Hayatta tek bir doğru yoktur. Size hayatta mutluluklar dilerimGelinlikci yapmak zorundaydı berbat eden oydu. Ve hatasını düzeltmek için anladığı dil sert konuşmaktı. O tepkisini koysaydi kısa sürede iş halkı kurdu.
Siz neden sert konusmuyorsunuz. Neden sizi hep savunmak zorunda olan birisi olmak zorunda anneniz esiniz ?Gelinlikci yapmak zorundaydı berbat eden oydu. Ve hatasını düzeltmek için anladığı dil sert konuşmaktı. O tepkisini koysaydi kısa sürede iş halkı kurdu.
Ben sert konuştuğumda eşim arkamda durmayıp beni suçlu duruma düşürdü hanım efendi . O yüzdenSiz neden sert konusmuyorsunuz. Neden sizi hep savunmak zorunda olan birisi olmak zorunda anneniz esiniz ?
Konu gelinlik degil esim diyordunuz. Simdi geyige cevirdiniz.Gelinlikcinin hiç mi suçu yok hepiniz mi gelinlikcisiniz yav
Üst katta sadece biz oturmuyoruz .Once sen sakin olacaksin. Ona yapmasi gerekenleri sanki olmasi gereken oymus gibi anlatacaksin.
Misal suruyeliyi banyoya mi aldi bunu yapmasinin seni rahatsiz ettini sonucta özel bi alan oldunu falan söyleyip onun dusuncesini degistirmeye calis. Kavgayla tartisarak degil ama kararli olacaksin
SağolunHayatta tek bir doğru yoktur. Size hayatta mutluluklar dilerim
Siz de hakarete cevirdiniz tam anlamiyla anlamadan yargılama hüküm islerine girişmek size düşmez.Konu gelinlik degil esim diyordunuz. Simdi geyige cevirdiniz.
Belki de sucluydunuz biz olayi bilmiyoruz. Sizin anlattiginizi biliyoruz. Dogru olan esiniz ve gelinlikci olamaz miBen sert konuştuğumda eşim arkamda durmayıp beni suçlu duruma düşürdü hanım efendi . O yüzden
Hakarete mi çevirdim ne dedim mesela hakaret ettim..hakaret ettiysem sikayet et butonu var onu kullanin lutfen. Iletisim problemleriniz oldugu insanlara onyargili sabit fikirli takintili bir tip oldugunuz asikar. Belki siz hepten haksizsinizdir her konuda dogru olani esiniz yapiyordur ? Oyle bir secenek var mi aslaaaa yok.Sağolun
Siz de hakarete cevirdiniz tam anlamiyla anlamadan yargılama hüküm islerine girişmek size düşmez.
Cidden yorumumdan sadece bunu mu cikardinizÜst katta sadece biz oturmuyoruz .
ya bu olay küçük birşey merak ediyorum ya kabul eder ya ayrılırsın ne demek . Neden böyle küçük birşeyden ayrılsınAh canım benim :)
hala eşini değiştirmeye çalışıyor :)
öğretemezsin ki boşuna kendini harcama.
ya öyle kabul edeceksin ya da ayrılacaksın.
Karakter değişmez ancak davranış değişebilir. Kimse kimseyi değiştirmemeli. Zaten ben onu karakteriyle kabul ettim sevdim. Olayları tam ifade edemedim zannederim moral bozukluğu üzerine çirkin yorumlar gördüm pişman oldum yazdığımaAh canım benim :)
hala eşini değiştirmeye çalışıyor :)
öğretemezsin ki boşuna kendini harcama.
ya öyle kabul edeceksin ya da ayrılacaksın.
Yazıyı hemen olay üzerine yazmıştım üzgündüm başka insanların tecrübesinden yararlanmak istemek kötü fikirdi.Biraz sakin olmayı deneyin...
Karakter değişmez ancak davranış değişebilir. Kimse kimseyi değiştirmemeli. Zaten ben onu karakteriyle kabul ettim sevdim. Olayları tam ifade edemedim zannederim moral bozukluğu üzerine çirkin yorumlar gördüm pişman oldum yazdığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?