Bir daha evime girerseniz ...

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
Selamlar hanımlar
2 yıllık evliyim memleketten uzaktayız bayramlarda tatillerde haliyle ailelerimizin yanına gidiyoruz . İlk günler hep kv kalırım sonra kendi aileme geçerim hatta şöyle ki 10 gün kalacaksak 6 gün kv 4 gün kendi ailemde neyse tüm bunlara eyvallah deyip gittim eşimin hatrına kendi ev huzurum için . En son gidişimizde benim hastane işim vardı kvlerde içerde hazırlanırken kv eşime bende geleyim demiş eşim hayır gerek yok demiş benim bunlardan haberim yok tabii neyse gittik geldik kıyamet koptu evde içeri girer girmez kv başladı bağırıp ağlamaya sen yularını kaptırmışsın git karının annesinin dizinin dibine annem ne alakaysa onu da anlamadım seni aileden ret edecm bi daha evime gelirsen ş.. gibi laflar etti bizde toparlandık çıktık evimize döndük . 15 gündür ne onlar arıyor ne ben arıyorum aramıyor ama her türlü sosyal medyadan her gün ama her gün beni aşağılayan yeren kötüleyen sözler paylaşıyor insanlara beni kötü tanıtıyor sizce ne yapmalıyım aramalıyım benim hiç bir sorunum yoktu ve iyiydik olaydan haberim bile olmadığı halde suçlu ilan edildim sanki hastaneye gelmesini ben istemişim kafasında ona inanmıs kadın ya çıldıracğm şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Ya bu erkek doğurup ‘kocası’ sanan analardan çektiği ne bu milletin?
Boş verin ya terbiyesiz kadın.
eşiniz arkanızdaysa sallamayın.
O paylaştığı şeyler sinirlerimi zıplatıyor inanın öyle böyle değil yani hayır aç yüzüme söyle
Tartısırken beni hırpaladı bu arada yazmayı unuttum ailem bana sesini yükseltmemişken bu zamana kadar bu yaşadıklarım beni çok yıprattı

Bu çok büyük saygısızlık .Hiç taviz vermeyin .Hatta abartabildiğiniz kadar abartın .
Bu size ailenize iftira ve hakaret çok ayıp yaaa
İftira aynen öyle kızlar annelerinin kaderini yaşarmıs diye bir söz vardı yine Allah korusun diyeyim ama babaanneme benzemeye başladı ve bu durum beni korkutuyor çünkü babaannemde büyü işleri falan vardı

Öfff birde o durum var değil mi torun olayları . İnsanı çocuk istemekten soğutuyorlar gerçi beni sevmeyen çocuğumu da sevmez

Valla hiç belli olmuyor. Bir arkadaşımın kaynanası düğünde olay çıkardı, kavga gürültü oldu. Kayınpeder kardeşini pataklamaya kalktı. Milletin içinde ayrılacaksınız diyr sinir krizleri geçirdi kadın.
Torun olunca ama onlar nenesi dedesi dedi kocası zorla barıştırdı. Şimdi zorla da görüşüyorlar. İyi düşünmek lazım bu nedenle. Asla barışmam diyen erkekler çocuktan sonra ama torunları diyor.

Valla hiç belli olmuyor. Bir arkadaşımın kaynanası düğünde olay çıkardı, kavga gürültü oldu. Kayınpeder kardeşini pataklamaya kalktı. Milletin içinde ayrılacaksınız diyr sinir krizleri geçirdi kadın.
Torun olunca ama onlar nenesi dedesi dedi kocası zorla barıştırdı. Şimdi zorla da görüşüyorlar. İyi düşünmek lazım bu nedenle. Asla barışmam diyen erkekler çocuktan sonra ama torunları diyor.
Offf unutmak çok zor insan kendi annesinin dediklerini yeri geliyor unutamıyor . Ki bana düğünden önce neler neler yaşattılar ben hepsini unutup devam ettim hata bende yumuşak olmayacaksın demek hayır kızı da kendi gibi tuhaf kendisinin olayla alakası yok beni gruplardan atmalar vs çok değişikler ya

Kayınvalidenizin canı olay çıkartmak istemiş.Benim annemi ne karıştırıyorsun, deyip iyi bir dalmanızı haketmiş ama, siz yine iyi sabretmişsiniz. Terbiyesizlik, kıskançlık ve fesatlık resmen paçalarından akıyor kadının.
Gelininden dayak yemiş bir kaynana görmüştüm. Kadının kafasını maşayla vurup, yarmış gelin.
Hepimiz pek üzülmüştük haline. Kadını konuşturdukça anladıkki, gelini çığırından çıkartan kendisi olmuş.
Tabi, siz böyle yapın diye anlatmıyorum bunu.
Ama, böyle durumlarda sabredebilmek çok zor olabiliyor.
Edepsize, edepli davranmak pek yaramıyor. İnceden bir ayar vermek gerekir.

Kayınvalidenizin canı olay çıkartmak istemiş.Benim annemi ne karıştırıyorsun, deyip iyi bir dalmanızı haketmiş ama, siz yine iyi sabretmişsiniz. Terbiyesizlik, kıskançlık ve fesatlık resmen paçalarından akıyor kadının.
Gelininden dayak yemiş bir kaynana görmüştüm. Kadının kafasını maşayla vurup, yarmış gelin.
Hepimiz pek üzülmüştük haline. Kadını konuşturdukça anladıkki, gelini çığırından çıkartan kendisi olmuş.
Tabi, siz böyle yapın diye anlatmıyorum bunu.
Ama, böyle durumlarda sabredebilmek çok zor olabiliyor.
Edepsize, edepli davranmak pek yaramıyor. İnceden bir ayar vermek gerekir.
Kesinlikle haklısınız bende üzülürdüm yaşlılara kaynanalara falan ama kaynana sahibi olunca anladım o yaşlılığında çeken kaynanalar demek gençliklerinde neler çektirmişler

X