Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayra kızzzz noluyo yoksa adetin mi geçiyo
hadi bi haber verde halay çekelim :teytey::teytey::teytey:
kayra canım nasılsın?bayadır konuşamadık
12sinde adet oldum canım 4,cü günümdeyim..
canım benim hoşgeldin nasılsın adetim gecikti 32.ci günümdeyim ama normal gecikme benimki gelir bir iki güne canım keşke halay çektirebilsem size sen nasılsın ilaca devam ediyomusun canım
canım hoşgeldin evet ya bayadır görüşemedik nasılsın neler yapıyosun
adetlerin düzensiz olduğu için çokta düşünme inşallah vardır tabi ama düşününce adet daha çok gecikebiliyor
ben ilaca devam ediyorum bi heyecan var içimde ama hamile olduğuma dair bi heyecan değil yani bu ay yumurtladığımı düşünüyorum hem akıntımdan hemde belirgin ateş yükselmemden dolayı
ilaçtan 2 kutu daha sipariş ettik
çünkü 3 kutudan sonra sonuç alıyormuşsun tabi inşallah gerek kalmazda bende
çocuğu olmayan birine veririrm o kutuları :))
iyiyim canım yada iyi diyelim iyi olsun birazdan tüp bebek için doktora gidicem eşimin gelmesini bekliyorum aklım karıştı doktorum telefon etti grip olmuş o gelemiyor başkası muayane edecek uzun protokolmü kısamı karar verecek sonra yine doktorumla devam edeceğim.of çok bunaldım zaten zor karar verdim hep aksilikler oluyor ya hayatımda
canım gittim geldim. dr a anlattım dedim iki aydır gününde olmuşum ama kahverengi leke leke oldum dedim. tamam dedi geçen ayki hormon tahlilerime baktıı dediki normalmiş usg ile baktılarmı hiç dedi. dedim hocam hiç bakmadınız dedim. tama ozman hazırlan bakayım dedi. baktıı dedim hocam kist falan varmı dedimm yok temiz dedii... çok sevindimm.artık sadecee bebiş düşüncem..allahıma şükürler olsunki temizmiş. am aben bide böbrek ağrımdan gittiim ürolojiye.. oda yarın tahlil röntgen istedi yarın gene gitcem yanii çok uzakk ya orasıı.günaydın evin
inşaallah güzel haberler alırsın doktordan :)
ne zaman gideceksin?
gerçektenmi canım ne zaman karar verdin tüp bebeğe nerde izmirdemi yaptırıyosunuz inşallah rabbim emeklerinizin karşılığını verir canım kucağına alırsın bu sene bebişini canım inşalllaaahhh stres yapma ama olurmu
canım gittim geldim. dr a anlattım dedim iki aydır gününde olmuşum ama kahverengi leke leke oldum dedim. tamam dedi geçen ayki hormon tahlilerime baktıı dediki normalmiş usg ile baktılarmı hiç dedi. dedim hocam hiç bakmadınız dedim. tama ozman hazırlan bakayım dedi. baktıı dedim hocam kist falan varmı dedimm yok temiz dedii... çok sevindimm.artık sadecee bebiş düşüncem..allahıma şükürler olsunki temizmiş. am aben bide böbrek ağrımdan gittiim ürolojiye.. oda yarın tahlil röntgen istedi yarın gene gitcem yanii çok uzakk ya orasıı.
evt zmirde eşim geldi çıkıyorum gelince anlatırım öptm
tamam microlife var koltuk altından ölçen onla ölçsemmi yoksa daha dijital bişeymi alsam yarın sabah başlayım ölçmeye...bide ilşki durumunu nasıl ayarlayacam...
canım gittim geldim. dr a anlattım dedim iki aydır gününde olmuşum ama kahverengi leke leke oldum dedim. tamam dedi geçen ayki hormon tahlilerime baktıı dediki normalmiş usg ile baktılarmı hiç dedi. dedim hocam hiç bakmadınız dedim. tama ozman hazırlan bakayım dedi. baktıı dedim hocam kist falan varmı dedimm yok temiz dedii... çok sevindimm.artık sadecee bebiş düşüncem..allahıma şükürler olsunki temizmiş. am aben bide böbrek ağrımdan gittiim ürolojiye.. oda yarın tahlil röntgen istedi yarın gene gitcem yanii çok uzakk ya orasıı.