Evet ben ve bitmeyen dertlerim yine kendimizi burada bulduk.Bu gün benim Doğum günüm,saat neredeyse 6 oldu ama ne arayanım var ne de soranım,geçen sene olduğu gibi hiç kimse arayıp kutlamadı en çokta anne ve babamın hatırlamaması öyle koyuyor ki sanki birşey boğazımı sıkıyor gibi,bunu yazarken bile gözlerim doluyor.1 hafta öncesinde ablama Doğum günümün yaklaştığını hatırlatmıştım pasta yaptıracağını ve hangi resmin olmasını istediğimi sordu bende attım fotoğrafı,Doğum günüme kadar nereye gitse beraber gittik ne bir pastaneye gittik ne de başka yere neyse o da unuttu babam deseniz arkadaşlarıyla gezmeye gitti annem ayrı bi yerde kardeşimle köyde ben evde ablamla tek kalıyorum.Normalde tek tük arkadaşım var zaten onlarda hatırlamadı 2-3 senedir konuştuğum birisi yok bildirim sesimi bile hatırlamıyorum.Şimdi diyeceksiniz ki belki akşama sürpriz planlıyorlardır öyle birşey olması imkansız bizim evdekiler Doğum günü sabahı Doğum günü olan kişiyi ararlar yapacaklarını belirtirler benim kaç senedir zaten hatırlamıyorlar,kendimi bu dünyaya gelmiş ot gibi hissediyorum zaten bu gün ablamın bana yaptırmadığı kalmadı evde temizlik falan yaptırdı bana kendi işlerini yaptıracakları zaman konuşurlar benle.ben kimseyle konuşmazsam kimse benle konuşmuyor.Hatırlanmak güzel şey,ben ilgi isteyen biriyim tam bir ilgi manyağıyım peki bilin bakalım ne eksik?