Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Yüzük

Eşe, cariyeye, çocuğa, velayete, ev veya araba satın almaya; Yüzük taşının düşmesi çocuğunun ölmesine ya da malından bir şey baybetmeye, Altın yüzük kadın için süs ve güzelliğe, sevgi ve itibara, erkek için zillet ve meskenete (hor ve hakir olmaya), Demiir yüzük zorluk ve çitinlikiten sonra hayra nail olmaya, Fil dişinden yahut kemikten yüzük kadın için iyilik ve hayra, Gümüş yüzük erkek için mülk ve saltanata, Yüzük bulmak evlenmeye, çocuğu olmasına, işlemeli yüzük bulmak - ev, hanım, binit (hayvan veya otomobil) ... cariye gibi, daha jnce sahip olmadığı şeylere nail olmaya, Yüzük kaşının sallanması ögrev ve yetikilerinin alınmasına, Dar yüzük zorluğu olan şeye malik olmaya, emanet yüzük devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya delalet eder.

Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.

Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.

anammm bence üçünüzde hamilesinizzz
içime öyle doğuyo
bi kaç ay sonra göbüşleriniz kocaman olcak :))))

anammm bence üçünüzde hamilesinizzz
içime öyle doğuyo
bi kaç ay sonra göbüşleriniz kocaman olcak :))))

delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden kuzucumla tatlı kız olabilirde ben kırmızı kutuyu açarım bu hafat tiryakçım keşke açmasam keşke inşalllahhh

kuzu vallaha onu bende farkettim,bi yanlışlıkmı yapıyorum dedim
o topiğe bende ölçümlerimi yazdım 14.günü yumurtlamışsın dediler,inşallah öyledir
yani o kişiden kişiye değişiyormuş o topiktekilerin çoğunun 36,2 lere kadar düştüğünü gördüm ama benim en düşüğüm 36,7 yani belirgin bi düşme yok
bide ölçme yerine görede değişebiliyomuş kimisi dil altından kimisi koltuk altından
ben kalçadan başladım diye kalçadan devam ettim

delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden kuzucumla tatlı kız olabilirde ben kırmızı kutuyu açarım bu hafat tiryakçım keşke açmasam keşke inşalllahhh

kayra kızzzz noluyo yoksa adetin mi geçiyo

hadi bi haber verde halay çekelim :teytey::teytey::teytey:

bu arada 1000. sayfalarada geçtik
gerçekten çok güzel ilerliyoruz hadi bide bunun için bi halay :teytey::teytey::teytey:

slm ayşe nbr?canım bende anne olmak istiyorum ama malesef olamıyoruum ateş yöntemi hakında bilgim yoktu sizlerin sayesinde öğrendim sağolasın sende anlatmışsın ne zaman başlayım ölçmeye...

slm ayşe nbr?canım bende anne olmak istiyorum ama malesef olamıyoruum ateş yöntemi hakında bilgim yoktu sizlerin sayesinde öğrendim sağolasın sende anlatmışsın ne zaman başlayım ölçmeye...

kaçııncı günündesin şu an ?
ben 11.günümde başladım sanırım biraz geç
adetliykenn başlamak daha iyi olur

DOĞURGANLIK BELıRTıLERıNE DAYALI YÖNTEMLER:

Adet döngüsü boyunca doğurganlık dönemlerinde rahim ağzından (serviks) gelen akıntının tipi ve miktarı, rahim ağzının biçimi ve kıvamı ile vücut sıcaklığında değişiklikler olur.

1-Rahim ağzından gelen akıntının tipi ve miktarı değişir. Vajinada (hazne) çok kıvamlı olmayan, bol, şeffaf, kaygan ve iki parmak arasında uzayan bir akıntı olduğu günler (mukus uzaması), gebelik için elverişli günlerdir.

2-Rahim ağzının biçimi ve kıvamı değişir.
Adet günlerinin bitiminde sert olan rahim ağzı yumurtanın olgunlaşmasından 4-5 gün önce yumuşamaya başlar, parmakla dokunulmak istendiğinde vajinanın üst bölümünde hissedilir, yumurtlama olduğu günlerde rahim ağzı iyice yumuşar ve zor ulaşılacak derinliktedir.

3-Vücut sıcaklığı değişir.
Yumurtlamadan hemen sonra vücut ısısı biraz (yarım derece kadar) artar ve yüksek kalır.

**** AKINTININ NıTELıĞıNı ıZLEMEYE DAYALI YÖNTEM :

1-Adet kanaması tam olarak bitince birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.

2-Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.

3-Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. ıki parmak arasında uzayabilir. Vajinadan “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3-5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.

4-Islak günler doğurgan günlerdir. Gebelik isteniyorsa düzenli cinsel ilişkide bulunulur, istenmiyorsa ilişkiye girilmez.

5-Yumurtlamadan sonra akıntı yine değişir. Azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajinada yine KURU hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve yaşayamazlar.

Adet sonrası hiç akıntı olmayan KURU GÜNLERDE GÜNAŞIRI ıLıŞKı OLABıLıR.

.Vajinada ISLAKLIK hissedilince cinsel ilişkiye başlanır. ıNCE KIVAMLI, UZAYAN, BERRAK GÖRÜNTÜLÜ AKINTIDAN SONRAKı DÖRT GÜN EN ÖNEMLı GÜNLERDıR.

Yalnızca vücut ısısını ya da rahim ağzının değişimini izleyerek DOĞAL YOLDAN gebelik elde etme olasıdır.

ÖNEMLı NOT:

Yumurtlama günleri bazı hastalıklarda, büyük sıkıntı ya da üzüntüler yaşandığında, tatil dönemlerinde değişiklik gösterebilir. Bu durumlarda izlem özel bir dikkat gerektirir. Genital yol enfeksiyonları varlığında akıntının niteliği değişeceğinden bu yöntemin uygulanması uygun değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…