- 25 Haziran 2017
- 216
- 81
-
- Konu Sahibi minikorganizer
Çok teşekkürlerMutlu yıllar iyii ki doğdun
Öncelikle teşekkür ederim pasta aldırma işini küçükken yaptırıyordum artık yoruldum isteğim pasta değil zaten hediye de istemiyorum sadece hatırlasalar yeterDoğum günün kutlu olsun.Hatırlanmak güzel birşey bunu inkar edemeyeceğim ama bazen de takmamak gerekiyor. Ben olsam mesela hatırlatır üstüne pasta aldırırdım
teşekkürler :)iyi ki doğdun, mutlu sağlıklı yaşların olsun, doğum günün kutlu olsun.
Sen şimdi çok üzdün beni ama ya. Canım benim Allah büyük bir gün karşına seni çok seven değer veren biri çıkar inşallah o seni sarar sarmalar dertleşir doğum gününü kutlar dostun ailen olur..bütün kalbimle diliyorum..Hiç bir zaman ümidini kesme. Bazen insanın ailesi en yabancı oluyor el dediğin gerçek aile gibi oluyor seni seviyor değer veriyor..bizim evde topluca hiç bir zaman oturamayız maalesef herkes bir yerde kimisi geziyor kimisi evden kaçar geç saatlerde gelir bende küçük kardeşime bakmak zorunda kalırım.Zaten şu anda hepsi gezmede bende evde tekim söylesem de hiçbiri ciddiye alıp benim için para harcamaz babamın benim için sadece ilaç aldığını bilirim hiç şuna bi takı toka vb.bişey aklının ucundan geçmez annem bana kattiyyen para harcamaz zaten maaşını ablamla beraber harcar ben yalvarırsam borç olarak verir ödeyene kadar burnumdan getirir.anlayacağın ben evde hizmetçi muamelesi görüyorum senelerdir ihtiyaçlarımı kendi cebimden ödüyorum telefon faturam falan ben kendi harçlığımı kazanmadan önce ablamın eskilerini kullandırırlardı bana.eskiden bana yatak bile almamışlar koltukta yatırıyorlarmış.6.sınıftan beri günde sadece 3tl harçlık alırdım onları biriktirerek kendime telefon,dolap,kıyafet vb.herşeyimi kendim aldım sağolsun o da onların verdiği paralarla oldu ama o yaşımda benim harçlığımla diğerleri gibi yemek yemem lazımdı.Herkes kantine giderdi ben açlıktan midemi sıkardım ağrılar içinde ağlardım.Şimdi midemde kalıcı bir hastalık çıktı.Bu yaşıma geldim hala aynı muamele artık pes ettim cebimdeki paradan başka kimseye güvenmiyorum yanımda birtek Allah var.
Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınızDoğum günün kutlu olsunBak biz kutluyoruz işte. Bu hayat hiç bir şey için üzülmeye değmez
İnsanın sana pasta yapası gelir beHepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Umarım öyle olur her gece dua ediyorum inşallah hepimizin karşısına öyle birisi çıkarSen şimdi çok üzdün beni ama ya. Canım benim Allah büyük bir gün karşına seni çok seven değer veren biri çıkar inşallah o seni sarar sarmalar dertleşir doğum gününü kutlar dostun ailen olur..bütün kalbimle diliyorum..Hiç bir zaman ümidini kesme. Bazen insanın ailesi en yabancı oluyor el dediğin gerçek aile gibi oluyor seni seviyor değer veriyor..
Tek derdimiz pasta olsa :)İnsanın sana pasta yapası gelir be