Bir derdim var :(

WEvet haklısınız olaylar daha 5 gün önce oldugu icin biraz konuyu acmamak istiyorum 15 20 gün snra o güne kadar tartsmasız gitmeyi ve uygun diille konusmayı düşünüyorum ben inanıyorum bazende hemen ümidim gidiyor napcagımı o konuda kestiremiyorum

Güven olmadan evlilik olmaz ki zaten .
Güvenmediği biriyle neden evlenmiş .
Eşinle yeterince acık Şekilde konuşmalısın

Sonradan olaylar bu duruma getirdi bizi böyle baslamamstıkki biz sizde böyle bir durum olsa esinizin güvenini nasıl kazanırdınız :/
Ben bans güvenmiyorsan bu iş burada bitsin sende annenin yanına git derdim herhalde çok sinir olup . Zor bir durumdasın .
Annesine herseyi anlatmamalı .
Ben olsam Açıkça rahatsız olduğumu ve varsa birlikte konuşmamız gerektiğini söylerdim.

Ya ne var ki onu söylemesinde. Bırakın söylesin, ailesiyle konuşmalarına karışmayın bu kadar. Sonuçta o onun ailesi, merak etmeleri çok normal.

Deneyecegim biraz durulalım konusacagım

Ya ne var ki onu söylemesinde. Bırakın söylesin, ailesiyle konuşmalarına karışmayın bu kadar. Sonuçta o onun ailesi, merak etmeleri çok normal.
Ben ona knusma demiyorum ki annesi benimle dalga gecer givi konusmus esimde gülmüş daşga gecmsler ben onun karısıysam onu yapmamalıydı yoksa knussun ama beni konusmasın

Biz de sürekli boşuyoruz birbirimizi :) sanmıyorum ya ciddi olsun. Karakteri gereği biraz sinirliyse ona göre davranmak lazım napalım bir kere çıktık bu yola. Onlarda bazı konularda bizi idare ediyorlar. Benimki de der aynısını biraz söz dinlesen diye :) dinlerim kocam dinlemez miyim hiç derim gülerim. Şakaya vur artık. Bu tarz cümleler kuracağı konulara girme. İnatlaşma. Dediğini tatlı tatlı yaptır. Eşinin ailesi senin tarafındaysa sende benim gibi onlarla konuş. Ben kv me dedim sessizce anne bu bayram gelmek istiyor ama biz size yeni geldik sizce de uygunsa benim aileme gitmek istiyorum diye. Tamam yavrum dedi baya güzel konuştu. Kayınpederle konuşmuş. Onlara sözde benden habersiz eşime tembihlediler. Kızı ailesine götür onlarında hakkı sizi görmek vs vs dediler. Bazen eşim anlıyor çok kurnazsın diyor :) napayım seninle başka türlü baş edemem diyorum gülüyorum. İdare edeceğiz artık.

Öyle olmuyo bizimki de diyoki sen uyanıksın bir o ladarda yerin altında var bilmem ne birsürü sey keske o da gülerek dese

Eşiniz çocuk gibi her olumsuzluğu gidip ailesine anlatıyor şikayet ediyor çekilir gibi değil. Karı koca olmak, ayrı bir aile kurmak, mahremiyet gibi kavramları bilmiyor sanırım

Eşiniz çocuk gibi her olumsuzluğu gidip ailesine anlatıyor şikayet ediyor çekilir gibi değil. Karı koca olmak, ayrı bir aile kurmak, mahremiyet gibi kavramları bilmiyor sanırım
Bilmiyor huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ben degişirsem o da degişebilir diyoeum1

Oncelikle Allah bir omur mutluluk huzur versin soylemeden edemeyecegim yeni evli olmaniza ragmen cok guzel yorumlamissiniz.Ha bana sorarsaniz cogunlugun aksine o cicim aylari dedikleri aylar berbat.Karakter catismasi ve sonra kabullenme dinginlik bence daha huzurlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…