adetime 4 gün var göğüslerim balon gibi oldu çok ağrıyo midem yanıyo karnımdada batmalar var ha bide çok uykum var
inşallah hamilelik belirtileridir canımmhihoyyyt
ayyyya canım inş yaaa çok istiyorum bu ay çok umutluydum ama son günler yaklaştıkça umudum yine kayboluyo ruya yorumu için teşekkürler
anammm bence üçünüzde hamilesinizzz
içime öyle doğuyo
bi kaç ay sonra göbüşleriniz kocaman olcak:))))
anammm bence üçünüzde hamilesinizzz
içime öyle doğuyo
bi kaç ay sonra göbüşleriniz kocaman olcak:))))
inşallah canım inşallah umudunu kaybetme sen yinede
delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden kuzucumla tatlı kız olabilirde ben kırmızı kutuyu açarım bu hafat tiryakçım keşke açmasam keşke inşalllahhh
ayşecim inşallah yumurtaların çatlamıştır inşallah hamilesindir güzelim ama bişi dikkatimi çekti ben ateş ölçme yöntemi topiklerinde görürdüm hep 35,8 e kadar düşerlerdi ateşleri sende ki yükselme bariz ama düşme öle normal değil sadece bir gün 0,01 oranında düşmüş canım inşallah bu iyiye işarettir güzelim
inş açmazsın tatlım hamilelerle dolu bir yıla gireriz inş:Saruboceq::Saruboceq:
delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden kuzucumla tatlı kız olabilirde ben kırmızı kutuyu açarım bu hafat tiryakçım keşke açmasam keşke inşalllahhh
slm kızlar nbr nasılsınız....
slm ayşe nbr?canım bende anne olmak istiyorum ama malesef olamıyoruum ateş yöntemi hakında bilgim yoktu sizlerin sayesinde öğrendim sağolasın sende anlatmışsın ne zaman başlayım ölçmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?