Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Kayra kuzu neşe ve eftalya nasılsınız????
Bütün gün yoktunuz
ara ara baktım size ama siz yoktunuz

benim eşimdeydi bilgisayar bana yeni fırsat geldi ben iyiyim kocişimi sperm yoklaması yapmaya göndermeye çalışıyorum ameliyat olalı 3 ay 13 ün oldu meraktan çatıyorum ama o çok rahat

benim eşimdeydi bilgisayar bana yeni fırsat geldi ben iyiyim kocişimi sperm yoklaması yapmaya göndermeye çalışıyorum ameliyat olalı 3 ay 13 ün oldu meraktan çatıyorum ama o çok rahat

Canım hep öyle rahtlar
benimkide öyle
hiç sıkıntısı yok wallaaa
Bizim sorun onda değil amahani bebekle ilgili bi bekleyişi de yok
Rabbim ne zaman verirse diyo
Haklı ama
İşte insan gönlüne söz geçiremiyor ki :çok üzgünüm:

Güzellikle hallet canım
dikine dikine konuşunca hiç gitmez
ben benikini hep tatlı dille ikna ediyorum
biraz acımaklı bakıp :çok üzgünüm: ama ben istiyoruuuum diyorum
O da dayanamıyor

Ben artık anne olmak istiyorum... :çok üzgünüm:

canım her şeyin hayırlısını iste sakin ol varikosel topğinde rüzgar10 nickli bir arkadaşta 8 aralıkta aynı senin gibi üzüntü basmış bunalımdaydı ama aynı ay yani şimdi hamile olduğunu öğrendi hepimiz sabırlı olmalıyız hadi sabır az kaldıı

inşallah kayracığım yalnız 2 gündür kan şekerim düşüyor ne zzamandır böle bişi yoktu ya ne aç kalmaya gelemiyorum titriyorum görsen dün çay koyacağım eltim bizdeydi elim öle titriyorki hep döktüm çayı

Kayracım kuzucum için yazdıkların benim için geçerli canım
nedense bi keyifsizlik bi yorgunluk bi gerginlik var üstümde
Kendimi mutsuz hissediyorun her ne dense

canım üzüldüm ya ama bi çikolata ye iyi gelicektir ben gerçekten yapıyorum bunu çikolata iyi geliyo bide şükür ve tevekkül

inşallah kayracığım yalnız 2 gündür kan şekerim düşüyor ne zzamandır böle bişi yoktu ya ne aç kalmaya gelemiyorum titriyorum görsen dün çay koyacağım eltim bizdeydi elim öle titriyorki hep döktüm çayı

ayyyy bu da hamilelik belirtisi ALLAAAH YA İNŞALLAH KARNIN ÇOK SIKMI ACIKIYO :teytey:

canım her şeyin hayırlısını iste sakin ol varikosel topğinde rüzgar10 nickli bir arkadaşta 8 aralıkta aynı senin gibi üzüntü basmış bunalımdaydı ama aynı ay yani şimdi hamile olduğunu öğrendi hepimiz sabırlı olmalıyız hadi sabır az kaldıı

Haklısın canım haklısın
keşke olsam ama değilim
Biliyorum
yani ben bunu mutlaka hissederim diye düşünüyorum
Kendimce hislerim kuvvetlidir.
hani kimisi gibi hiç farketmedim diyeceğimi pek sanmıyorum
Ama hamiş olursamda halay çekeriz burada :teytey: :teytey:
fakat nedense klomenle hamile olabilirim diye düşünüyorum
fakat bunun hislerden mi geldiğini yoksa öyle mi ümit ettiğimi ayortedemiyorum

canım üzüldüm ya ama bi çikolata ye iyi gelicektir ben gerçekten yapıyorum bunu çikolata iyi geliyo bide şükür ve tevekkül

bana da iyi gelir çikolata ve farkında olmadan üzüntülüyken yerim
veee tabiki yedim az önce bi çokonatı hiç farketmeden iki ısırıkta yemişim :kedi:

haklısın canım haklısın
keşke olsam ama değilim
biliyorum
yani ben bunu mutlaka hissederim diye düşünüyorum
kendimce hislerim kuvvetlidir.
Hani kimisi gibi hiç farketmedim diyeceğimi pek sanmıyorum
ama hamiş olursamda halay çekeriz burada :teytey: :teytey:
Fakat nedense klomenle hamile olabilirim diye düşünüyorum
fakat bunun hislerden mi geldiğini yoksa öyle mi ümit ettiğimi ayortedemiyorum

inşallah canım kuzucum sen çifte bayram yaparız ne güzel

yavruceylan hoşgeldin naber canımmm işler nasıl okul nasıl gidiyor

idare ediyos güselim
Yazılı haftası başlıyo gene
soru ders kağıt kürek işte hep aynı
Senin niye şekerin düşüyo ki
Kıs kayranın dediği gibi hamiş olmayasın
Bebişimiz yolda geliyo olmasın canım :ecrin_bebek:

ayyyy bu da hamilelik belirtisi ALLAAAH YA İNŞALLAH KARNIN ÇOK SIKMI ACIKIYO :teytey:

bende normalde hipoglisemi var biliyorsun ama şu 2 gündür kan şekerim düşüyor öle hani beslenme mi bozunca olabilir ama beslenmem de çok kötü değil yani yasaklı yiyeceklei tüketmiyorum ama acıkıyorum cnm 2 gündür birde çok rüya görüyorum birsürü valla ben ilacımı bile aldım aşılama tedavişsaine başlamak için bekliyorum yani benim umudum yok ama heşey allahtan bir an evvel adet olup tedavime başlamak istiyorum aynı zaman da

bende normalde hipoglisemi var biliyorsun ama şu 2 gündür kan şekerim düşüyor öle hani beslenme mi bozunca olabilir ama beslenmem de çok kötü değil yani yasaklı yiyeceklei tüketmiyorum ama acıkıyorum cnm 2 gündür birde çok rüya görüyorum birsürü valla ben ilacımı bile aldım aşılama tedavişsaine başlamak için bekliyorum yani benim umudum yok ama heşey allahtan bir an evvel adet olup tedavime başlamak istiyorum aynı zaman da

Ne güzel isteklisin canım
İnşaaalllaah gerek kalmadan hamiş olursun:teselli:

ama ben bu adette dr bile gitmek istemiyorum.
Çünkü klomen başlanacak ve ben gebelik oluşmazsa diye çok ama çooook korkuyorum
Çünkü şu an için elimdeki tek ümidim bu canım:çok üzgünüm:

Back