Aman esimde merakli kandırilmaya, zaten dünden raziymis..Abiyle gelin bu adama aşık rolü yaptırıp adamı güzelce düdüklüyorlar gibi geliyor bana da neyse.
Yayla evi temizleyip altın bulup almışlar, sıfır eşya bulmuşlar kim bilir daha neler almışlardır maddi olarak.
Hepsi doğru.. Hic bir yalan yok, yalansa diğer dünyada da benimle uğraşmayın ama diğer dünyada görürsünuz yalanmiymis, inanın yalan yokAynı evde kalmak, beraber bayram geçirmek icin uzak akrabalık değil yakın olmak gerekir.
Niye gitsin de Sahranın ölen kayinvaidesinin evine temizleyip, altın muhabbeti yapsın kadin? Avukat oldugunı da bilmiyordum.
Çoğu şeyin yalan olması gerekiyor şu durumda ki bazen bende böyle düşünüyorum.
Çok fazla tutarsız, günlük hayatın içinde uymayan şey var yazdıklarında. Aile ici çarpık ilişkiler oluyor ama burada uydurulmuş şeyler var kesin.
Başka kadına aşık olan erkekler genelde, eşlerine cinsel sorunları olduğunu söylüyor ama sizde nasıl gelişti bilemem.Esimin cinsel problemleri var
ChekBak sahra gerçek olma ihtimaline karşı hoş umudum %0000,1 ama yine de yazıyorum.
Adam param senin demiş şu an boşanmışsınız git kendi üzerine güzel bir ev aldır, şakaya vs vurarak adamı kıllandırmadan git nafaka talep et yüksek meblağ küserim giderim yoksa falan deyip bunları resmileştir. Kenara para at sonra adamı, abini hayatından def et çocuklarınla sıfırdan hayat kur.
Chek
Hepsi doğru.. İnanın bir yalan yok.. Diğer dunyada da benimle uğraşma ama diğer dünyada görürsün yalanmıymis
Yapıyorum birikim yapıyorum.. Ama adam hayatımdan çıkmak istemiyor.. Yalvarıyor.. Cocuklarimi rahat ettiriyor.. Ama zaafi var allah kahretsin ve hiç olmayacak birine
Ticari işlerimiz var, gelin davalara koşuyor yazınca avukat olduğunu düşündüm. Bu olay çok basit: Ben zaten istenmeyen gelindim, eşim beni kandırdı boşadı, arada gelip gidiyor kalıyor, temizliğini yaptırıyor yiyor içiyor ama benimle ilgilenmiyor. Kardeşimin karısı istenen gelin, herkesle iyi herkesle arası var, işi gücü mesleği var sözü geçiyor. Ben de onun üstünden yürüyeyim.Aynı evde kalmak, beraber bayram geçirmek icin uzak akrabalık değil yakın olmak gerekir.
Niye gitsin de Sahranın ölen kayinvaidesinin evine temizleyip, altın muhabbeti yapsın kadin? Avukat oldugunı da bilmiyordum.
Çoğu şeyin yalan olması gerekiyor şu durumda ki bazen bende böyle düşünüyorum.
Çok fazla tutarsız, günlük hayatın içinde uymayan şey var yazdıklarında. Aile ici çarpık ilişkiler oluyor ama burada uydurulmuş şeyler var kesin.
Bence eşine yeni içlik don atlet, parfum röbdosambr terlik yeni takim pijama guzel bi bohça hazirla.
Eğer konu doğruysa eltisi bence. Ama konunun gerçekliğinden de emin olamıyoruz ki. Konu sahibi sanki kafası dumanlı yazıyor.Ticari işlerimiz var, gelin davalara koşuyor yazınca avukat olduğunu düşündüm. Bu olay çok basit: Ben zaten istenmeyen gelindim, eşim beni kandırdı boşadı, arada gelip gidiyor kalıyor, temizliğini yaptırıyor yiyor içiyor ama benimle ilgilenmiyor. Kardeşimin karısı istenen gelin, herkesle iyi herkesle arası var, işi gücü mesleği var sözü geçiyor. Ben de onun üstünden yürüyeyim.
Çoğu şey aynen dediğiniz gibi yalan ekleme uydurma katma zaten. Mesela vefat eden kayınvalidenin evi deyince biz hepimiz geline ne oluyor ki gidip temizliyor yazdık. Ya o gelinin de akrabasıysa o kayınvalide ve tek değil başkalarıyla gidip temizlediyse? Onu hedef seçmiş kendine, kocasının attığı kazığın hesabını o geline kesiyor. Bu kadın kesin aileden biri, yani evlilik bağıyla aileye girmemiş zaten vardı.
Niye hiç olmayacak biri olsunki, adam seni boşamış zaten, gelin de boşanır 40 gün 40 gece düğün yaparlar yada böyle devam ederler. Basbayağı olan olmuş sen hala laf kalabalığıChek
Hepsi doğru.. İnanın bir yalan yok.. Diğer dunyada da benimle uğraşma ama diğer dünyada görürsün yalanmıymis
Yapıyorum birikim yapıyorum.. Ama adam hayatımdan çıkmak istemiyor.. Yalvarıyor.. Cocuklarimi rahat ettiriyor.. Ama zaafi var allah kahretsin ve hiç olmayacak birine
Ben de 3lü kokusu alıyorumYa gelin paravansa...
Asıl erkek kardeşinin kocanla yasak aşk ilişkisi varsa.
Bu açıdan düşündün mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?