- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huuu bende burdayım (
kıslar az önce bu yazıyı yazdım yorum yapmadınız şimdi soruyorum kendini bu ay hamile hisseden var mı :roflol::roflol: büyük ihtimal yanılıyorum ama aman hayal kırıklığına uğramıyım diye umudumuzu da kırıyoruz içimizde banane banane ben hamileyim bu ay ya testin sonucu pozitif çıkarsada üzülmicem tabi bu ilerki aylarda üst üste olur zaman çok uzarsa durum değişebilir ama olsun ben kendimi hamile hissediyorum iyi düşünelim iyi sonuç alalım dimi
canım yoksa hissediyomusun hadi inşallah bitanem:CüvCüv::asigim::Saruboceq:
canım hoşgeldin dedim ya kuşum çayı demlediniz mi kıs kusura bakma arada yemeğe bakıyorum ya ayfercim öyle oldu kaydı biraz konu e kürlerimizi uyguluyoruz çalışmalar yapıyoruz bekliyoruz beklerkende konuşuyoruz böyle işte ne yapalım böyle yapmazsak kafayı yeriz beklerken dimi kıslar
canım yoksa hissediyomusun hadi inşallah bitanem:CüvCüv::asigim::Saruboceq:
demledik bebeğim çekirdekte koyduk yanına bende senin gibi arada gidip geliyom
çok güzel hareketleri bekliyoruz
müthiş program yaaa moral kaynağım havuçlu anneye çok gülüyom taklidini yapıyom millet yıkılıyo "ağlarınla ör beni kazım":roflol:
kuzum ben bu ay kutumda kırmızı hissediyom beni açtırmayın :roflol: :roflol: :roflol:
müthiş program yaaa moral kaynağım havuçlu anneye çok gülüyom taklidini yapıyom millet yıkılıyo "ağlarınla ör beni kazım":roflol:
kuzum ben bu ay kutumda kırmızı hissediyom beni açtırmayın :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: valla allah seni güldürsün en kısa zamanda canım ben hamile hissediyorum ama olmazsa da kendimi üzmeyeceğim çünki size güveniyorum desteğinize güveniyorum hem aramızdan çıkacak bir hamile haberide bana moral kaynağı olacak inşallah
inşallah canım ama nasıl söliyim belim ağrıyor biliyormusunuz yani gerçi ben geçen ayın 26 sında oldum belirti hissetmem için çok erken ve belirtiere de takılmam zaten belirtiler çok önemli değil bazen hamile olmadığımız halde bütün belirtileri de yaşarız ama bak 3 senedir hiç hayal kırıklığına uğramadım test sonuçlarımın negatif olduğunda (en ihtimalli aylarda bile) hayal kırıklığına uğramadım çünki kendimi çok frenledim bu ayda hislerimi bastırmak istemiyorum ya var yada çok yaklaştım meleğime kavuşmaya rabbimdden umudum çok büyük bundan heralde inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder
sırnaşık şey:roflol: hakikaten ayse harika bi espiri bu bayılcaam gülmekten ben sekiz yıldır kırmızı açıyom bakalım kimin kutusundan mavi çıkıcak :roflol::roflol:
yalnız şimdide kahkahalarımın yerine gözlerim sulandı sanki benim karnım ve kucağım hep boş kalıcakmış gibi geliyo bazen birden karamsar olabiliyorum neyse :sinifsinif:
aay saool canımcım:roflol: bana takılın daha ne espiriler var bende
bende şeytanın bacağını alçıya aldırma espirisine çok güldüm :roflol: