[yok canım kahverengi leke geliyodu yaa onunda rengi iyce açılmaya başladıı... belki salı gününe kadaar bişey değişmezse giderim dr a..
ya bıktım gerç.ekten gidiyorum ilaç veriyoo olursun diyoo. e olmuyorum. gidiyorum test yapıo hormonların iyi diyoo.. bıktımm yaa valla. aslında bi ultrasondan baksa herşey çıkacakk. özele gitsem özelde bi ton para biliyonuzz katkı payına %70 daha zam koydular.bilmiyorum bu milletin hali nolcakk.evet canım bi git bencede ne olur ne olmaz
canımm çok güzel görmüşsünnn.. dur bulayım açıklamasınıcanım bugün bi ruya gördüm hamileymişim doğum yapıodum çok tatlı
esmer beyaz tenli bi bebeğim oluyomuş çok tatlıydı yaaaaa sizce ne anlama gelio keşke gerçek olsaydı yaaaaaamafoldumben
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr bugün süper uyandım yaaa
Doğum yaptığını görmek, sıkıntılavirüsrın geçmesine, rahatlığa, tövbe etmevirüsye veya borcu ödemeye işarettir.
doğum rüyası sıkıntıdan kurtulma olarak yorumlanır.rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkntılarından kurtulur ve rahat eder.doğum ağrısı çekmek sıkıntıdan sonra gelecek güzel günleri işaret eder.
alpy cım tiryakçım nasılsınız
canım sen ne zaman süper uynamadın ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyim canım çok şükürrr
sen nasılsınn
gerçekten canım bu hafta hep enerji dolu uyandım hepinize üflüyorum enerjimden kızlarrrr
alpy cım tiryakçım nasılsınız
rabbim daim etsin canım ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?