amacı bu değil mi zaten?
bakış açınızı değiştirin bence
yapıcı eleştiri lafımdan pohpohlanmayı beklediğimi nasıl çıkarttınız acaba? Burada gelen kayınvaliden çamaşırlar kokar demiş ve kadın haklı gibi mantıklı "yapıcı eleştiriler var". yapıcı yazmış olmam mı sizde beni öven yorumlar istediğim algısını oluşturdu?

Kayınvalidenizle yaşamak zorunda değilsiniz bence eğer üzerinizde yaşayacaksınız diye bir baskı yoksa
Anneniz bile olsa sürekli yardım ediyorsa eleştirecektir

Ama çamaşırlar bekledikçe kokar, makina bitince hemen asılmazsa kokar, kızartma yapılırken tavanın üstü kapatılır. Kadın haklı yani.

Burada ben zaten yazım ve noktalama önemsizdir veya fuzulidir gibi bir yorumda bulunmadım. Bulunduğum yorum konuyla ilgili yorum yapmak yerine yaptığım yazım yanlışları sebebiyle beni aşağılayanlaraydı. Farkındaysanız, "size ne benim yanlışımdan" veya "istediğim gibi yazarım" gibi bir yorum yapmadım. Herkes çok gergin ve kırıcı. Böyle olması gerekmez. Burada kimse çocuk azarlamıyor, üslubuna dikkat ederek yazmış kişilerin eleştirilerine alınmam zaten.

Herkes çok gergin ve kırıcı fazla iddialı bir cümle değil mi? Gergin ve alıngan olan siz olabilir misiniz?

Üzgün ve ağlıyorken yazım yanlışı yapılır diye bir şey mi var ?
varsa bilmiyordum, eleştirmezdim bilseydim
Ben kafam bir milyonken bile o kadar yazım yanlışı yapmıyorum
Sonuçta insanlar okuyor burayı , okuma yazma sıkıntınız olsa bunu anlayışla karşılardık emin olun .
Üniversite mezunu biri için bu bahaneler biraz komik olmuş bence

Kocanızı nıye arıyorsunuz ki .Adam ıyıalttan almış .Madem beraber yasamak ıstemıodunuzbaştan tavtınızı kocacaktınız.Kocanıza uzuldum ben.En maduru o adam .

Kizartma yaginin uzeri kapatilmaz ki. Ben yeni evli iken tencereyi kapagiyla kapatmistim. Kapagi acinca alev aldi. Ustteki dolaplar yanmisti. Gazete kagidi falan olur ama.

Kvler okuyorsanız buraya az tutun çenenizi ya. Her şeye karışmayın
Kirli sepetindeki beyaz çamaşırları makinaya atmayip dizi izleyen gelin hanımlar, hadi yikadiniz bı zahmet hoş kokularıyla serin...yapamıyorsaniz da evlenmeyiverin canım...
Kayinvalide olamadım ama yakındır olmam. Biraz idman yapayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…