bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm???

rabbim cennetinde kavuştursun inş.moralini bozma neden.EN ÖNEMLİSİ AŞILAMA İLE BEBEK SAHİBİ OLABİLECEKSİN SAKIN ÜMİDİNİ YİTİRME.BAK TÜP BEBEK BİLE DEĞİL AŞILAMA DEMEKKİ ŞANSIN ÇOK BÜYÜK.BİZ 2 AŞILAMA 6 DEFA TÜP BEBEK DEDEDİK.2 GÜN ÖNCE SON DENENEMEMİZİN NEGATİF OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. BİZ BİLE YENİDEN DENEYECEĞİZ. ÜMİDİNİ KAYBETME SEN DAHA ŞANSLISIN RABBİM BİZE DE ANNELİĞİ TATTIRSIN İNŞ

Canım başın sağolsun. Allah sana ve eşine sabırlar versin. Duyduğumuzda çok üzüldük. Senin durumun çok kötü haliyle tabi. Allah tez zamanda acılarını dindirir ve yeniden sana meleğini gönderir. Bir daha almamak üzere. Yavrun seni cennette bekliyor. Çok üzüldük çoooooook. :a015:

rabbim cennetinde kavuştursun inş.moralini bozma neden.EN ÖNEMLİSİ AŞILAMA İLE BEBEK SAHİBİ OLABİLECEKSİN SAKIN ÜMİDİNİ YİTİRME.BAK TÜP BEBEK BİLE DEĞİL AŞILAMA DEMEKKİ ŞANSIN ÇOK BÜYÜK.BİZ 2 AŞILAMA 6 DEFA TÜP BEBEK DEDEDİK.2 GÜN ÖNCE SON DENENEMEMİZİN NEGATİF OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. BİZ BİLE YENİDEN DENEYECEĞİZ. ÜMİDİNİ KAYBETME SEN DAHA ŞANSLISIN RABBİM BİZE DE ANNELİĞİ TATTIRSIN İNŞ

sağol canım..1. aşılamada düşük yapmıştım .2. aşılamada kese büyümediği için kürtaj oldum.3. aşılamada tutmadı o da büyük bir yıkımda benim için. bu da 4. aşılamamdı tam mutlu sona ulaştık derken böle oldu.allahtan hep hayırlı sağlıklı bebkler diliyodum şimdide kendimi demekki hayırlısı böleymiş diye avutuyorum kendimi..5. aşılamayıda deneyecek gücüm kalmadı.. hamile olsam bile heran aynı korkuları yaşayacam.

Canım senin adına çok üzüldüm.
Allah sabırların en büyüğünü versin. Öyle güzel şeyler yaşatsın ki bu acıları unuttursun, inşallah.

canım geçiş olsun allahm çok büyük sabırlar versin sana. .acın çok büyüyk ama bu günlerde geçecek inşallah tekrar hamile kalırsın,sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.
kedine iyi bak.allaha emanet ol canım.

canım geçiş olsun allahm çok büyük sabırlar versin sana. .acın çok büyüyk ama bu günlerde geçecek inşallah tekrar hamile kalırsın,sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.
kedine iyi bak.allaha emanet ol canım.

sağol canım..... allahım kimseler yaşatmasın..:1no2:

neslihancim nasilsin iyimisin biraz daha moral acisindan..????

kelimeler kifayetsiz kalıyor işte....ne desek boş...anlamsız...allahım böyle sınamasın bizleri...warlığı için bu derece uğraşırken böyle kayıp gitmesin ellerimizden....canımm,balımm,nasıl acıyor için,nası kanıyor yaran....inan ki hepimiz o acını yüreğimizin derinliklerinde hissedebiliyoruz...rabbim acını hafifletecek ve sana çok güzel evlatlar verecek...ben buna yürekten inanıyorum....sen de inan...inanmalısın...:smiley-cool:

canım ya çoook geçmiş olsun bu haberler beni okadar çok üzyoki anlatamam allahım inşalllah hepimize çifte çifte verir...

canım başınsağolsun rabbim sizlere sabır versin senin yaşadığın duyguları en iyi biz anlayabiliriz bunca uğraşıdan sonra hamilelik haberini alıp sonra onu kaybetmek çok acı ama rabbim sabrımızı deniyor sabrederek muradımıza bir gün inşallah ereceğiz zor biliyorum ama kendini lütfen toparlamaya çalış

Başın sağolsun canım. Yaşadığın gerçekten çok acı. Veren de alan da Allah. Sana ve eşine sabır diliyorum.

başın sağolsun canım, Allah sabır versin , inş. tekrar tedaviye gerek kalmadan hayırlı evlatların olur , hem küçük yaşta vefat eden çocuklar cennette vefat ettiği yaşta kalıyor ve ailesi çocuk sevme nimetinden orada da yararlanıyor , ne güzel cennette bebişini seveceksin hep , tabi bunlar bir teselli yine de Rabbim kimseye göstermesin böyle acıları ,

neslihancim nasilsin iyimisin biraz daha moral acisindan..????

mehaycım nasıl olabilirimki,,,biraz daha iim ama her an aklımda ne kadar kucağıma alamasamda 8 aydır heranımı onunla yaşıyodum..ama şu an çok uzaklarda bebeğim....ama varya allahım sabrını veriyo.....tabutta yüzünü açıp baktığımda içime bir sakinlik geldi o andan itibaren biraz daha iim ...melek olmuştu oğlum annesine gülümsüyodu...güle güle git oğlum dedim dua ettim ağlamamaya çalıştım...

mehaycım nasıl olabilirimki,,,biraz daha iim ama her an aklımda ne kadar kucağıma alamasamda 8 aydır heranımı onunla yaşıyodum..ama şu an çok uzaklarda bebeğim....ama varya allahım sabrını veriyo.....tabutta yüzünü açıp baktığımda içime bir sakinlik geldi o andan itibaren biraz daha iim ...melek olmuştu oğlum annesine gülümsüyodu...güle güle git oğlum dedim dua ettim ağlamamaya çalıştım...

canim cok zor seni cok iyi anliyorum Allah sabir versin unutulmaz ama hafiflesin acilarin en yakin zamanda insallah...:teselli:

neslihan bende merak ettim neler yapıyosun??

canım yanlız kalmayıp kafa dağıtmaya çalışıyorum yanlız kalınca daha çok düşünüyorum çünkü....her anımda aklımda oğlum var .....
sen nasıl oldun canım..bıçak yarası gibi ilk günlerde daha çok canın yanıyo sonradan acısı geçiyo ama izi kalıyo her baktığında aklına geliyo..unutmak mümkün değil yani..allahım bizlere bu acıları unutturacak başka acılar yaşatmasın:Saruboceq:

canım yanlız kalmayıp kafa dağıtmaya çalışıyorum yanlız kalınca daha çok düşünüyorum çünkü....her anımda aklımda oğlum var .....
sen nasıl oldun canım..bıçak yarası gibi ilk günlerde daha çok canın yanıyo sonradan acısı geçiyo ama izi kalıyo her baktığında aklına geliyo..unutmak mümkün değil yani..allahım bizlere bu acıları unutturacak başka acılar yaşatmasın:Saruboceq:

CNM BENIM ALLAHIM BIDAHA NE SANA NEDE BASKASINA EVLAT ACISI YASATMASIN İNŞ AMA TOPARLA KENDINI BILIYORUM COK ZOR HATTA SOYLEMESI BILE KOLAY DIYEBILIRSIN AMA SENIN ESINE ESININDE SENIN DESTEGINE IHTIYACI VAR RABBIM EN KISA ZAMANDA SENI TEKRAR ANNE YAPSIN VE HIC UNUTMA MINIK OGLUN CENNETTE VE SUAN COK MUTLU VE SENIN UZULMENIDE ISTEMEZ :çok üzgünüm:

Ölmüs bebekler ;
Cennetin kapisinin agzinda beklerr , Annem olmadan girmem derlermis .
Onlar bizlere birer sefaatci olacaklarr .
Ben de ( ne kadar kücük olursa olsun ,minicikte olsa bebegimdi ) kaybettim .
8 haftalikti . Sevinmemle üzülmem bir oldu .
Rüya gibi geliyor simdi söylerken ..
Ama kalbimden hic cikmadi .
Hala ultrasall resimlerine bakiyorum özledikce .
Mini mini kalbi pit pit ederken gördüm. Onu unutamiyorum .
O benim minicik evladim ..
Bi gün kavuscak annesine... senağlama

SABIR diliyorum tüm bebislerini kaybeden ANNE -BABALARA ...

rabbim sabır versin.çok üzüldüm.mübarek günlerdeyiz.çok dua et.kalbini ferah tut.neden kendiliğinden bi tane olmasın ki.tüm dualarım seninle .

canım benim . allah yardımcın olsun. allah sabır versin. başınsağolsun.:teselli:

X