Bir derdim var bana fikir verin lütfen arkadaşlar

bursen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
10
1
86
41
Merhaba, ben evliyim bir kız çocuğum var. Anne babam bizden uzakda yaşıyorlar. Bir kız kardeşim burda evli. Bir oğlan kardeşim yurt dışında evliydi. Şuan oda ayrılma aşamasında. Ben ve eşim çalışıyoruz. Anne babam kızıma bakmak için gelmişti. Kış döneminde. Korona virüs tedbirleri nedeniyle biraz uzun kaldılar. Bu arada oğlan kardeşim diğer kardeşimde kalıyordu. Orda biraz tartışmışlar kardeşimle oda birkaç gün arkadaşına gitmiş. Bende bize gel sağda solda ne işin var dedim, geldi.eşim kardeşime burası müsait değil sen onlara git demiş. Kardeşim çıktı gitti. Annem çok üzüldü. Bende niye böyle dedin diye eşime kızdım. Barışsınlar diye dedim diyo. Tabi olan oldu. Annem ağladı çok üzüldü, tabi bende. Burda şehirden uzak 1+1bi evimiz var. Annem babam ve kardeşim oraya gitmeyi planlıyorlar.memlekete dönemiyorlar virüs tedbirleriden dolayı. Çok gerginim ve üzgün. Ne yapmalıyım, lütfen bir fikir verin

Yanlışlık oldu. İşin kötüsü nasıl sileceğim bilmiyorum

Siz evlisiniz.

Esinize sormadan yatili ve suresi belli olmayan misafir cagirmaniz dogru degil.

Onun da sizin tarafinizdan herhangi birini sizinle konusmadan cevirmesi dogru degil.

Baristirmak icin fikri varsa sizinle paylasmadan uygulamamali. Ikiniz de bireysel karar alip uygulamissiniz.

Siz de eşinize sormadan kardeşinizi davet etmeniz yanliş olmuş biraki kardeşin nerde kalıyorsa kalsın o kadar düşünmeyin anneniz elbette üzülmüştür ama siz annenizle konuşun eşinizin att niyeti olmadığını ağzından öyle bi an çıktığıni söyleyin gitmek istiyorlarsa gitsinler kalacak yer de var mış nasıl olsa aç değiller açık da değiller hoş

Evlilikte fedakarliklar olmali karsilikli.soyle soylim simdi ben bu gune kadar esimin anne ve babasina saygisizlik etmedim ve kalabalik kardes olmalarina ragmen ailesini ailem bildim ve oyle davrandim hep esimde sagolsun oyle.ikimizde saygisizlik yapmadik cunku kendime yapilmis sayarim ayni sekilde oda oyle dusunur.ben hep sunu savunurum esini seviyorsan saygi duyuyorsan dikeninide seversin.evet bazen istemezsin sikilirsin belkide ama bunu bir surec olarak gorur ve ustesimden gelirim.nitekim esimin 2 annesi var biri gercek.kayinpeder 2.sinin yaninda kaldigi icin benim kayinvalidem 7 sene yanimda yasadi.sizin olaya gelirsek hakli haksiz olayindan ziyade bence ortada bir ayip var esinizin yaptigi.ote yandan sizin esinizle konusmadan cagirma durumunuz var.bence bunu konusmalisiniz karsilikli.sonra cozume ulasirsa esiniz digerleriylede duzeltir durumunu.

Eşiniz aslında haklı ..
Evde anne babanizda varmış uzun bir müddet olmuş birde sonu belli olmayan erkek kardeş tuzu biberi olmuş.tabiki tepkisi kötü olmuş size söylese siz bir seklde konussaydiniz iyi olurdu ama adamda kesinlikle yanlış tü kaka diyemem

Aynı şeyi eşin yapmış olsa, senden habersiz davet etmiş olsa mesela, ne yapardın?

Rabbim kimseyi evsiz, kimsesiz bırakmasın.....

Eşin hakli diyenleri anlamıyorum, tamam kadin eşine dememiş yanlış ama eşi nasil kovar gibi der ya, birak düşünme kardeşini vs deniliyor. Gerçketen kardeşinizi düşünmez misnjz? Diger kardeşimle.kavga edıp başka birinin evinde kalıyor gel diyemeyecek miyim?.neden çünkü anne babam da zaten bizdeymis, onlarin evini bırakıp gelme sebebi toruna bakmak asil düzenini bozan onlar.

Evet evleri varmış taşınsınlar bence bu şekilde kalmak.istemez.kocaman.insanlar

Bu mevcut durumda kaynınız ya da görümceniz gelse nasıl davranacaksanız kardeşinizi de öyle davranmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…