Meraba canım. Test günü demedi dr adet olursan da olmazsan da haberim olsun dedi bekliyorum canım
peki adet günün ne zman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba canım. Test günü demedi dr adet olursan da olmazsan da haberim olsun dedi bekliyorum canım
hoşgeldin canım ateşin nasıl a.s.
rabbime emanet ol dualarını kabul etsin inşallah canıma.s.
hoşbulduk canım
internette problem oldu
kapatıp yeniden açtım
ateşim
aşılamanın 5.günü 37.0
aşılamanın 6.günü 36.9
aşılamanın 7.günü 36.9
aşılamanın 8.günü 37.2
aşılamanın 9.günü 37.1
yarının merak ediyorum kayracım
sence nasıl canım
hoşbulduk canım
internette problem oldu
kapatıp yeniden açtım
ateşim
aşılamanın 5.günü 37.0
aşılamanın 6.günü 36.9
aşılamanın 7.günü 36.9
aşılamanın 8.günü 37.2
aşılamanın 9.günü 37.1
sence nasıl canım
günaydın canım yoktun ne zamandır ne var ne yok eşin nasıl varmı bi gelişme
artık ben burdayım mopsy :lepi:
hiçbişey anlamadım gittim ama
ultrasona girmeye alışmışım yüzüme bakıp gönderince mehele almadım pek kaydirigubbakcemile3
.
hoş geldin neşeeeeee
nasılsınn bakalımmm bi değişiklik var mı bugünnn
ne zaman yaptırcaksın tahliliniiii
canımcım ya kuşum senle ne zamandır sohbet edemiyoruz birebir heee ne var ne yok kıs bacım sen bu ay beklentin yok ya belkide bebiş gelir diyorum sna açalışma yapıyormusunuz
ayyyyyyyyyy siz böyle diyince daha da bi heyecan sarıyor benigüzelim ümitlendirmeyeyim ama bence güzel sağlam adımlarla bebişine doğru gidiyosun gibi inşallah olacak canım ama içimden oğlun olacak gibi geliyo canım
güzelim ümitlendirmeyeyim ama bence güzel sağlam adımlarla bebişine doğru gidiyosun gibi inşallah olacak canım ama içimden oğlun olacak gibi geliyo canım
ayyyyyyyyyy siz böyle diyince daha da bi heyecan sarıyor beni
evet hamile kalırsam bunu ben dahil herkes erkek olur diyor canım
hayırlısı eşimi kız babası ettim rabbimin izniyle
bu seferde erkek babası ederim inşallah
allahım nasip eder inşallah
inşallah canım benim inşallahneşeciğim 37 lerde olması iyi gibi geliyor inşallah vardır rabbim inşallah nasip etmiştir sana tekrar anneliği
hoşbulduk canım
internette problem oldu
kapatıp yeniden açtım
ateşim
aşılamanın 5.günü 37.0
aşılamanın 6.günü 36.9
aşılamanın 7.günü 36.9
aşılamanın 8.günü 37.2
aşılamanın 9.günü 37.1
sence nasıl canım
inşallah canım inşalllahhh hatta ikiz babası olur inşallahh
vet kuşum 6. hisler perisi banada bişi söle ne hissediyorsun
günaydın simalcim hoşgeldin a.s.
evet canım ya bi sohbet edemedik senle benim beklentim yok ama evelsi gün ve gece adet ağrısı gibi ağrım vardı sağ yumurtalığım sağ bacağım belim kalçam ağrıyodu sabah uyandığımda geçmişti çalışma her ay var ama beklentisiz çalışma bizimki adet ağrısı için çok erkendi o gün daha 18 ci gündü çünkü şimdide sağ yumurtalığım hafif hafif ağrıyo canım olabilirmi sencebilmiyorumkismile
bencede tatlım çok iyi gidiyosun hislerimiz bizi yanıltmıyacak bak gör bebiş geliyo inşşşşş