tünaydın kayra esk
mereba bnde 2.5sene evliyim çocuksahibi olmak istiyorum doktorum bana klomen ve folıc plus hapı verdi onları içtikten sonra olucakmı bebegim acaba kullananlarda olmuşmu çok merak ediyorum bilen varsa söyleyebilirmi*?
Forumdan bir haftadır ayrılmaz oldum. Tüp bebek merkezilerini araştırıyorum. Kürleri denedikten sonra testlerde ilerleme olursa ona göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Anatoliayı düşünüyorum şimdilik ama burda anatolia ile ilgili yazılanların doğruluğu var mı?
tatlıkız hoşgeldin canım nasılsın
evet arkadaşım dogrusun ama ömrümüz şeyhttirmekle geçecek.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilevalla bu çocuk sevdası bizi şeydende sogutacakyaaa bugün niye kimse yok herkes kocalarının yanında
sanırım aman iyi bu ünü boş geçirmeyin çalışın kızlar hazırda
kocalarınız varkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bilemiyorum arkadaşım bendede bi ümitsizlik var yani.....böyle incir kürü sogan kürüde denilince biraz heveslendim ama ne bileyim...bende 1.5 ay hayıt tohumu.bögürtlen kökü suyu adaçayı içmekten nefret eder oldum.sogan incir denilincede midem kalktı sanki.arkadaşlar cyclo-prognovayı adetim bittikçe kullanmak istiyorum.biliyorsunuz koruyuculugu yok.ama en azından adet olabiliyorum yaza kadar bu hapı devamlı kullanayım diyorum
slm kayracım naber
evet arkadaşım bende düşünüyorum en azından parmagımın ne olacagı belli olsun.zaten hapım bugün bitti.perşembe günü adet olurum herhaldecanım öncelikle parmağın bi iyi olsun bir ay bence bi dinlen hem antibiyotik kullandın onun etkisi bi geçsin bence ondan sonra tedavine başla ama bu benim fikrim canım sana ve eşinin düşünceleri istekleri önemli sonuçta
hoşgeldin canım çok şükür senden nbr gittinizmi armutluya canım benim
kuzunaz sen ne yaptın canım adet oldunmu bu ay tedaviye bensiz başlayacan.ben artık pes ettim çünkü ümidimi kestim artık dünyada hiçbir şeye inanmıyorum
kuzunaz sen ne yaptın canım adet oldunmu bu ay tedaviye bensiz başlayacan.ben artık pes ettim çünkü ümidimi kestim artık dünyada hiçbir şeye inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?