Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kuzucum bak bu senin bana dediğinle ilgili

Vücut ısısı takip edilerek yumurtlamanın olup olmadığı ve yumurtlama günü tahmin edilebilir. Bu sayede hamilelikten korunmak ya da hamile kalmak için ilişki günleri de ayarlanabilir. Düzenli yumurtlaması olan bir kadında 28 günlük bir adet döneminin ilk 14 gününde vücut ısısı 36-37 derece civarındadır. Yumurtlamadan kısa bir süre sonra bu ısı 37 derecenin üstüne çıkar. Vücut ısısı yükseldiğinde hamile kalmak için genellikle zaman geçmiştir. Cinsel birleşme vücut ısısı yükselmeden önceki gün içinde olmalıdır. Örneğin; vücut ısısı takibiyle adet döneminin 14. günü yumurtlama olduğu tespit edilmişse ve hamilelik isteniyorsa bir sonraki adet döneminde adetin 13. günü en ideal ilişki zamanıdır.
Yumurtlama sonrası luteal faz denilen adet döneminin 2. yarısı başlar. Bu dönemde hormonların etkisiyle vücut ısısı 37 derecenin üstünde kalır .Sonraki adetinin ilk gününden itibaren vücut ısısı düşer. Eğer hamilelik olursa, ısı düşmez ve doğuma kadar 37 derecenin üstünde kalmaya devam eder.
Yumurtlamadan sonra adet kanamasına kadar ortalama 1 derecelik vücut ısısı artışı normal bir yumurtlama dönemi olduğunu gösterir. Yumurtlama olmayan adet dönemlerinde ısı artışı gözlenmez. Fakat bu yine de mutlak bir gösterge değildir. Vücut ısısı takibi ile evde, kendi kendine, yumurtlama düzeni ile ilgili kabaca bir bilgi edinilebilir. Bu arada bazı hastalıkların vücut ısısını etkileyebileceğinin de unutulmaması gerekir.

buda rahim içini ölçme yöntemiyle ilgili

Rahim ağzı pozisyonu ve yumuşama testi :

Rahim ağzı, rahminin vajina içerisindeki giriş bölümüdür. Bir adet dönemi boyunca rahim ağzı farklı kıvam alır. Rahim ağzının pozisyonunu tespit etmekle yumurtlama gününün yaklaşık olarak tahmini mümkündür. Rahim ağzının sert veya yumuşak olmasına göre de yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediği anlaşılabilir. Yumurtlama sırasında rahim ağzı daha yumuşak olarak ele gelir.
Kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşiyor
Kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşiyor! Bu sonuca neden olan araştırma, Newcastle Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından yapıldı. 48 kadının yumurtlamadan hemen önce ve yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra vesikalık fotoğrafları çekildi. Bu fotoğraflar, 130 kadın ve 130 erkeğe gösterildi. Deneklerin yanıtlaması gereken; kadınların hangi fotoğraflarının çekici olduğuydu. Denekler, yumurtlamadan hemen önce çekilen fotoğraflardaki kadınları daha güzel buldular. Güzel bulmalarına neden olan etkenleri ise dudakların kalınlığı ve rengi, göz bebeğinin büyüklüğü ve cilt rengi olarak belirttiler. Bilim insanları, kadınların yumurtlamadan hemen önce neden daha güzel göründüklerini bilmediklerini söyleseler de, insanlarda küçük de olsa değişikliklerin var olduğunu öğrendiklerini belirttiler. Hayvanlarda da yumurtlamadan hemen önce belirgin işaretlerin varlığına dikkat çektiler. Kadınlardaki bu işaretlerin bulunmamasının tekeşliliği kolaylaştırdığını ve babanın çocuklarıyla ilgilenmesini sağladığını tahmin ediyorlar.

kayra kızzzz noluyo yoksa adetin mi geçiyo

hadi bi haber verde halay çekelim :teytey::teytey::teytey:

canım benim hoşgeldin nasılsın adetim gecikti 32.ci günümdeyim ama normal gecikme benimki gelir bir iki güne canım keşke halay çektirebilsem size sen nasılsın ilaca devam ediyomusun canım

12sinde adet oldum canım 4,cü günümdeyim..

hemen başlayabilirsin canım
yatağının başına bir defter kalem ve termometre koy
her sabah yataktan kalmadan önce koltuk altından,kalçadan,yada dil altından ölç ve yaz
dijital termometre olsa daha iyi olur tabi

canım benim hoşgeldin nasılsın adetim gecikti 32.ci günümdeyim ama normal gecikme benimki gelir bir iki güne canım keşke halay çektirebilsem size sen nasılsın ilaca devam ediyomusun canım

adetlerin düzensiz olduğu için çokta düşünme inşallah vardır tabi ama düşününce adet daha çok gecikebiliyor
ben ilaca devam ediyorum bi heyecan var içimde ama hamile olduğuma dair bi heyecan değil yani bu ay yumurtladığımı düşünüyorum hem akıntımdan hemde belirgin ateş yükselmemden dolayı
ilaçtan 2 kutu daha sipariş ettik
çünkü 3 kutudan sonra sonuç alıyormuşsun tabi inşallah gerek kalmazda bende
çocuğu olmayan birine veririrm o kutuları :))

Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?

ALINTIDIR KIZLAR GÜLMEKTEN ÖLDÜM BU TOPİĞİ OKURKEN

canım hoşgeldin evet ya bayadır görüşemedik nasılsın neler yapıyosun

iyiyim canım yada iyi diyelim iyi olsun birazdan tüp bebek için doktora gidicem eşimin gelmesini bekliyorum aklım karıştı doktorum telefon etti grip olmuş o gelemiyor başkası muayane edecek uzun protokolmü kısamı karar verecek sonra yine doktorumla devam edeceğim.of çok bunaldım zaten zor karar verdim hep aksilikler oluyor ya hayatımda

hadi inşallah canım yakında verirsin bize müjdeyi canım

gerçektenmi canım ne zaman karar verdin tüp bebeğe nerde izmirdemi yaptırıyosunuz inşallah rabbim emeklerinizin karşılığını verir canım kucağına alırsın bu sene bebişini canım inşalllaaahhh stres yapma ama olurmu

günaydın evin
inşaallah güzel haberler alırsın doktordan :)
ne zaman gideceksin?
canım gittim geldim. dr a anlattım dedim iki aydır gününde olmuşum ama kahverengi leke leke oldum dedim. tamam dedi geçen ayki hormon tahlilerime baktıı dediki normalmiş usg ile baktılarmı hiç dedi. dedim hocam hiç bakmadınız dedim. tama ozman hazırlan bakayım dedi. baktıı dedim hocam kist falan varmı dedimm yok temiz dedii... çok sevindimm.artık sadecee bebiş düşüncem..allahıma şükürler olsunki temizmiş. am aben bide böbrek ağrımdan gittiim ürolojiye.. oda yarın tahlil röntgen istedi yarın gene gitcem yanii çok uzakk ya orasıı.

tamam microlife var koltuk altından ölçen onla ölçsemmi yoksa daha dijital bişeymi alsam yarın sabah başlayım ölçmeye...bide ilşki durumunu nasıl ayarlayacam...

evincim tamamda neden kahverengi leke ?
neden kırmızı kanamam olmuyor diye sordunmu

tamam microlife var koltuk altından ölçen onla ölçsemmi yoksa daha dijital bişeymi alsam yarın sabah başlayım ölçmeye...bide ilşki durumunu nasıl ayarlayacam...

canım microlife ddediğin nasıl bişey koltuk altından ölçenlerden mi farketmezz oda olur
yada şu çubuk şeklinde olanlardan al en doğru sonucu o veriyor bence
sen ölçersen ölçümlerini buraya yaz ben yardımcı olayım

Son düzenleme:
evincim geçmişl olsun iyi etmişsin doktora gitmekle hem kafandaki şüpheden kurtuldun hemde temiz olduğunu öğrenmişsin.çok sevindim...inşallah önümüzdeki ay yani 2010 sana uğur getrirdeburda ilk seni kutlar halay çekeriz....

tamam hergün sabah ölçer gelincede buraya yazarım.eim 1 aydan fazladır keçiboynuzu içiyo inş.buay çok umutluyum.

canıımm sevindim kötü bi şi çıkmamasına yarın ki de güzel çıkar inşaallahh
bebişine önünde hiç bi engel kalmadan koştura koştıra gidersinn :)))
bu ay en az üç hamile haberi alcazzz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…