Bir derdim var :(

Mutlu yillaarr. Demek icin geldim
Bende senin gibiyim hatirlatamam karşı taraf dusunceliyse unutmaz zaten derim. Ama yaş ilerledikce takilmiyorsun bunlara. Umarim seni herzaman düşünecek anlayisli bi insanla aile olursun. Bugunler aklina bile gelmez

ben lisedeydim, babam unutmuş akşama doğru aradı annemle kavgalıydık kutlamadı ben de evde cıngar çıkardım annem kardeşimi koşa koşa pasta almaya yollamıştı. şimdi atlamazlar heheh:) yani demem o ki ufak çaplı bir kriz geçirebilir efendime söyliyim bir sitem edebilirsiniz. doğum gününüz kutlu olsun bu arada, her şey gönlünüzce olsun

Saglikli huzurlu muusmutlu ömürleriniz olsun.. Allah size yasadiginiz tüm üzüntüleri unutturacak kadar cok mutluluklar versin.. Ve acil sifalar versin.. Bencil aile güclü bir kadın yaratir her zaman.. Eminim ki siz sevgi dolu bir anne olacaksiniz

Bu kadar üzülmeyin böyle şeyler için.belki bayram yoğunluğu vs vardı.kutlansın istiyorsanız hatırlatın bunda ne var.ben herkesin telefonunda hatirlatmalara kaydetmiştim o günü herkes görüp aramıştı.eğlence benim için bunlar.siz de yapın

Biz kutlayalım o zaman doğum günün kutlu olsun nice guzel senelere :))

Ailenin kutlamamış olması seni değersiz OLdupun değil , onların kaba oldupu anlamına gelir.

Ben 1hafta onceden baslarim şu gun benim dogum gunum diye hatirlatmaya sagir sultan bile duyar yani:)gun icindede onlar aramazsa ben ararrm napiyorsunuz nie beni aramiyonuz vs. Diye yazik onlarda alisti artik surekli ararlar napiym seviyorum ilgyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…