• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var....

Gelinlikci yapmak zorundaydı berbat eden oydu. Ve hatasını düzeltmek için anladığı dil sert konuşmaktı. O tepkisini koysaydi kısa sürede iş halkı kurdu.
Hayatta tek bir doğru yoktur. Size hayatta mutluluklar dilerim

Once sen sakin olacaksin. Ona yapmasi gerekenleri sanki olmasi gereken oymus gibi anlatacaksin.
Misal suruyeliyi banyoya mi aldi bunu yapmasinin seni rahatsiz ettini sonucta özel bi alan oldunu falan söyleyip onun dusuncesini degistirmeye calis. Kavgayla tartisarak degil ama kararli olacaksin

Once sen sakin olacaksin. Ona yapmasi gerekenleri sanki olmasi gereken oymus gibi anlatacaksin.
Misal suruyeliyi banyoya mi aldi bunu yapmasinin seni rahatsiz ettini sonucta özel bi alan oldunu falan söyleyip onun dusuncesini degistirmeye calis. Kavgayla tartisarak degil ama kararli olacaksin
Üst katta sadece biz oturmuyoruz .

Bunlar dert edilecek şeyler değil ,yeni evlisiniz kendinize sorun arıyosunuz sanırım,yok susmuşta yok savunmamışta,pasifmişte..sorun sizde bence..eşiniz olması gerektiği gibi davranmış , komşuyla kavga etseydi ozamanda eşim kavgacı derdiniz bence siz..

Sen nasıl eşinin olaylar karşısında sakin kalmasını beğenmiyorsan eşin de senin sakin olmayan davranışlarını beğenmiyor olabilir. Sen değişebilir misin. Evliliklerde en büyük hata eşin karekterini değiştirmeye çalışmak. Alışkanlıkları değiştirebiliriz belki ama kişilik yapısını asla. Çok yeni evlisiniz bu kadar yıpratmayın evliliğinizi. Kendinizi eşinizin yerine koyun empati yapın. O size sürekli ne yapmanız gerektiğinizi söylese hoşunuza gider mi.

Ben sert konuştuğumda eşim arkamda durmayıp beni suçlu duruma düşürdü hanım efendi . O yüzden
Belki de sucluydunuz biz olayi bilmiyoruz. Sizin anlattiginizi biliyoruz. Dogru olan esiniz ve gelinlikci olamaz mi
Sağolun

Siz de hakarete cevirdiniz tam anlamiyla anlamadan yargılama hüküm islerine girişmek size düşmez.
Hakarete mi çevirdim ne dedim mesela hakaret ettim..hakaret ettiysem sikayet et butonu var onu kullanin lutfen. Iletisim problemleriniz oldugu insanlara onyargili sabit fikirli takintili bir tip oldugunuz asikar. Belki siz hepten haksizsinizdir her konuda dogru olani esiniz yapiyordur ? Oyle bir secenek var mi aslaaaa yok.

dedem dışarda huysuz ve suratsız bir adamdi herkes bunun ailesine yazık ne cekiyorlardir derdi. Ama evde melek gibiydi. 60 yıllık evliliklerinde anneanneme bir kez sesini yukseltmemis ve vurmamis.
Evine iyi olan dışarda kötü, disarda iyi olan evinde kötü oluyor. Istisnalar tabiki kaideyi bozmaz ama benim fikrim bu yönde.

Ben burda eşinizi değil sizi sorunlu buldum.
Karakter uyumuyorsa evliliğiniz ya ilerlemez ya topallayarak devam eder. Ama karakter değişmez.

Ah canım benim :)
hala eşini değiştirmeye çalışıyor :)
öğretemezsin ki boşuna kendini harcama.
ya öyle kabul edeceksin ya da ayrılacaksın.

merhaba herkes sizi haksız bulmuş ama ben sizi haklı buluyorum açıkcası. Seninle yaklaşık şeyler yaşadım aslında . Düğüne 10 gün var biz başka bir şehirde yaşayacağız evimiz herşeyimiz tmm karacadan 3000 tl lik alışveriş yaptım su takımı aldım bardapında ve surahisinde hata vardı tam 3 ay yenilerinin gelmesini bekledim . Düğüne 10 gün kala avmde kv ben annem eşim karacaya gittik sürahi gelmiş ama modeli değişikti ayrıca onda da hata vardı . Ben sinirlendim bence siz bu işi yapamıyorsunuz bi sürahi 3 ay beklenmez vs dedim eşim onları savundu mağaza görevlilerinin yanında sanki o orada çalışıyormuş gibi çok büyük bir tartışma yaşadık .İkincisi yaşayacağımız şehirde mobilyaları sipariş ettik 20 gün süre istediler paralarını peşin ödedik biz geri döndük eşim asker operasyon vs vardı o çalıştı. mobilyaların bir kısmı geldi vs eksik dolu salon koltukları ile sandalye kumaşları farklı renk , tv sehbası ortada yok,yatak lekeli, baza yanlış daha neler neler . Biz balayından geldik eve girdik koliler aralıkta boyum kadar olmuş bir sürü eksik vs . Mobilyacıya gittik . Boş boş konuşuyor filan yarın yada bir sonraki gün geliriz dedi bende yarın mı sonraki gün mü karar ver dedim .Bir sonraki gün yine bizi ekip haftaya geleceğiz filan dedi bende sinirlendim eşime kalsa tmm diyecek ve eşyalarımız filan hep ortada tartıştık filan . Mobilyacı yüzünden eşimle tartıştım o dururken ben neden konuşuyormuşum . bende dedim ki ya sen konuşsan ben neden konuşayım konuşmuyorsun işte filan. O gece bizim evde çok kötü şeyler yaşandı hala unutmadığım. Neyse aradan zaman geçti tv sehbasını getirdiler eşim işte bu arada . bunlar paketi açtılar ben anladım ki bu bizim sipariş ettiğimiz ürün değil hiç konuşup tartışmadım kurup yerleştirip gittiler . Eşim eve geldi tv sehbasına bakıyor ben yanına gitmedim bana sesleniyor hayatım bu bizim istediğimiz değil ki .Bende evet değil ama sırf huzur bozan olmamak için hiç konuşmadım dedim . . Ben susmaya başladım eşim biraz hakkımızı savunur oldu sanki . Hayatta ne nefret ettiğim başkaları tarafından ezilmek kullanılmak salak yerine konmak . Ben kararlıyım sakin olarak eşime kendini ezdirmemeyi öğreticem alışacak bence sende sakin olarak bu işi yap sinirlenince kötü olan biz oluyoruz onu fark ettim . Herkesin yorumlarına da aldırış etme geçen burada bir konu açtım maşallah millet taşladı resmen

ya bu olay küçük birşey merak ediyorum ya kabul eder ya ayrılırsın ne demek . Neden böyle küçük birşeyden ayrılsın :KK12:

Karakter değişmez ancak davranış değişebilir. Kimse kimseyi değiştirmemeli. Zaten ben onu karakteriyle kabul ettim sevdim. Olayları tam ifade edemedim zannederim moral bozukluğu üzerine çirkin yorumlar gördüm pişman oldum yazdığıma

Karakter değişmez ancak davranış değişebilir. Kimse kimseyi değiştirmemeli. Zaten ben onu karakteriyle kabul ettim sevdim. Olayları tam ifade edemedim zannederim moral bozukluğu üzerine çirkin yorumlar gördüm pişman oldum yazdığıma

rahatsız olmanız güzel. belki birşeyler çakar aklınızda :)

Back
X