- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
1 gunum kaldı olmama.ama bır belırtı yok.2yada 3 gun önceden baslardı adet belırtılerım bu ay olmadım rahatım yanı.karnım agrırdı sag bacagım sızlardı önceden baslardı.yok bu ay bırsey.ama kaptırmıycam kendımı ya.sonra kırmızı kartı yıyınce üzülüyorumcanım adet günü n geçiyormu şimdi senin
insallh canım ya.hepımızın göbuslerı dolsun.nazlı meleklerımızı göndersın rabbım.hayırlısıyla:Saruboceq:şükür iyiyim canım umarım ilk hamiş sen olursun arkandan dökülürüz bizde inşalllllahhhhh:Saruboceq:
kıslar yemeğin malzemesini yaktım ya soğanla patatesi kavuruyordum sonra kıyma katıp kavurucaktım salça baharat en son yeşil mercimeği koyacaktım allahtan kıymayı katmadan önce sadece soğan ve patates yanmış o kavrulurken size yazayım demiştim ama altını kısmamışım doğalgaz oluna da ilirsiniz çok hararetli yanıyor çok yeniden hazırladım malzemesini şimdi altını kısıp geldim
bende yeşil mercimek yemeği yaptım pişiyo yakmıyayım bari iyi oldu hatırlattın canım kaydirigubbakcemile3
oooooo bız coktan yedık yemıgı kızlr esım geceye gıtmıstı.ondan saat 5 bucukta yemıstık.
tesadüfe bak :) şimdi kıymayı koyup geldim bende bakıyım yakmıyım bu arada eşim annesinde yardım ediyor şu an bide benide çağırıyor sanki ben çalışmıyorum ben kendi evimin işini çok ağır olanları yapmıyorum
kelebek canım tamam listeye baktımda senin adet günün yarın inşallah olmazsın canım inşallah dediğin gibi rahat ol inşallah hamilesindir ben bence hamileyim hani kutusunda mavi hissedenler varmı diyor ya acun kendini hamile hisseden varmı diye sorsalar parmak kaldırırım yani
kısss kayra sana bişi dicem ben düdüklü tencere kullanmaya korkuyorum bir kere kullandım ablam burdayken ablamda benden beceriksiz annemin yanınd ayada kayınvalidesinin yanında otururdu 5 senedir doğrudürüst yemek yaptığını görmedim neyse anlam bende kalırken dediki ne korkuyorsun filan sanırım önce düdüğünü kapattık ses çıkınca da kaldırdık ve heryere sular püskürdü ses çıktı ben kapıyı açtığım gibi evden çıktım ablam gidip ocağı kapattı :roflol::roflol::roflol: teyzem diyorki düdüğü açık bırakacakmışız önce ses çıkınca kapatacakmışız heralde işte yani ben düdüklü kullanmayı çok iyi bilmiyorum korkuyorum alışmam lazım aslında çok işe yarayabilir akannehir
kıslar az önce bu yazıyı yazdım yorum yapmadınız şimdi soruyorum kendini bu ay hamile hisseden var mı :roflol::roflol: büyük ihtimal yanılıyorum ama aman hayal kırıklığına uğramıyım diye umudumuzu da kırıyoruz içimizde banane banane ben hamileyim bu ay ya testin sonucu pozitif çıkarsada üzülmicem tabi bu ilerki aylarda üst üste olur zaman çok uzarsa durum değişebilir ama olsun ben kendimi hamile hissediyorum iyi düşünelim iyi sonuç alalım dimi
ooo ıs hıssetmede bıtse ben hamıleyım bıle ozaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?