pedinde mi görüyorsun küçük mü büyükmü küçük çapta bende görüyorum bazeb pedimde sanırım
yok olmadım ablaa bekliyorum işte ocağın 10 una kadar bekliycem. olmazsam tekrar gitcemiçin burkulmasın senin daha yaşın çok genç üstelik öle belli başlı bir sorununda yok bizler iyiyiz herkes iyi çok şükür sen hala kırmızı bir şekilde adet olmadınmı
kıslar ben bişiler hissediyorum ama inşallah boşa çıkmaz birileri yada biri bu ay tedavisiz hamile haberi verecek gibi geliyor bana inşallah yanılmıyorumdur
canım hoşbuldum.bazı aylar benim de oluyo.çok fazla oluyo bazen bazen de hiç olmuyor.
kızlar benim adetim bu ay 10gün erken geldi şaştım kaldım.niye acaba? :hulya: :hulya: :hulya:
yok olmadım ablaa bekliyorum işte ocağın 10 una kadar bekliycem. olmazsam tekrar gitcem
hoşbuldum canımm eh işte idare eder sen nasılsınn..evincim hoşgeldin bu arada canım nasılsın
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kayra_esk, alpy+, ayse.20, evindarkece+, hilalbebik, schatze_32, tiryak+, XTATLIKIZ
kızlar ordamısınızzz hiç sesiniz çıkmıyo hayırdır ben acıktım bişeyler yiyeyim bari NEŞE de bugün dr a gidecekti ne oldu acaba inşallah iğneler iyi etki etmiştir
evet canım pedimde görüyorum bazen vc de gidiyo ama küçük değil bayada orta çapta büyük canım
hoşbuldum canımm eh işte idare eder sen nasılsınn..
evet bendede oluyoodu düzenli adet olurkenn.canım kan pıhtısı olmasın o koyu renklerde parça gibi hatat klozetin dibine düşer şifonu çekersin zor gider ben bunu işyerinde kızlar wc den çıkıncada arkasından girdiğimde karşılaştım şifonu çekselerde gitmemişti yani ben hep dikkat ederim bu yüzde :))) aklıma geldi kusura bakmayın da yani herkesde oluyor o
hele böle oturduğun zaman resmen çıktığını hissediyosun dimi yada yürürken.yok canım resmen et parçası kan pıhtısı hep oluyo zaten yani her ay
bencede kötü bişey değildir zatennormalde bu rahim duvarı değilmi yani adetle o dökülmüyomuu yani normaldir benceevet canım benimde genç kızlığımdan beri var ama kötü bişey olduğunu sanmıyorum dediğin gibi içimizde temizleniyo olabilir
kayracım burdayız hepimiz valal bekliyoruz bir hamiş haberi 4-5 güne kadar artık birinden
canım hiç merak etme bende her ay aynı şeyleri yaşıyorum pedimde diil ama acayip büyük büyük parça gelio sanki böyle top top doktora sordum korkmana gerek yok içerin temizleniyo bu iyi bişey dedi yani takma kafanı:)
evet bendede oluyoodu düzenli adet olurkenn.
hele böle oturduğun zaman resmen çıktığını hissediyosun dimi yada yürürken.
bencede kötü bişey değildir zatennormalde bu rahim duvarı değilmi yani adetle o dökülmüyomuu yani normaldir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?