Elbette kaba bir dile gerek yok. Ama onunki başkaydı. Ben de gelinlikci yüzünden mağdur oldugumla kaldım.Adam güzel dille gelinlikçide konuşmuş. Suriyeliye gelince tabiki adamın tepesine su akarsa yaptıracak.
Karakterinde beğendiğim ve begenmedigim yönler olabilir elbette onun da olabilir. Evliliğimi sorgulamiyorum arkamda durması evliligin mihenk taşıdır diyorum.Adamin karakterini begenmiyorsun..peki neden bu adamla evlendin.
Güzel dille konuşmak başka benim söylediklerimin aksini söylemek başkaydı. Eğer ve konusmasam hiç gelinlige elini sürmeyecekti. Suriyelinin dükkanına alan şu apartmanın borusu işe ortak bir çözüm gerekmez mi ? Beş defa kapıya gelip suyu açmayın diyen adama bile tamam diyor... böyle davranması doğru gelmiyor bana. zilimi bu şekilde çalma bile demiyor...Adam güzel dille gelinlikçide konuşmuş. Suriyeliye gelince tabiki adamın tepesine su akarsa yaptıracak.
Konu açtığıma pişman oldum. Çok kesin hükümleri şu metinden mi çıkardınız...Bende bıraktığınız izlenim sizin aşırı takıntılı olduğunuz yönünde
Eşinize başarılar zor günler bekliyor eşinizi
Bu hakkını savunamamak değil ki yapısı bu demek ki eşinizin.Sakin mizaçlı,insanlarla pek tartışmayı sevmiyor yada tanımadığı insanlarla yüz göz olmayı sevmiyordur.Pek ciddi bi sorun değil sanki.Gelinlik mevzusunuda çok düşünüp uzatmayın bence.Bitti gitti.Boşuna moral bozmak olur bu saatten Sonra düşünüp konuyu tekrar açmak.bekarım ama çevremde Yen'i evliler ilk aylarda tartışmanın çok olduğunu söylerler hep.Sonuçta Yen'i bir hayata ayak uydurmaya çalışıyor çiftler.Daha sakin olun eşinize karşı.Ve mizacı böyle.Böyle kabul etmeye çalışın bence.
Haklısınız galiba yeni evli arkadaşlarım da böyle hep iBu hakkını savunamamak değil ki yapısı bu demek ki eşinizin.Sakin mizaçlı,insanlarla pek tartışmayı sevmiyor yada tanımadığı insanlarla yüz göz olmayı sevmiyordur.Pek ciddi bi sorun değil sanki.Gelinlik mevzusunuda çok düşünüp uzatmayın bence.Bitti gitti.Boşuna moral bozmak olur bu saatten Sonra düşünüp konuyu tekrar açmak.bekarım ama çevremde Yen'i evliler ilk aylarda tartışmanın çok olduğunu söylerler hep.Sonuçta Yen'i bir hayata ayak uydurmaya çalışıyor çiftler.Daha sakin olun eşinize karşı.Ve mizacı böyle.Böyle kabul etmeye çalışın bence.
ben sizi hatalı buldum. ne abartmışsınız ya hu. valla bu gelinlik merasiminin abartısını anlayamadım gitti. 5 dakika da aldım gelinliğimi. tabi herkes benim gibi değildir ama o kadar ağlanıp sızlanıp kavga dövüşlük bir şey de yok.
su akıntısında her zaman üstteki haksızdır. bir dilekçeyle mahkemeye verse haksız bulunursunuz zaten. acaba adamın üzerine çok gittiğiniz için size yükseliyor olabilir mi
Kapora verdiniz çok çok yanardı başka yerde yaptırırdınız. Burda da hata sizinElbette kaba bir dile gerek yok. Ama onunki başkaydı. Ben de gelinlikci yüzünden mağdur oldugumla kaldım.
2 ayda evlilik gurusu mu oldunuz ? Bahsettiginiz şeyler karakter meselesi. Adam evde aslan disarda kuzu karakteri boyle bunu gelinlikcide farketmis olamazsiniz? Daha oncede böyleydi muhtemelen size de boyle davranıyordu. Ayni eve girince isler karisti..o hakkini savunamiyorsa siz kendi hakkinizi savunun. Gelinlikcide o gelinligi istediginiz gibi yaptiramiyorsaniz bunun kabahati sizde esinizde degil.Karakterinde beğendiğim ve begenmedigim yönler olabilir elbette onun da olabilir. Evliliğimi sorgulamiyorum arkamda durması evliligin mihenk taşıdır diyorum.
Gelinlikci yapmak zorundaydı berbat eden oydu. Ve hatasını düzeltmek için anladığı dil sert konuşmaktı. O tepkisini koysaydi kısa sürede iş halkı kurdu.Kapora verdiniz çok çok yanardı başka yerde yaptırırdınız. Burda da hata sizin
Gelinlikcinin hiç mi suçu yok hepiniz mi gelinlikcisiniz yav2 ayda evlilik gurusu mu oldunuz ? Bahsettiginiz şeyler karakter meselesi. Adam evde aslan disarda kuzu karakteri boyle bunu gelinlikcide farketmis olamazsiniz? Daha oncede böyleydi muhtemelen size de boyle davranıyordu. Ayni eve girince isler karisti..o hakkini savunamiyorsa siz kendi hakkinizi savunun. Gelinlikcide o gelinligi istediginiz gibi yaptiramiyorsaniz bunun kabahati sizde esinizde degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?