canım bi test yapsannn
ayy ben senden daha çok meraklandımm :)))
malum teste dayanamıyorum :)
benimde umudum yok kendimden ama uykum var yine uyucam sanırım oturduğum yerde alalhım yardım etsin düşünsenize 3 sene sonunda tam aşılama tedavisine başlayacakken hamile kalıyormuşum ne kadar büyük bir mucize olur değilmi
benimde umudum yok kendimden ama uykum var yine uyucam sanırım oturduğum yerde alalhım yardım etsin düşünsenize 3 sene sonunda tam aşılama tedavisine başlayacakken hamile kalıyormuşum ne kadar büyük bir mucize olur değilmi
cnm cok şükür morfoloji süper hiç bi sorun yok zaten %14 ve üzeri fertil kabul ediliyortamam canım aşılama gününe kadar ona daha iyi bakmam lazım bu arada morfoloji ile ilgili değerleri yazsam da bir yorum yapsan nasıl olur canım bu arada seni hatırlayamadım ama ismini görünce bende bubuştu heralde dedim bu arada morfoloji değerleri
normal %52
baş anomalisi :%10
bunlardan büyük başlı :%3 küçük başlı %3 çift başlı %1 mekik başlı %3
boyun anomalisi %6
kuyruk anomalisi %32
,
bunlardan kuyruksuz %1 çift kuyruk %1 dag defek %5 coiled tail %25
geçen sene yapılan teste sadece normal morfoloji %17 diyordu
cnm cok şükür morfoloji süper hiç bi sorun yok zaten %14 ve üzeri fertil kabul ediliyor
yani tam doğurgan...
bizimde % 8 normal seviyede sayı ne kadar yüksekolursa olsun bu morfoloji düşük olursa hiçbir işe yaramıyor.
cnm sayı ve hareketlilik için keçibonuzu kullanın tam olsun
canım çok teşekkür ederim bende iyi olduğunu düşündüm bu sonuçlara göre dün bende araştırdım bu arada %32 si filan kuyruk anomalisi diyor gerçi %52 si normalse fazla düşünmemeliyim değilmi bubuşcuğum dün araştırdımda sperm şekillerini kuyruğu çift olanlar çift başlı olanlar büyük veya küçük başlı olanlar var alalhım nasıl yaratıklarız biz ya süper yaartmış bizleri
rabbim her varlığı canlı cansız mükemmel ötesi yaratmış kirpiklerimiz olmasa kör olurduk bedenimizde her insanda iki tane iki ucu açık boşta yedek damarlarımız var acil durumlarda kullanıyor dr lar bunlar en küçük mucizeleri rabbimin çok şükür ALLAHıma çok şükür
Kayracım kİrpİk karıŞması dİye Çok duydum canım annemde anlar kİrpİklerden bİrİne sen hamİlesİn der yÜzÜne bakıp Çıkar dı mesela kİrpİklerİnden anlarmıŞ ne valla bİlmİyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?