Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

hosbulduk kayra esk Senin sorunun neydi? Yeni üye olduğum için herkesi birbirine karıştırıyorum. kaydirigubbakcemile3

Forumdan bir haftadır ayrılmaz oldum. Tüp bebek merkezilerini araştırıyorum. Kürleri denedikten sonra testlerde ilerleme olursa ona göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Anatoliayı düşünüyorum şimdilik ama burda anatolia ile ilgili yazılanların doğruluğu var mı?

mereba bnde 2.5sene evliyim çocuksahibi olmak istiyorum doktorum bana klomen ve folıc plus hapı verdi onları içtikten sonra olucakmı bebegim acaba kullananlarda olmuşmu çok merak ediyorum bilen varsa söyleyebilirmi*?

merhaba canım bende klomen kullandım ve ilk ay hamile kaldım ama maalesef 13. haftasında bebeğimi kaybettim bu 6 ay önceydi üç aydır yine klomen kullanıyorum henüz hamile değilim bu ay ümidim vardı foliküllerde gelişmişti ama yine olmadı bugün regl oldum maalesef her ilaç herkeste aynı etkiyi göstermiyor doktorun takip eder ve yumurta gelişimine etkisine bakar gerekirse farklı bir ilaçla devam edersin ama inşallah gerek kalmaz hemen hamile kalırsın

canım benim sorunum pko ve tiroit yüksekliği birazda benim burdaki dr um da anatolia ile anlaşmalı çalışıyo bende arkadaşımı kandi dr uma yönlendirmiştim anatolia da tüp bebek yaptırdı ve şimdi oğlu var çok iyi şeyler duydum orasıyla ilgili senin sorun neydi canım bir iki ay kürleri deneseniz

yaaa bugün niye kimse yok herkes kocalarının yanında
sanırım aman iyi bu ünü boş geçirmeyin çalışın kızlar hazırda
kocalarınız varkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaa arkadaşlar nerelerdesiniz size ihtiyacım oldugu vakit yoksunuz. bir çıkmazın içinde kaldım.tedaviye başlasammı yoksa yaza kadar beklesemmi diye düşünüyorum.974.cü sayfada yazdıklarımı okuyun ve bana cevap yazın lütfen .yarın sabah doktora gidecem parmagım için şu an sargıdaydı durum iyiyse ameliyattan kurtulacaz ama durumu kötüyse ameliyat yapacak....
bu arada içtigim cyclo-prognova hap bugün bitti bakalım adet olacakmıyız

yaaa bugün niye kimse yok herkes kocalarının yanında
sanırım aman iyi bu ünü boş geçirmeyin çalışın kızlar hazırda
kocalarınız varkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet arkadaşım dogrusun ama ömrümüz şeyhttirmekle geçecek.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilevalla bu çocuk sevdası bizi şeydende sogutacak

canım öncelikle parmağın bi iyi olsun bir ay bence bi dinlen hem antibiyotik kullandın onun etkisi bi geçsin bence ondan sonra tedavine başla ama bu benim fikrim canım sana ve eşinin düşünceleri istekleri önemli sonuçta

evet arkadaşım bende düşünüyorum en azından parmagımın ne olacagı belli olsun.zaten hapım bugün bitti.perşembe günü adet olurum herhalde

kuzunaz sen ne yaptın canım adet oldunmu bu ay tedaviye bensiz başlayacan.ben artık pes ettim çünkü ümidimi kestim artık dünyada hiçbir şeye inanmıyorum

kuzunaz sen ne yaptın canım adet oldunmu bu ay tedaviye bensiz başlayacan.ben artık pes ettim çünkü ümidimi kestim artık dünyada hiçbir şeye inanmıyorum

canım adet olamadım maalesef ay bir dakka canlarım şu msn i filan kapatayım beni rahat bırakmıyorar

hoşgeldin canım sen parmağın yüzünden böyle hissediyosun terslikler benim başıma çok çok geldi tedavi sırasında ama bundada vardır bi hayır sen bi iki ay hem bedenini hem ruhunu dinlendir bence ve ümidinide kesme güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…