E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
rabbim cennetinde kavuştursun inş.moralini bozma neden.EN ÖNEMLİSİ AŞILAMA İLE BEBEK SAHİBİ OLABİLECEKSİN SAKIN ÜMİDİNİ YİTİRME.BAK TÜP BEBEK BİLE DEĞİL AŞILAMA DEMEKKİ ŞANSIN ÇOK BÜYÜK.BİZ 2 AŞILAMA 6 DEFA TÜP BEBEK DEDEDİK.2 GÜN ÖNCE SON DENENEMEMİZİN NEGATİF OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. BİZ BİLE YENİDEN DENEYECEĞİZ. ÜMİDİNİ KAYBETME SEN DAHA ŞANSLISIN RABBİM BİZE DE ANNELİĞİ TATTIRSIN İNŞ
canım geçiş olsun allahm çok büyük sabırlar versin sana. .acın çok büyüyk ama bu günlerde geçecek inşallah tekrar hamile kalırsın,sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.
kedine iyi bak.allaha emanet ol canım.
neslihancim nasilsin iyimisin biraz daha moral acisindan..????
mehaycım nasıl olabilirimki,,,biraz daha iim ama her an aklımda ne kadar kucağıma alamasamda 8 aydır heranımı onunla yaşıyodum..ama şu an çok uzaklarda bebeğim....ama varya allahım sabrını veriyo.....tabutta yüzünü açıp baktığımda içime bir sakinlik geldi o andan itibaren biraz daha iim ...melek olmuştu oğlum annesine gülümsüyodu...güle güle git oğlum dedim dua ettim ağlamamaya çalıştım...
neslihan bende merak ettim neler yapıyosun??
canım yanlız kalmayıp kafa dağıtmaya çalışıyorum yanlız kalınca daha çok düşünüyorum çünkü....her anımda aklımda oğlum var .....
sen nasıl oldun canım..bıçak yarası gibi ilk günlerde daha çok canın yanıyo sonradan acısı geçiyo ama izi kalıyo her baktığında aklına geliyo..unutmak mümkün değil yani..allahım bizlere bu acıları unutturacak başka acılar yaşatmasın:Saruboceq: