bir değil onlarca derdim var ..yardım edin

emin misinz .. sınava beş bin altı bin kişiden geride başlayacagm

ablam aöf yüzünden kırılıyor puanım benm kafayı yıyecem artk ..

Biliyorum canım kardeşim, önce bir çözülebilme ihtimali olan dertlerinde uğraşmaya başla, çözdükçe veya çözemedikçe diğerlerine yer açılsın, puanın her koşulda düşecek zaten. Abine, babana, sevgiline sonra sıra gelsin. Hiçbirşey yapmayıp dert ettikçe eline ne geçecek, hiç. Öteki türlü ne geçecek, problemler için uğraşmaya alışacaksın, hassas olma halinden kurtulucan, değmez mi?

aöf kayıtları 17sine kadar, hala yaptırabilirsin 8 günün var

evet abla haklsn .. değer tabii ki de ..

Suan duygusal düşünüyorsun sakin eğitimini yarıda bırakma suan hangi bölümü okuyorsun?? Ne olursa olsun oku sonra ne yaparsan yap ben biÜnv bıraktım tekrar girdim başka Ünv okudum şimdi keşke onu bırakmasaydim diyorum çok pişman oldum

emin misinz .. sınava beş bin altı bin kişiden geride başlayacagm
O kadar kişi farketmiyo yani bende üniversite değişikliği yaptım benimde puanım kesildi ama istediğim üniversiteye istediğim bölüme 15nci olarak girdim. sınava kaydolup girmeyen bi dünya insan var sıfır çeken yine aynı şekil öylesine giren de dolu önüne geçeceğin ciddi bi kitle var neden olmasın ki dersane desteği alıcaksın aile desteğide var bence yapabilirsin

HANGi alandan girdinz sınava

Normalde sözelciyim sayılsaldan anlamam ama bende okuduğum şehiride okuduğum bölümüde sevmiyodum o yüzden hem sözelden hem sayılsaldan girdim. gitmek istediğin şehir neresi
ankara.. yüksek puannlı ya he yer .. ancak iki yıllık gelir diyorum .. yani korkuyorum olmaz diye

eski okulumdakiler ilgilenir mı bilmiyorum .. ögrenci işlerini de biliyosunuz malum
sizin okumaya gönlünüz mü yok acaba? 8 günde 8 kere halledilir bu iş. arayın isteyin diplomanızı, ya da o şehirdeki birinden rica edin hemen göndersin. 1 sene kaybetmeye değer mi?

sizin okumaya gönlünüz mü yok acaba? 8 günde 8 kere halledilir bu iş. arayın isteyin diplomanızı, ya da o şehirdeki birinden rica edin hemen göndersin. 1 sene kaybetmeye değer mi?
haklısın ama .. of bilemiyorum ya.. ygs işi beni çok üzdü inanın

haklısın ama .. of bilemiyorum ya.. ygs işi beni çok üzdü inanın

Mezun olduğun liseye gidip diplomamı kaybettim diyeceksin. Yeni bi belge düzenleyecek ler sonra o belgeyi noterde onaylatacaksın
Artık geçerli bi diploman var sana 50 tl üzerine mal olur sanırım

Eşime böyle yaptık biz aöf için

Sen çaba sarf etmemek için çırpınıyorsun, buraya yalnızca hayıflanmaya gelmişsin.

Tahmini olarak 95-96 li falansin sanirim.. Çocukça dusunmen çok normal. Ama bence pişman olacagin şeyler yapma. Senin yasinda bende yanlislar yapacakken annem kariyer insaniydi hep engel oldu da simdi çok güzel bi hayatim. var ama herkesin annesi aile bireyleri ayni olmuyor ki onu tutsun;/// o yüzden is sana düşüyor aklini basina al ilerde askim dediğin insan bunlari senin basina öyle bi kakar ki... İssiz olsan bile bisey bitir elinde diploman olsun yaa .. Kaçmak en kkolayi kalip savaşmak en zoru... Baban yapiyosa onun ayibi karaktersizligi senin yapacagin bisey yok karar annenin. Sonuçta onunda akli var. Sen sadece kendini hirpalarsin.Ayrıcaa YGS de en fazlaaa maksimum yirmibes puan kesiliyor ve zeka ortalaması her sene düşüyorve buda uüniversite puanlarini etkiliyor ben 410 la girdigim bölüme şimdi 340 la giriyorlar düşün. Her sene üni puanlari 20 puan düşüşte hemen hemen. Ayrıca günde beş saat değilde alti saat calis otur da puan kirilildigini bile anlama.. Ayrıca ben istediğin bolume gittikten sonra hemen evleneceğini bile düşünmüyorum. Yani ortaligi ayağa kalidiroyosun ama aslında büyüksorun yok ssenin kolaya kacman var ortada. Hayal oldu laflarini birakipda ders calis bence. Şurada sinava ne kaldi sen buralarda geziyosun;///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…