- 14 Ekim 2009
- 2.340
- 97
- 163
canım alttan yani vajinadan ucu uzun ultrasunla bakıyor.ve ben adetliyken hiç sevmiyorum bakılmasını ama mecbur kalınca oluyorkızlar adetin 3.günü vajinal ultrason nasıl yapılıyor ya merakettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım alttan yani vajinadan ucu uzun ultrasunla bakıyor.ve ben adetliyken hiç sevmiyorum bakılmasını ama mecbur kalınca oluyorkızlar adetin 3.günü vajinal ultrason nasıl yapılıyor ya merakettim
yarın mutlaka git bak ihmal etme hem 3. günü en uygun zaman usg içinde ilaç içinde hem ne durumdasın öğrenmiş olursun
inşallah inşallah ilk okula liseye üniversiteye başlarken bile çocuklarımızı anlatıyo olsak burda çok mu abarttım acaba yani uzun yıllar sürsün istiyorum bu arkadaşlıklarımız
kızlar adetin 3.günü vajinal ultrason nasıl yapılıyor ya merakettim
valla canım benim hiç ayrılasım gelmiyor biraz önce hem örgü yapıyorum hemde size yazıyorum eşim bana bakmış gülüyor yani 2sinide bırakamıyorum iyi geliyor bana topikinşallah inşallah ilk okula liseye üniversiteye başlarken bile çocuklarımızı anlatıyo olsak burda çok mu abarttım acaba yani uzun yıllar sürsün istiyorum bu arkadaşlıklarımız
ben hiç duymadım canım sadece karından biliyorum güzelim varmıymış öyle birşey:1shok:
canım alttan yani vajinadan ucu uzun ultrasunla bakıyor.ve ben adetliyken hiç sevmiyorum bakılmasını ama mecbur kalınca oluyor
arkadaşlaıklarımız sürebilir canım neden olmasın ki :)
kayracım 9 yıllık evliyim demiştim tedavi gördün degilmi.ben ne zaman tedaviye başladım hiç karnımdan bakılmadı hep vajinadan hatta yumurtlaman tam oldugu zaman aleti içinde böyle döndermesi bi acı veriyorki şimdi senin tedavini merak ettimben hiç duymadım canım sadece karından biliyorum güzelim varmıymış öyle birşey:1shok:
kayracım ciddimisin sen klomen tedavisi gördün o kadar hiçmi bakılmadı adetliyken alttan yumurtalıklar rahim başka türlü gözükmezmi
bi "ce "diyip kaçıyorum kızlar
annemler geldi giremedim
Çay koydum tekrar
ancak gittiler
şimdi gidip kağıtlara başlıyım
Hala okuyamadım
gelmeselerdi okurdum
ama olsun bu da iyi oldu
Çok öptüüüüm sizi
bu arada kuzucum bi hayırlı olsun diyemedim
dedim mi ya da...
hatırlamıyom ki
zaten iyice balık hafızalı oldum
ama neşeye deim onu biliyom
kayrayı dra git diye sıkıştırdım onu da biliyom
ama seni hatırlayamıyom
demediysem kusuruma bakma canım
Rabbim hakkından hayırlıysa sana akıllı imanlı sağlıklı bir evlat nasip etsin canım benim
Hemi de erkeeeeek
yaa ama çok iğreeennçç ya şaarr diye boşalırsa adamın suratına ıığğğ
yok canım o kadarda degil ama bana setyede bakıyor zaten alta büyük kagıt peçete bırakıyorlar zaten alttan bakıyor doktoryaa ama çok iğreeennçç ya şaarr diye boşalırsa adamın suratına ıığğğ
yaa ama çok iğreeennçç ya şaarr diye boşalırsa adamın suratına ıığğğ
kayracım ciddimisin sen klomen tedavisi gördün o kadar hiçmi bakılmadı adetliyken alttan yumurtalıklar rahim başka türlü gözükmezmi
bi "ce "diyip kaçıyorum kızlar
annemler geldi giremedim
Çay koydum tekrar
ancak gittiler
şimdi gidip kağıtlara başlıyım
Hala okuyamadım
gelmeselerdi okurdum
ama olsun bu da iyi oldu
Çok öptüüüüm sizi
bu arada kuzucum bi hayırlı olsun diyemedim
dedim mi ya da...
hatırlamıyom ki
zaten iyice balık hafızalı oldum
ama neşeye deim onu biliyom
kayrayı dra git diye sıkıştırdım onu da biliyom
ama seni hatırlayamıyom
demediysem kusuruma bakma canım
Rabbim hakkından hayırlıysa sana akıllı imanlı sağlıklı bir evlat nasip etsin canım benim
Hemi de erkeeeeek
yok artık yani eftelya bu cümleye çok şaşırdım inanki hiç adetin şarr diye boşaldığını gördünmü sen yavaşça akar ki altında peçete var zaten ki dr un suratına neden gelsin ki o sadece sokarken göz ucuyla bakıyor sonra usg ekranına bakıyor yani çok alakasız oldu bu cümle
yok artık yani eftelya bu cümleye çok şaşırdım inanki hiç adetin şarr diye boşaldığını gördünmü sen yavaşça akar ki altında peçete var zaten ki dr un suratına neden gelsin ki o sadece sokarken göz ucuyla bakıyor sonra usg ekranına bakıyor yani çok alakasız oldu bu cümle