inşallah canım inşallah birgün gidebiliriz görebiliriz çok istiyorum çok hatta çocuğum olsa da onunla eşimle beraberce gidebilsek:saruboceq:
evt canım görünce bile çok duygulanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım inşallah birgün gidebiliriz görebiliriz çok istiyorum çok hatta çocuğum olsa da onunla eşimle beraberce gidebilsek:saruboceq:
neşecim tansiyonunu ölçtürüp gelicekti ablasına hala gelmedi merak etmeye başladım tatlıkız
slm kayracım tatlım slm ben geldim yemek bulaşık sofra derken bu saatte gelebildim ancak nasılsınız
hoşbulduk kıslar biraz geçmişe bakıyordum neşe neden tansiyonunu ölçtürüyor bişi mi var
bilmiyorumki başım dönüyo demişti üst katta ablası varmış ona ölçtürüp gelicem dedi ama yarım saati geçti bişey olmasında evde yalnızdı eşi 10 a kadar yokmuş
evet gördüm canım bişi yoktur heralde baş dönmeleri filan iyiye işaret bunlar merak etmeyin kaydirigubbakcemile3
eee ne var ne yok ya acep benim durumum ne olacak beni hamiş hisseden varmı :)))
inşallah canım bayılıp kalmasında tek başınayken inşallah hamilelik belirtileridir canım bu arada geçenlerde arkadaşım hamile demiştimya ne yazıkki karnında ölmüş ve iki hafta olmuş öleli bugün kürtaj olmuş çok üzüldüm çok rabbim kimseye yaşatmasın inşallahhh
sanki ben hissediyorum gibi canım inşallah öyledir canım inşallahh dualarım seninle
evet kızlar geldim ben
canım tansiyonum 8 e altıya düştünerdesin kısss nesecim merak ettim yaa :umursamaz: