Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar elinde türçe mealli kuran olan varmı ben bir şey rica edeceğim sizlerden de bende yok
kuzunaz bende var mealli kuran söyle bana bakayım hemen
tamam canım ben birazdan senin niyetine açıp okurum bakalım ne çıkacak yazarım sana hemen
canım nahl suresi 40. ayet
istediğimiz zaman herhangi bir şey için sözümüz, ona yalnızca "Ol" demekten ibarettir; o da hemen oluverir.
tedavin hayırlı olcak inşaallah kuzucumm
Rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine tez zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasib etsin duamıza yağan yağmurlar zerresince amiiinler olsun inşaallahh
geldim kıslar yedim yemeğimi burda inanılmaz bir yağmur yağıyor gök deliniyor sanki allahım yağan yağmurlar hürmetine bizlerin en büyük dileğini kabul etsin inşallah
kuzucum bende baktım kendim için kuran mealine (bunun üzerine biz,tarafımızdan bir rahmet ve kulluk edenler için bir hatıra olmak üzere onun duasını kabul ettik,kendisinde dert ve sıkıntı olarak ne varsa giderdik ve ona aile efradını,ayrıca bunlarla bir mislini daha verdik) yazıyo.Rabbim bu mübarek günde hepimizin dusını kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel çıkmış canım demekki rabbim kabul edecek dualarını en yakın zamanda inşallah