Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sıkma canını rabbim büyük elbet bi gün hepimiz anne olacaz ocakta olur inş rabbim ellerimizi boş çevirmesin:Saruboceq::Saruboceq:
neşecim ben bişiyi merak ettim bana hiç aşılama yapılmadı çünkü eşim istemio geçen ay doktor bana göbekten vurulan bi iğne verdi adı puregon 300 ben o ilacı heyet çıkarıldığı halde 310milyona aldım yani seninki birz ucuz geldi bana keşke banada ondan yazsa her ay kullanırım:)doktor eğer tam yumurta oluşmazsa bidaha yazcam demişti genelde hastalarına ikincisinide yazıomuş ama bana gerek kalmadı.bu konuda bi bilgin varsa yazarmısın canım bide sen hiç preseed kullandınmı merak ettim yada bi biilgin varmı?bilionmu yumurtlama günlerimiz hemen hemen aynı günlere denk gelio kuzunazınkide bakarsın bu ay aynı zamanda hamiş kalırız amin:CüvCüv:arkadaşlar dün doktora gittim tahliller yapıldı tedaviye başladık artık yarın igne tedavisine başlayacaz canlarım igneyi gonal -f yazdırmadım içerigi aynı dedi doktor sadece göbekten vuruldugu için pahalı oldugunu söyledi o yüzden merional igne yazdı 15 tane günde 2 tane vurulacam yani 2 doz 1 su olacak 1 hafta sürer tedavi aralıgın sonu aşılama olur. merional ignenin tanesi 30tl 15 tane yazdı 450tl oluyor heyet çıkardık 150tl maaşta kesintimiz olacak 250tl ye aşılama yapacak toplam 400tl tutuyor son aşılamam dua edin benim için lütfen....tahliller temiz çıktı tiroit iyi dedi doktor.sadece rahim simiri alacaz dedi ama ankaraya gönderecez sonuç 10 gün sonra çıkar dedi .her tahlile bakıldı sadece e2 yani estradiol düşük oda igne ile yükseliyor .zaten bu hormon yumurtalık geliştiren hormon oluyor inşallah tedavimiz hayırlı bir şekilde biter.
düzelttim neşecim bende yarın dr a gidiyorum hayırlı haberlerle gelirim inşallah
neşecim ben bişiyi merak ettim bana hiç aşılama yapılmadı çünkü eşim istemio geçen ay doktor bana göbekten vurulan bi iğne verdi adı puregon 300 ben o ilacı heyet çıkarıldığı halde 310milyona aldım yani seninki birz ucuz geldi bana keşke banada ondan yazsa her ay kullanırım:)doktor eğer tam yumurta oluşmazsa bidaha yazcam demişti genelde hastalarına ikincisinide yazıomuş ama bana gerek kalmadı.bu konuda bi bilgin varsa yazarmısın canım bide sen hiç preseed kullandınmı merak ettim yada bi biilgin varmı?bilionmu yumurtlama günlerimiz hemen hemen aynı günlere denk gelio kuzunazınkide bakarsın bu ay aynı zamanda hamiş kalırız amin:CüvCüv:
kuzunaz canım bu doktorun özelinemi gideceksiniz gidecekseniz muayane ücreti ne kadar olacak...benim doktorun önceden özeli vardı elbistana özel yaşam hastanesi açıldı oraya geçince ücretsiz oldu iyi oldu yani
günaydııınn
nasılsınızzzz kızlar??
slm kıslar günaydın tiryakcığım nasılsın ben şu an tüp bebek merkezindeyim bekliyorum beklerken size selam vereyim dedim nasılsın