bakıyorumda halaya başlamışsın ben seve seve tutarım elinden zaten güzel oynarım
ben hamile kalıncada oynamazsan görürsün :) o haberi alınca ilk işim 2 rekat şükür namazı çünkü ilkinde öle yapmıştım sonrada senle bi delilo yaparıs :dance:
kız abla kız oldumu şimdikkk benii unuttun halayda galibaaa..:dance: :teytey::teytey::teytey::teytey: bak canım güzel haberlerini bekliyozz halay çekmek içinn elimizde mendil sırayla dizildikk ona göree hee sana gelince senide en son sıraya alabiliriz halaydaa:uhm::uhm: :dance:
:lepi:
:roflol::roflol: valla iyi güldüm canım allah yüzümüzü hep böyle güldürsün kıs zaten iyi oynamazsan ayıp olur malatyalısın çünki yemeklerinizin güzel olduğu kadar oyunlarınızda güzeldir
benim kızımın 2 çanta dolusu elbisesi onu bekliyor beşiği,yıkama küvetini,pusetleride saymıyorum
hamile kızımı oynatacaz otursun oturduğu yerde :CüvCüv:
sen nereliydin kısss :teytey:
ayıp ettin anam delilo,şemame,halaylı, her telden çalarım ben gerçi evlendim evleneli pekte düzgün oynayamadım kociş biraz kıskançta kızıyor oynamama kötükedihüso
hamile kızımı oynatacaz otursun oturduğu yerde :CüvCüv:
sen nereliydin kısss :teytey:
:roflol::roflol::roflol: ohhh valla öyle bir oynarımki oda beni seyreder geçen arkadaşımın nişanında bir oynadım bir oynadım oda beni seyretti hatta bi abi var biraz bülent ersoy gibi konuşur şal örer örgü örer :roflol: dediki ay kısss sen oynadın kocan seni seyretti çok hoşuma gitti dedi :roflol: nişandan çıkıncada eşim şirinem diyo sen ne kadar şirin şeysin diyor bana :roflol:
ayyy canım benim bak ama şimdi üzüldüm seninkide hakikaten zor yani felaket tellalı gibi konuştum affet ne olur ama yani resmen 9 ay taşıdın olsun canım meleğin sana cennetten kardeşini gönderecek belki kardeşi giyer ama ya erkek olursa neden yaşamadı bebişin canım dicem ama sebebi belli değil mi demiştin
canım üzülme affedecek bişiy yok elbise mevzusu açılınca aklıma geldi işte napim
kardeşi kız olsun diye ümid ediyorum çünki içimde ukte kaldı ama erkekde olursa uygun olanları giydiririm olmayanlarıda saklarım elbelt birgün kızım olur rabbim kuluna şah damarından daha yakındır onun ne durumda olduğunu görür....
Daha hastanedeydik sezeryan olduğum için çıkmamıştık bebeğim sağlıklıydı testleri fln yapıldı hiç bir sorun yoktu aniden 1 saat içinde fenalaştı ateşlendi öldü.
doktorlar süt tıkanmış dediler ama ben inanmıyorum buna tıkansa biz anlamazmıydık öksürmez bi tepki vermezmiydi,hastanenin adı çıkmasın diye kapattılar mevzuyu..
neyse ya canım bunlarla sizinde canınızı sıkmayayım
:roflol::roflol::roflol: ohhh valla öyle bir oynarımki oda beni seyreder geçen arkadaşımın nişanında bir oynadım bir oynadım oda beni seyretti hatta bi abi var biraz bülent ersoy gibi konuşur şal örer örgü örer :roflol: dediki ay kısss sen oynadın kocan seni seyretti çok hoşuma gitti dedi :roflol: nişandan çıkıncada eşim şirinem diyo sen ne kadar şirin şeysin diyor bana :roflol:
heehe benim kocişimde oynamayı çok sevdiğimi biliyoo şimdi oyna diyo yok diyom oyna diyoo iyce ısrarr ediyo ondan sonra kalkıyom oyunaa bu seferde otur desede oturmuyomm.. eee sen kaldırdın diyomm
ay canım benim yaaa çok üzüldüm tabiki süt tıkasa anlardın yani ne alakası var.. keşke senin canını yakanların sende canını yaksaydın.keşke bi dava açsaydında araştırılsaydı bebğinin ölümü.
canım üzülme affedecek bişiy yok elbise mevzusu açılınca aklıma geldi işte napim
kardeşi kız olsun diye ümid ediyorum çünki içimde ukte kaldı ama erkekde olursa uygun olanları giydiririm olmayanlarıda saklarım elbelt birgün kızım olur rabbim kuluna şah damarından daha yakındır onun ne durumda olduğunu görür....
Daha hastanedeydik sezeryan olduğum için çıkmamıştık bebeğim sağlıklıydı testleri fln yapıldı hiç bir sorun yoktu aniden 1 saat içinde fenalaştı ateşlendi öldü.
doktorlar süt tıkanmış dediler ama ben inanmıyorum buna tıkansa biz anlamazmıydık öksürmez bi tepki vermezmiydi,hastanenin adı çıkmasın diye kapattılar mevzuyu..
neyse ya canım bunlarla sizinde canınızı sıkmayayım
cnm o an acıdan hiç bişey düşünemiyo insan,hem dava açsak ölümü araştırılsa bebeğe otopsi istenecek onuda ben asla kabullenemezdim,minnacık yavruya ne otopsisi
Kızlarrr siz hangi hastaneye gidiyosunuz yazabilir misiniz?
cnm o an acıdan hiç bişey düşünemiyo insan,hem dava açsak ölümü araştırılsa bebeğe otopsi istenecek onuda ben asla kabullenemezdim,minnacık yavruya ne otopsisi
ya asıl ben sana fazla açmamak için konuşmak istemiyorum ama madem böyle bir fikre kapıldın töbe haşa allaha büyük sözüm olmasın da yıkardım ben hastaneyii allahım sen affet tabi ecel gelmişse herşey bahaneden öteye geçemez de ne bilim canım ya ateş filan keşke otopsi filan yapılsaydı ama eskide kalmış o an olacaktı o yüzden şimdi konuşmanın anlamıda yok bu konuşma sadece seni yıpratır allah kimseye yaşatmasın bu ve bunun gibi acıları rabbim büyük canım ona dayandın ona sığındın isyan etmedin o büyük o senin muradını verir yaşında genç hepimiz öleceğiz bir gün o melek sadece 1 gün yaşadı cennette bir meleğin oldu artık bu açıdanda güzel en azından allahım o meleğin hürmetine sana bir evlat nasip etsin tez zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?