- 5 Ocak 2018
- 70
- 130
- 8
- Konu Sahibi SonbaharNefesi
Senin psikiyatrise değil öncelikle iyi bir diyetisyene ihtiyacın var . 40 kilo çok fazla Sağlığın da olumsuz etkilenir sen farkında olmadan . Samsun merkezde iyi bir diyetisyen bul 2 sene içinde tığ gibi olursun merak etme brnim öyle kaç tane arkadasım vardı aynı senin durumunda şiödi manken gibi hepsi görsen tanıyamazsın bile . Ams bilinçsiz kendi kendine kilo vermeye çalışma sakın iyi bir doktor Şart .
Bu arada ideallerini sevdim çok çslış başarılı ol guzel bir mesleğin olsun bu Tür üzüntülerle senin ziyan etme bu sene iyi çalış guzel bir okul kazan gerisi gelecek insn bans .
Baban için de çok üzüldüm inşallah en tez zamanda sağlığına kavuşur .
Ruh halini tüm hastalıklardan öteye koyan biriyim çünkü zannımca tüm hastalıkların çıkış noktası ruhsal kırılma noktaları. 5 gündür 2,5-3 kilo gibi bir kilo verdim, yemek yemeye aşık olarak aldığım kiloları aşırı iştahsızlıkla veriyorum ve bu çok korkutucu. En azından su içmeye çalışıp denge korumaya çalışıyorum ancak pek kar etmiyor maalesef ki. Diyetisyenlere çok kez gittim, kan tahlillerimi gitsem de gitmesem de düzenli yaptırırım. Sağlıklı olmayacak bir diyeti yapmaktan kesinlikle uzak duruyorum, ki dediğim gibi bu aralar yapmam mümkün değil. Ağzıma aldığım lokmayı zor yutuyorum. Çok teşekkür ederim, en büyük ümidim o ideallere kavuşmak. İlginiz için çok çok teşekkür ediyorum.