selamün aleyküm kızlar, benim için çok kötü bir gündü hamileyim zannediyordum bütün belirtiler vardı.hamile olmadımı öğrendim((
selamün aleyküm kızlar, benim için çok kötü bir gündü hamileyim zannediyordum bütün belirtiler vardı.hamile olmadımı öğrendim((
belirtilerde 6 gün adetim geçti mide bulantısı kusma halsızlık uyku hali dedim kesin ama diilmişiimmm kızlar çok kötü bi duygu evet vardır bi hayır :çok üzgünüm:[/QUOTE
sendede pko varmı?
belirtilerde 6 gün adetim geçti mide bulantısı kusma halsızlık uyku hali dedim kesin ama diilmişiimmm kızlar çok kötü bi duygu evet vardır bi hayır :çok üzgünüm:
KUZUNAZ BENİ LİSTEYE EKLEDİNMİ
BİR CEVP YAZARMISIN
:teytey:
evet saan diyorum nusret1978 listeye ilk sayfada canım oraya bakarmısın ordaki gerekli bilgileri verirsen bana eklerim birdaha tekrarlamıcam bak heeee :))))))
kıslar hamiş kalan bizi terkediyor farkındamısınız(((((((((
EVET CANIM YAAAmafoldumben
BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM BİZİ BIRAKIP GİTTİKLERİNDEE
kıslar hamiş kalan bizi terkediyor farkındamısınız(((((((((
gittiklerine üzülmeyin bak biz geliyoruz:) ama sizde bizi azcık sahiplenseniz sorularımıza cevap verseniz...ne güzel olur dimi:)
ben hamiş kalsamda ki bu çok zor sizi bırakamam başınıza dikilirm yine kayınvalidelerden dert yanarım çocuğun başından ayrılmıyolar diye evet yzzz neden bırakıyorlar biziiibilmiyorumkismile
neşe nereye gitti kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?