- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
kuzunazcım bişey sorcam nerede tedavi görüyorsun bende ist.deyim anadolu yaksında ama aşılama sırasında sürekli kontrol gerektiği için işten izin almam o kadar zorki sen nasıl hallediyosun bunu
kuzunazcım benim rahatsızlığım için bildiğin bir kür vr mı hipo hipo yum kısa adıyla
kayracım ne yapayım işte biliyorsun dün dr daydım akşam saat 8 de puregonu vuruldum bu akşam da vurulucam 8 den hemen sonra yarın öbürgün ve çarşamba günü allahın izni ile kontrolde olacağım inşallah güzel sonuçlar alırım sen neye karar verdin sana bu anlamda kızgınım tedavini hiç önemsemiyorsun hep başkalarını önemsiyorsun yeter artık senin yerine ben isyan edeceğim gelmesin kimse size rahat bıraksınlar sizi 1 ay en azından yaa lütfen tedavini ol tamamen en azından 1 ay odaklan tedavine ve hamile kal ne olur bak zaman geçiyor canım lütfen artık bu anlam da bişiler yap artık bekleme
canım umut tüp bebek merkezinde başladım tedaviye ben açıkça konuştum patronun kayınçosuna söledim oda eniştesinin diğer ortağına söledi ama ilk defa cumartesi gittim o yüzden henüz iişe yansımadı bak canım eğer bebek için tedavi görüyorum diyemeyeceksen tiroidlerinin yavaş çalıştığını bunun seni fiziksel olarak etkilemediğini fakat ilerde problem oluşturabileceği için ilaç kullanman gerektiğinin bunun içinde 1 ay içind e3-4 günde bir gidip kan tahlili vermen geektiğini söleyebilirsin yani ilaçların dozlarının ayaralanması gerektiğini söyleyebilirsin birde çalışma saatlerin nasıl canım senin
kıslar bende iğnemi yapıp birazcık uyuyayım yoksa hiç bişi yapamayacağım biraz kendimi toparlamam lazım
ben 08:30-17:30 çalışıyorum c.tesi 13:00 kadar
kayracım geri geldim şimdi iğnemi yaptım yalnız bişi dikkatimi çekti dün iğneyi yaptıktan hemen sonra ilacın yaktığını hissettim ama bugün hissetmedim üstelik dün iğneyi batırdığım yer morarmış şimdi gördüm neden acaba?
canım göbektenmi yapıyosun
ve kendinmi vuruyosun
bilemiyorumki neden öyle oldu hiç o iğneden vurulmadım ve kendimde vurmadım acaba vururken heyecandan filen batırınca yanlış bişeymi yaptınki belkide dün ilk kez vurulduğun içinmi acaba
tamam canım kullanan bir arkadaşıma sordum sorun yok morarabilirmiş
canım peki çalıştığın yer nerde 5,30 dan sonra gidebilrisn umut a eğer tercih edersen
ya iyi bende tedirgin oldum birden nasıl açıldınmı biraz dr koladan çaydan vs uzak dur filan dedimi canım
canım tuzlada umut kadıköydemiydi yanlış hatırlıyor olabilirim orada kaça kadar muayene
canım sana kendimden bahsedeyim bende adet olamıyorum ilaçsız.ama bana sendeki gibi bir teşhis konulmadı bir sürü tetkikler yapıldı yumurtlama tembelligi dediler buda e2 yani estradiol hormonumun düşük olmasından kaynaklanıyor.şunu diyeyim sana ama seni üzmek istemem .ama tedavi görmen şart canım benim adet olamıyorsan büyük bir engel var ve boş yere beklemiş olursun .ben 6 yıllık evliyim ve 3.yılımızda ilk aşılama ile hamile kaldım ve sezeryanla dogum yaptım 2 yaşında kızım zeynep zatüreden dolayı öldü ve ben sil baştan oldum canım .sonra yine aşılama olduk tutmadı sonra yine aşılama oldum 1 aylık hamileydim kanamam durmadıgı için düşük yaptım sana şöyle diyeyim ümitsizlige kapılma ama tedaviyide bırakma arkadaşımız kayra soran olursa 1-2 yıl çocuk düşünmüyoruz dersin diyor bi bakarsın 6 yıl geçmiş bi bakarsın 8 yıl geçmiş .sen tedavine git bence veren rabbim ama bende adet olamadıgım halde bir kızım oldu birde düşügüm oldu canını sıkma olur canımolmuyorum ilaç olmadan il defa 18 yaşımda doktora gittim.20 yaşıma kadar kullandım ilaç boyum uzadı kilom arttı.düzenli oluyordum ilaç sürekli kullanılınca mafoldumben
tamam canım kullanan bir arkadaşıma sordum sorun yok morarabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?