evet canım özellikle cinsiyet ayrımı yapabilen hormonlar bölümünde hormonlarla ilgili çok güzel bilgiler evriyor caniımm bu arada şu da var ben hep çözemiyordum böğürtlen kökü nasıl bir etki gösterdi bendede böyle rahim kalınlaşması oldu ve bu şekilde adet kanamam oldu diye (LH hormonu ise kadınlarda yumurtanın serbest hale gelmesini ve progesteron adlı başka bir hormonun salgılanmasını sağlayan hormondur. Progesteron rahmin bebek için hazırlanmasında kullanılır. ) LH hormonu yumurtayı serbest bırakıyor sonra progesteron üretiyor ya perogesteron da bizim eğer bebek yoksa adet olmamızı sağlayan bir hormon değilmi demekki böğürtlen kökü önce LH üretiyor ki bu sayede 2 aydır yumurtluyorum serbest kalan yumurtada progesteron üretip adet olmamı sağladı diye düşünüyorum başka neden olabilir ki değilmi sadece vücuttaki enfeksiyonları attığı içinmi acaba belkide enfeksiyonlar atıldığı için vücut bu görevini daha kolay yaptı eğer akıntım ve test beni yanıltmıyorsa ben dün yumurtadım buda demek oluyorki geçen ay 23. günümde bu ayda 16. günümde yumurtladım bakalım hayırlısı rabbim yardım etsin