bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm???

neslihancım canım merhaba.uzun zamandır girmiyordum mesajını görünce çok üzüldüm inan.birebir konuşma fırsatı bulamasakta bu güzel mekanda aslında hepimiz birbirimizi az çok tanıyoruz.hamile olduğunu söylediğin zamanlar daha dün gibi geliyo zaman nekadar çacuk geçiyo.üzülme diyemem ama Allahn izniyle bebeğin doğru cennete gidecek ve güzeller güzeli annesine ve babasına şefaatçi olcak.Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın.sana ve eşine güç versin inşaallah.Allaha emanet ol canım.kocaman öptüm

merhaba canım..
hayat işte insana neler getireceği belli olmuyo ...allahım hayırlı sağlıklı çocuklar ver diye dua ediyodum demekki hayırlısı böleymiş.....artık aşılama ve ya tüp bebek düşünmüyorum..eşimde istemiyo artık çünkü insanı çok yıpratıyo baştan tuttumu tutmadımı ,keseyi görcemmi kalp atışını duycammı her anı stres dolu oluyo ....allahım inş. bu sefer tedavisiz nasip eder..:Saruboceq:

sadece birazcık zaman neslihan o engebeli yolları içinde ufacıkta olsa bi buruklukla yürüyeceksin ...benim 2 ay olucak kaybedeli ve tüp bebek yöntemiyle kalmıştım beterin beteri var canım 4,5 ay her gün hastanedeydim bi umutla gidiyordum kısmet işte...sakın sen kimsenin laflarına aldırma saçma sapan öğütler , konuşmalar yaparlar.. en iyi destekçilerimiz eşlerimiz onlar olmaza şimdi dahada kötü olurdum ...yeni yeni düzeliyorum uykularım düzene girdi..sende atlatacaksın ve bi gol atacaksın hayata sakın umudunu kaybetme canım...

bak hiç umut yokken ve yakın zamanda tüpbebek denemeisnde negatif sonuç almışken civciv arkadaşımıza allah bebeğini gönderdi.ramazan ayı geliyor bol bol dua et hem yüreğin ferahlar hem de ebbeğini gönderir sana mevlam inşallah

bak tatlım varmı oyle pes etmek tabıkı yasadıkların cok zor Allah sabır versın bak asılamayla gebe kalmısın Allah korusun ya bızler gıbı tup bebekle hamıle kalabılmen gerekse benı sorarsan 5 deneme ama hıc pes etmedım mucadele verıyorum sende pes etme bazı seylere ulasmak sabır ıstıyor sende dr na danıs genetık tes ıste bıraz kendını ıyı hısettıkten sora yoluna devam et her zaman aynı seylerı yasayacaksın dıyede bıse yok Rabım sabırını versın

canım ya senindemi tüp bebektii....insana bölesi dahada acı veriyo...demekki hayırlısı böleymiş...mevlam bebeklerimizi bizden çok sevmiş hemen yanına aldı....benimde uykudüzenim yok geceleri uyku tutmuyo inşallah zamanla düzelecek biraz daha zamana ihtiyacım var...iş arıyorum çalışacam evden uzaklaşıp biraz kafa dağıtmak istiyorum yoksa evde tek kalınca daha kötü oluyorummm..hani demişin ya sen kimsenin lafına bakma diye bazıları diyoki çok kolaymış gibi sakın üzülme ordada lazım diyolar ah o kadar kolay olabilseydei üzülmemek...

sanada Allahtan sabırlar dılıyorum canım Allah hayırlısıyla ınsallah tez zamanda ıkınızınde kucagına versın tabıkı banada rabım bıslere merhamatını esırgemesın amın

Ne KDAR ÇOK VARMIŞ BENLE AYNI ACILARI YAŞAYAN PAYLAŞAN KIZLR MALESEF BENDE İKİLSERİMİZİ BAŞIMIZIN DERDİ ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİM OĞLUM 21 KIZIM 23 HAFTADA 11 GÜN ARAYLA DOĞUM YAPTIM OLMADI DAYANAMADI İKİZLERİM ÜZERİNDEN ŞUAN 4 AY GEÇTİ UNUTULMUYO AMA ALLAH SABRINI VERİYOR EB AZINDAN BİR GÜN ONLARA İNŞALLAH KAVUŞUCAM MELEKLERİM VAR ŞİMDİ İKİTANE ÇOK ÖZLĞYORUM ANNE OMAK BANA HAYAL GİBİ GELİYOR BENİM DE TÜP BEBEKLE HAMİLE KALMIŞTIM.... ACINIZI PAYLAŞIYORUM.........
SABIRLAR......... SABIRLAR........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…