Bir daha yeniden başlamamak için değişiyorum.

Bazen arada kaçamaklar yapabiliriz.. fıstık ezmesi olmamış sanki.. Ama enerji olmuştur sana arada oluyor öyle kaçamaklar:

güzel bilgi: fıstık ezmesi bol miktarda sağlıklı yağlar içeriyor ve aşırıya kaçılmadığı sürece vücutta otomatik olarak depolanmıyor, avokado da aynı şekilde :) günde 1 tatlı kaşığı o açıdan iyi bir ölçü, her gün yarım kavanoz mideye indirilmediği sürece popolara basenlere yapışmayan ama enerji veren ve tok tutan bir şey olduğu için evde hep bulundururum ben. nutella şokella ıvır zıvırlarına iyi bi alternatif oluyor ölçüsüyle olmak şartıyla tabi hihih. olursa böyle kaçamak olsun

Son düzenleme:

Öğrenmiş oldum ben pek o tarz şeyleri yemiyorum şekerden dolayı ama kavrulmamış fıstığın ve yağının sağlıklı olduğunu duymuştum.

Evet kavanoz olanlarda ekstra şeker tuz ve yağ var, ama yer fıstığını blenderda uzun süre çekince aynı kıvama geliyormuş, hiç denemedim ama daha sağlıklı olduğu için belki denerim

Kahvaltı: 1 salatalık, 1 domates, 1 biber, 1 kk süzme peynir, çörekotu, biraz zeytinyağı, 2 dilim buğday ekmeği, 4 dilim salam. şekersiz sütlü çay.

Ara öğün: 3 kuru kayısı, 1 fincan yeşil çay

Öğle yemeği: 6-7 yk ıspanak, 3 yemek kaşığı domatesli makarna, 1 kutu activia (bal ekledim içine)

Çok ara verdim çok.

Bu süre içinde saçma sapan yemedim ama olmam gerektiği kadar dikkatli de değildim. Şu anki kilom 63.4. Yarım kilo aldım. yaza kadar incelmiş olurum diyordum ama biraz ondan biraz bundanla hiç olmuyor bu işler, kendime karşı dürüst değilim sanki.

bugünlü kalvaltım:
2 dilim ekmek, yarım avokado, 1 haşlanmış yumurta, 1 dolu yemek kaşığı tulum peyniri, 1 küçük domates, 1 küçük fincan şekersiz çay. domatese azıcık da zeytinyağı döktüm.

bu avokado-tulum ikilisi acayip bir şey, her gün yesem bıkmam gibi geliyor şu ara, bir de avokado daha ucuz olsa

Öğle yemeği: 6 tane köfte, sebzeli, 1 tabak bulgur pilavı

saat 2de 2 parça damak çikolata

100 tane jumping jack yaptım ofiste, sessiz olmaya çalışırken iyice zor.

Öf, yine pms. En rezil zaman sağlıklı olmaya çalışmak için.

Kahvaltım: 2 dilim ekmek, 2 kk beyaz peynir, 2 salatalık, 1 fincan şekersiz çay
ara: 2 tane kuru kayısı
Öğle yemeğim: 1 tavuk kalça (domates soslu ve haşlamaydı ama derisini ve sosunu yemedim), 1-2 yemek kaşığı pilav, sonra dayanamayıp arkasından 1 tane halley yedim canım tatlı istiyor bu aralar toplamda 500 kalori civarı sanırım öğle yemeğim. (normalde kalori saymıyorum ama aşağı yukarı ne aldığımı öğlenleri bilmek günün geri kalanını ayarlamama yardımcı oluyor)

şimdiye kadar 1,5 litre limonlu su içtim, normal sudan çok daha hızlı içiyorm, tadı hoşuma gidiyor. sabah saat 10:30-11 civarında da lavaboya kaçıp biraz yerimde koştum, 400 adım kadar. öğleden sonra da jumping jack yapmayı düşünüyorum, sürekli oturmak iyi olmuyor. aralarda kalkıp esniyorum.

Son düzenleme:
Dün yaklaşık 2,5 litre su içtim ama akşam yemeği biraz cortladı. Köfte, biraz patlıcan kızartması, 3-4 tane patates yedim. yemekten sonra 9 civarında 7-8 tane çilekle 1 kap AOÇ dondurması hüplettim bir de.

Bu sabah kahvaltısı
2 dilim ekmek
3 yk lor
1 tane köy biberi
1 tane küçük domates
üzerine hafif zeytinyağı
biraz fıstık ezmesi
şekersiz çay

içtiğim su 1 litreden biraz fazla oldu, içine bir parça limon sıkınca çok daha kolay içiliyor. dünden beri bu şekilde götürüyorum. ara öğün yok.

Ölçüler: 93-76-100

Bel ve kalçadan 2şer santim gitmiş :) Son günlerde diyeti sıkı uygulamıyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Akşamları az yemeye başladım, canım da eskisi kadar istemiyor zaten. Kilom kaç bilmiyorum.

Bu sabahki kahvaltım: 4 kaşık yoğurt, 40 gram kadar granola. Eti çıkarmış, çok çok lezzetli. Tok da tutuyor, kahvaltımı 8:30da yaptım, miktar az geldiği için acıkırım sanıyordum ama saat 10 ve ben ekmekli kahvaltı yapmış gibi tokum. Yanım birkaç parça aldım öğleden sonra canım tatlı bir şey isterse yerim diye, bir de elmam var. Ama şimdilik gerek kalmadı. Granolanın içinde fazladan şeker ve işlenmş madde olduğundan evde kendi granolamı yapmayı deneyeceğim gelecek hafta. İyi bir tarif buldum, hem daha doğal hem de daha ucuza gelir.

Artık ara öğün yemek için kendimi zorlamıyorum, sadece açsam bir şeyler atıştırıyorum. Sindirmek ve dinlendirmek için organlara zaman vermeyince daha kötü etki ettiğini düşünüyorum, zaten 3 saatte bir yemek yememi gerektirecek kadar yoğun bir fiziksel aktivitem yok. Vücudumun dengeyi bulmaya başladığnı hissediyorum, benim için çok daha iyi oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…