kızlar dualrım yüreğim sizlerle Rabbim tez zamanda evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
öle olmuyo işte insan ilk başta duyduğu acıdan bişiy anlamıyo bişiy düşünemiyo boğulmuş dediler bizde eve geldik sonra dank etti acaba enfeksiyonmu kaptıda hastane gizledi diye yanlız benim dediğimde saddece bi teori boğulmuşta olabilir
tebikide ecel gelince bunlar bahanesi oluyor,
otopsiyide hangi annenin yüreği kaldır sen olsanda yaptırmazdın emin ol
zaten toprağa vermekte yeterince acı bide otopsiyi yüreğim kaldırmaazdı
yavruceylan1 hoşgeldin canım seni yaseminle karıştırdım ya hamile dedim senin için inşallah allah söyletmiştir
canım ben kendimi tamamen kürlere adadım ama senin bütçene göre hastane tavsiye edebiliriz diye düşünüyorum ama para da olsa valla eğer dayanabilirsen zeynep kamile git derim onlar daha iyi bu konuda
kızlar dualrım yüreğim sizlerle Rabbim tez zamanda evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
sende haklısın canım ne diyim sana.. neyse sen şimdi bunları düşünme.....
allahım sana tombik hayırlı bi evlat nasip etsin canımm..kırmızı kırmızıdaa yaniklerii osunn bizde onuu yiyekkkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
slm cnm hamdolsun sen nasılsın onu kuzunaz biliyo gelinca yazar sana şu an kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?