Arkadaşlar 16 yaşındayım yakında 17 olacağım, her neyse ben çok özgüvensiz ve sessiz bir kızım bu halimdende nefret ediyorum ama böyleyim. Annem sırf birileriyle konuşmam Ve özgüvenim belki gelişir diye beni piyano kursuna yollamıştı, 5 ay gittim biraz açılır gibi oldum kurstaki hocamıda çok seviyordum, yine bir gün kursa gidecektim annemle çünkü para ödeme zamanı gelmişti(parayi annem ödüyor) annem bu sefer parayi bana verdi ve sen git kendin öde dedi ama ben tek gidemedim (evet biliyorum çok özgüvensizim) parayı bile tek ödeyemiyorum. Annem gelmeyince bende kursu son dakka iptal ettim hatta biraz geç haber verdim hocaya, meğer hocanında bugün dersleri iptal olmuş sırf benim için bekliyormuş 1 sattir. Normalde 1 gün önceden haber verilmesi gereken şeyi son dakka haber verdim e tabi ayıp oldu hocalarada, biraz kaba bir dille beni uyardılar bidaha böyle son dakka haber verme ayip oldu ama falan diye, çok utandim ve keşke biraz özgüvenli olup kendim gitseydim dedim. Öyle arkada ben ağlarken annem fark etti tabi gitmiş kursu arayıp benim kızım çok hassas yok özgüveni düşük ondan gelemedi 10 yaşında çocuk gibi ağlıyor arkada kusura bakmayin falan demiş iyice aşşağılamış beni, kurstaki hocam her ne kadar önemli değil biz onunla ilgileniriz gibi şeyler söylesede çok utanıyorum beni resmen hasta sanıyorlar annem yüzünden, şimdi piyano çalmayı istesem bile kursu bırakacağım çünkü bir daha hocanın yüzüne bakabileceğimi sanmıyorum, annem sayesinde özgüvenim dahada düştü şu an. ne yapmalıyım başka bir kurs bulmak istiyorum