Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

benimde umudum yok kendimden ama uykum var yine uyucam sanırım oturduğum yerde alalhım yardım etsin düşünsenize 3 sene sonunda tam aşılama tedavisine başlayacakken hamile kalıyormuşum ne kadar büyük bir mucize olur değilmi

canım bi test yapsannn
ayy ben senden daha çok meraklandımm :)))
malum teste dayanamıyorum :)

yok tiryakcığım test yapmak senin tam aksine benim de hiç sevmediğim şey bekleyeceğim bi kaç gün daha 3 güün en fazla inşallah olurum tabi eğer bebeiş yoksa her ay aynı şeyler

hemde çok çok çok güzel harika bir müjde olur hem sana hem bana ve kızlara inşalllaaaahhh ya hamişsindir ve aşılama için ayırdığın paraylada bebişine çok güzel ciciler alırsın canım inşalllaaahhhh

canım süper olur valla
halayların en uzununu kurarız senin içinn:teytey:

cnm cok şükür morfoloji süper hiç bi sorun yok zaten %14 ve üzeri fertil kabul ediliyor
yani tam doğurgan...
bizimde % 8 normal seviyede sayı ne kadar yüksekolursa olsun bu morfoloji düşük olursa hiçbir işe yaramıyor.

cnm sayı ve hareketlilik için keçibonuzu kullanın tam olsun

KAN TEST: 17/12/2009

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Danimarka Giriş tarihi: Feb 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Canim 1 tane embro yerlestirildi 4 hücreliydi. Yani tutunma zaten anne karninda rahimde oluyor ve tutunmasi icin döllenen embro 100 hücreye bölünmesi lazim, bu arada embro blastosist asamasina geliyor rahime inip 2-4 gün orada kaliyor. Yani hemen hamile kalmiyoruz 100 hücreye ulasana kadar 1 hafta geciyor, rahimde 3-4 gün kaliyor ve bu esnada bazi kisiler rahime tutunmadan vucutta hcg üretmeye basliyor ve idrara cikiyor ama bazileri ise tutunduktan sonra hatta cok cok yavas hcg ürettigi icin idrarda cikmiyor. Umarim benimki böyle oluyordur

alıntıdır

canım çok teşekkür ederim bende iyi olduğunu düşündüm bu sonuçlara göre dün bende araştırdım bu arada %32 si filan kuyruk anomalisi diyor gerçi %52 si normalse fazla düşünmemeliyim değilmi bubuşcuğum dün araştırdımda sperm şekillerini kuyruğu çift olanlar çift başlı olanlar büyük veya küçük başlı olanlar var alalhım nasıl yaratıklarız biz ya süper yaartmış bizleri

bubuş bu arada geçen sene normal morfoloji %17 yazıyordu bu morfolojinin artma durumu var mı ki neden değişken çıkmış böle ama geçen seneki testte dediğim gibi ilişki oldu oşalmadı ertesi gün verdi testi ilişkide baya baya bir ilişki olmuştu yani baya uyarıldı tuttu kendini

rabbim her varlığı canlı cansız mükemmel ötesi yaratmış kirpiklerimiz olmasa kör olurduk bedenimizde her insanda iki tane iki ucu açık boşta yedek damarlarımız var acil durumlarda kullanıyor dr lar bunlar en küçük mucizeleri rabbimin çok şükür ALLAHıma çok şükür

bilmiyordum kayracım nasıl bir damarmış o ilk defa senden duyuyorum ... elhamdürillah

Varisli toplardamarlarımız ameliyatla çıkarıldığında, onların vazifesini, hangi mekanizma üstlenmektedir? Kadîr-i Âlim ve Sani-i Hakîm bacaklarımıza tam bir sigorta ve güvenlik faktörü denilebilecek yedek damarlar yerleştirmiştir. Bacaklarımızda derinden, yani kasların arasından giden ikinci bir toplardamar sistemi vardır. Deri yüzeyine yakın toplardamarlar ameliyatla çıkarıldığında, bacaklarımıza giden kan, bu damarlar vasıtasıyla kalbe iletilmektedir. Doğuştan bu iki damar ağı arasında birleştirici ara damarlar yaratılmıştır.
BULDUM CANIM BEN BUNU OKUMAMIŞTIM AMA BıLıYODUM BAŞKA YERLERDEN OKUMUŞTUM

Burada aklımıza şöyle bir soru gelebilir: Sadece derin damarlar yeterliyse, her iki damar sisteminin yaratılmasının hikmeti nedir? Damarların yedekli yaratılması son derece önemlidir. Çünkü vücudumuzun başka taraflarında oluşan damar tıkanıklıklarında bu yedek damarlar çıkarılarak tıkalı bölgeye ameliyatla eklenebilmektedir. Meselâ kalb damarları tıkandığında, hastada ölüme sebep olabilen enfarktüs ortaya çıkabilmektedir. Bu durumda kalb cerrahları, bacak damarlarımızdan ameliyatla damar almakta ve tıkalı kalb damarlarımıza ekleme yapmaktadır. Bu ameliyatlara by-pass denmektedir. Görüldüğü gibi, vücutta hiçbir şey abes yaratılmamıştır.

Vücudumuzda birçok organın yedeği yaratılmıştır. Meselâ hayvan deneylerinin neticelerine dayalı kıyaslamalardan anlaşılmıştır ki, insanlar, tuzlu su içmeseler, sadece yarım böbrek, kanın temizlenmesi için yeterli olmaktadır. Ama insanlar doğuştan iki böbrekli olarak yaratılmaktadır. Bu sayede, böbreklerimizde oluşabilecek bir rahatsızlıkta, kişi, kısa sürede ölüme gitmemekte ve organın yedek gücü devreye girmektedir. Bu yüzden bir böbreğimizi, uyduğu takdirde böbrek ihtiyacı olan insanlara rahatlıkla verebiliriz. Vücudumuzda sadece organların değil, dokuların da yedeği vardır. (Bu konu, "Dokularımızın da yedeği var" başlığı altında dergimizin Aralık 2004 (sayı 311) sayısında detaylı olarak incelenmiştir.)
RABBıM ÇOK BÜYÜK HAMD OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN

ALLAHIM SEN KORU BİZİ...

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Balıkesir Giriş tarihi: May 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

evet kızlar bende duydum bunu hem babannem demişti onun hamileliği gözlerinden anlaşılmış.kirpikler çift olurmuş karışırmış.ben hamileyken banada biri bakıp ben sende hamilelik görüyorum demişti ve ben gerçekten hamileymişim.keşke yine olsam ahhh ahhhhh...
ALINTIDIR KIZLAR HİÇ DUYDUNUZMU BÖYLE BİRŞEY

ben duymuştum ama pek alaka kuramamıştım :S

bu arada benim babamda 5 sene önce kalp ameliyatı olmuştu damarlar değişecek dediler biz tabi dışardan yapay damar falan olcak zannettik meğer bacaklarda yedek damarlar varmış onları alıp kalbine taktılar..Rabbim ne büyük ne kadar şükretsek az

Kayracım kırpık karıŞması dıye Çok duydum canım annemde anlar kırpıklerden bırıne sen hamılesın der yÜzÜne bakıp Çıkar dı mesela kırpıklerınden anlarmıŞ ne valla bılmıyorum

benim arkadaşımda hep derdi bunu alakasını anlayamadım ama eskilerin vardır bi bildiği ben yıllar önce bi arkadaşımı yolda yürürken arkadan görmüştüm ve hamile sanırım demiştim çok ilginçti ama arkadaşımda bende şaşırmıştım hamileymiş ve oda ben söyledikten sonra öğrenmişti

adetime 4 gün var göğüslerim balon gibi oldu çok ağrıyo midem yanıyo karnımdada batmalar var ha bide çok uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…