valla canım bilemem ama çarşamba günü zaten e2 hormonuna bakar sen buraya yaz sana diyeyim e2 hormonu aşılamadan önce 753 tü ilacı kesmişti ama tüp bebekte 1500 e kadar çıkıyor sadece e2 hormonuna bakıp degerlendirir doktor .salı günü bakacak doktor bakalım ne diyecek yarında igne yaptıracam salı günü yaptırmadan gel dedi ..herhalde benimki pazar yada pazartesi olabilir canıminşallah canım acaba benim ne zaman olur aşılamam hafta sonuna olsa ii olur valla benimde cumartesi pazar dinlenirdim ne güzel
inşallah canım kendinize iyi bakın görüşürüzockta bu kadar hamiş olacak bakın
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ockta bu kadar hamiş olacak bakın
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ockta bu kadar hamiş olacak bakın
çıkıyorum ben şu işlerimi halledeyim görüşürüz sizi seviyorum eftelya sende bana kızma gerçekten hepimiz aynı yoldayız ve hedefimiz aynı bu yüzden biz biziz birbirimiziz aslında hepimiz iyiyiz hepimiz iyi niyetli yiz bu yüzden kurduğumuz her cümlede iyi niyetli ben saçmaladım hakkını helal et
kızlar çok kötü hissediyorum kendimi.kuzunun hamişler msjını görünce duygulandım.
eftelya izmirde hangi hastanede tedavi görüyorsun canım tavsiye edeceğin bir yer var mı
ne bileyim işte.bi an duygulandım.düşünceler yiyip bitiriyo.zaman acımasız su gibi akıp gidiyo.beklemek zor.yaşayıp görmek canını yakıyo insanın kayra.
biz de kocişimle bebek odası filan bakardık.ilk düşünmeye başladığımızda.şimdi elimiz ona bile gitmiyosenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?