bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm???

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
4. aşılamayla hamile kalmıştım ...bebeğimi kucağıma almaya çok az kalmıştı ama mevlam benden daha çok sevmiş ben daha kuzucuğuma doymadan yanına aldı...24 gün yaşam savaşı verdi ama dayanamadı daha fazla bebeğim oğlum canım yavrum...tekrar başa dönmek aşılama denemek çok zor geliyo bana mevlam tadavisiz nasip ederse olur artık yoksa gücüm kalmadı:1no2:

• Konu Sahibi EU2
canım biiyorum ne desem faydasız ama ümidini yitirme bende 1.asılamada hamile kaldım ama olmadı simdi 2.asılamayı için tedaviye baslıycam inş.moralimizi bozmayalım rabbim bu mübarek aylarda dualarımızı kabul ederde tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz

• Konu Sahibi EU2
CANIM YA

GEÇMİŞ OLSUN VE BAŞIN SAĞ OLSUN.rABBİM YAŞAMATMASIN BİR DAHA BU ACIYI.
EVET RABBİM SENDEN DAHA ÇOK SEVMİŞ BEBEŞİNİ .bİR KERE YAŞADIĞSAN YİNE YAŞARSIN HAMİŞLİĞİ , BELKİ KENDİLİĞİNDEN BELKİDE YİNE AŞILAMA İLE.ACIN ÇOK YENİ DAHA BİR BAKMIŞIN OLUVERMİŞ TABİ KLBİMİZDEN DİLEĞİMİZ BU.SANA VE AİLENE SABIR DİLİYORUM.CENNETE SANA GÜLÜMSEYEN BİR MELEĞİN VAR.

• Konu Sahibi EU2

:1shok:cnm okadar uzuldumkı anlatamam allah bıdaha bole bı acı yasatmasın inş en kısa zamanda kendılıgınden hamıs olursun ve saglıcakla kucagınada alırsın inş cnm arkadasım :Saruboceq::çok üzgünüm:

• Konu Sahibi EU2
neslihan hemen ümitsizliğe kapılma zor bir durum ama inşaallah birgün bebeğini kucağına almayı nasip eder ALLAH. dualarım seninle...

• Konu Sahibi EU2
basın sagolsun canım rabbım ırdaha boyle acılar yasatmasın bızlere
daha acın cok taze zamanla alısacaksın ınankı
bende senın gıbı dıyordum bebegımı kaybettıgımde dogum yapalı 9 ay oldu sımdı yenıden bebek ıstıyoruz
ınsallah rabbım hepımıze hayırlı evlatlar verır kucagımıza almayı nasıp eder

• Konu Sahibi EU2
neslihancım yürürsün canım kendini toplayınca yine aynı hevesle yürürsün ilkler böyle yıkıcı oluyor ama ALLAH sağlık verdiği sürece Pes etme canım HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN..

• Konu Sahibi EU2
neslihancım..canım benim..
bende ilk bebeğimi 14.haftamda kaybetmiştim.şimdi tekrar hamileyim..
insan o yolları yine yürüyor ama kucağına alana kadar daha dik oluyorsun..daha az duygusal bağ kuruyorsun bebekle..
lütfen ümitsizliğe kapılma..oğlun seni Cennette bekliyor.sen üzüldükçe o da üzülüyor.
Başın sağolsun arkadaşım.

• Konu Sahibi EU2

canim acini cok iyi anliyorum sanki senin hamislik haberini dun almisiz gibi ahtirliyorum ne kadar sevinmistin ogrendiginde...olmaz derken olmustu ama bak bir kere oldu belkide bir dahaki hic tedaviye gerek kalmadan kendiliginden olacak..umutsuzluk yok canim bol bol dua et....Şeniz

Canım benim Allah sana sabırların en büyüğünü versin.Dilerim yüreğindeki yangın enkısa zamanda sönsün

Neslihancım başınız sağolsun canım.allah birdaha yaşatmasın böylesi bir acıyı.
Umarım en kısa zamanda tekrar daha fazla hevesle yürürsün bu yoldan ve bu kez sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini.

canım çok geçmiş olsun ama inan kendini toplayınca aynı hevesle yürüyceksin bende herdefasında birdaha yapmıycam diyorum ama nedense en başa donuyoruz yeniden aynı duyguları yaşıyoruz anneliğin tadına kısmende bakmış olunca vazgeçmek çok zor inşallah en kısa zamanda kendiliğindenn gelicek bebeğin allah bir daha kotu şeyler yaşatmasın

canım başın sağolsun allah tekrar o acıyı yaşatmasın.............
ümidini yitirme olur mutlaka hepimiz yaşıyoruz ...............
o teedavi süreçlerini biliyoruz bende aşılamayla hamile kaldım ikizlerime allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın sanada tekrar acı yaşatmasın kucağına sağlıklı bebişler alasın arkadaşım..............

başın sağolsun canım evlat acısı hiç bir şeye benzemez.ama pes etmemelisin. demek ki hayırlısı değilmiş.doğru zaman değilmiş.emin doğru zaman geldiğinde bebeişini kucağına alacaksın.Allah'ım sana sabrını verir inşallah.

slm allah sabrını versin lütfen bu arada bol bol dua et seni nasılda anlıyorum sana dua edicem sabırlar üstüne yağsın

çok üzüldüm neslihan.çok zor bir durum.rabbim dayanma gücü,sabır versin.inşallah en kısa zamanda anneliği doya doya yaşarsın.

ay canım benim...böyle haberler çok üzüyor,hele senin verdiğin haber gibileri...ama Allah kullarına kaldıramayacağı yükü vermezmiş...sabırla Ona dayanmalısın..inş yüzün tekrar gülecek.....

desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. ama çok zor... güçlü olmaya çalışıyorum ama gece gündüz her an aklımda eşyalarını annemler ben görmeden kaldırmış bazanın altına saklamışlar evin neresine baksam aklıma onur efem geliyosenağlama allahım bana dayanma gücü ver yarabbim.doktorum dün beni aradı kandilimi kutladı.40 ın çıkınca kontrole gel dedi.:1no2:

merhaba neslihan..bende 1 ay önce 40 günlük bebegimi kaybettim.sizleri görünce daha da üzülüyorum ama birbirimize destek olmalıyız.bizim kuzucuklarımız cennette..ben en sıkıştıgım anlarda senden geldik sana dönecegiz diyorum..ben eşyalarını ellerimle topladım kızımın..inan çok acı ve insanlar sana garip garip tesellilerde bulunacak..benim diyecegim ise seni çok iyi anlayn biri olarak;içine atma;aglamak istersen agla..ve dua et..dualarımdasınız..

merhaba canım ..seninde başınsağolsun..mevlam sabırların en büyüğünü versin..inan nasıl olduğumu anlıyamıyorum bazen iim bazen delircekmiş gibi oluyorum o kadar çok unutkan oldumki bazen aklımımı kaybediyorum acaba diyorum..tuhafım yani...evlat acısı acıların en büyüğü ancak yaşayan bilir..mevlam bir daha böle acılar yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…