- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
evet arkadaşım içime bir sogukluk girdi artık tedaviyi bıraktım ben .zaten 2 kere aşılama denemiştim 1.cisi olmamıştı 2.cisi oldu düşük yaptım. artık zorlamayacam yaza kadar her ay cyclo-prognova hapı kullanacam.zaten engelleyici birşey degil hamile kalırsamda belli olur.2gündür kızım zeynebi gördüm rüyamda ve sanki içime bir umutsuzluk bir isteksizlik girdi.dün samimi bir komşum var biraz konuşmak istedim dedim abla tedaviyi bırakasım var artık zorlamak istemiyorum. deyince valla canım iyi edersin vücudun dinlensin dedi en azından kendi haline bırakın belki olur olmazsada yaza başka doktora gidin dedi .dedim eşime daha söylemedim.neyse dün akşam söyledim sen bilirsin canım dedi. kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başlarız dedi .o yüzden arkadaşlar artık tedavi görmek istemiyorum sanki bebegim kendiliginden gelecek gibi hissediyorum.siz ne dersinizcanım kendini neden üzüyosun her kadın anneliği hak ediyo bence özelliklede bizim gibi uğraşanlar çok umutsuzluğa düşmüş gördüm bu gün seni:1no2::1no2:
merhaba kayra nasılsın
çok sevindim canım klomen filan kullandınmı kendiliğindenmi büyüdü bugünden sonra tabiki büyüyebilir sen incir kürü yada bal çörekotu tarçın yemeye başla hemen güzelim faydası olur sanırımbende ıyıyım çok şükür canım.bugun doktora gıttım adetımın 13.günüydü.sağda yumurtacıklarım olmuş ama küçükmüş.en azından bıraz mutlu oldum.çünkü geçen ay hiç olmamıştı.acaba bugunden sonra büyürmü
bende ıyıyım çok şükür canım.bugun doktora gıttım adetımın 13.günüydü.sağda yumurtacıklarım olmuş ama küçükmüş.en azından bıraz mutlu oldum.çünkü geçen ay hiç olmamıştı.acaba bugunden sonra büyürmü
çok sevindim canım klomen filan kullandınmı kendiliğindenmi büyüdü bugünden sonra tabiki büyüyebilir sen incir kürü yada bal çörekotu tarçın yemeye başla hemen güzelim faydası olur sanırım
klomen kullanıom cnm ne yazıkki ilaçlarla anca olduinş büyür bakalım çörekotunu yıyorum.hayırlısını versin rabbim .sen ne alemdesın
canım benim adetim bu ayın 14 ü bakalım bi gelsinde ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık bıktım dr lardan hastahanelerden :uhm::sm_confused:
inşallah bu ayın 14 de adet olduğunu diilde hamile olduğunu öğrenirsin.sende kurtulmuş olursun hastaneden doktordanyerimseniben
keşke canım ama göğüslerim çok ağrıyo ve sinirliyim yani adet belirtilerim var canım keşke senin dediğin gibi olsaydı keşşşşkkeee
adet belirtileri aynı zamanda hamilelik belirtileride olabiiyor şekerim.hayırlısı olsun inş hakkında
ya bilemiyorum arkadaşım bendede bi ümitsizlik var yani.....böyle incir kürü sogan kürüde denilince biraz heveslendim ama ne bileyim...bende 1.5 ay hayıt tohumu.bögürtlen kökü suyu adaçayı içmekten nefret eder oldum.sogan incir denilincede midem kalktı sanki.arkadaşlar cyclo-prognovayı adetim bittikçe kullanmak istiyorum.biliyorsunuz koruyuculugu yok.ama en azından adet olabiliyorum yaza kadar bu hapı devamlı kullanayım diyorumoğlum utku geliyo
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Sep 2009
Blog Yazıları: 1
Yemek Tarifi: 3
Ümidimi yitirdiğim anda gelen mutluluğum yani bebeğim Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum ve 5 senelik evliyim ve 3 aylık hamileyim meleğim bana beşinci yılımda geldi ilk bebeği düşündüğümüzde aylar geçiyo ve malesef kırmızılar geliyo her ay geçtikçe ümüdüm kayboldu streser girmeye başladım ve çocuk düşüneli 1,yılımız dolmuştu ve artık doktora gitmeye karar verdim bütün tahlillerim yapıldı sadece süt hormonum yüksek çıktı onunda neden olduğunu tahmin debiliyorum doktorumun dediği gibi strestendi ve 2 hafta dostineks isimli bir ilaç kullandım ve diğer ay tekrar gittim ve bütün testler temiz çıktı daha sonra doktor 5 6ay daha kendinize süre verindedi stres yapmadan herşey normal dedi ve 5 6 ay daha geçti ama hala meleğimiz yok iyice ümüdim kesildi ve artık neyapacağımı bilmiyorum kafayaı yemek üzereyken tekrar doktora gittk yine sorun yok rahim filmi çekeceğiz dediler ve 1 y daha bekledim ve eşime dedim sende gideceksin doktoraa ve eşim gitti ve sperm sayısı biraz düşük çıktı ve varikosel var dedi doktor ve eşim güvenmedi özel doktor diye devlete ve ssk ya gitti sayı düşüktü evet ama varikosel okadar ilerlememişti cocuk için problem yaratmaz dedi ve içimiz rahatladı ve eşme vitamin verdi eşim vitamine başladı ve ben artık ümüdimi yitirmiştim ve evliliğimizin 4,yılınA girdik hertaraftan soruyolar bebek yokmu artık çıldırdım desem yeridir ve eşimin sperm sayısı baya yükseldi benim filmimde temizdi bizimkisi sebebsiz inferitileydi artık çocuk istemekten de vazgeçtim kocadanda ayrılma planları yapmaya başlamıştımki kendi kafamdan
ibrahim saraçoğlunu dinledim tv den ve ve uygulaya başladım adetimin ilk gününden başladımve 7 gün7.gün incir kürü kullandım 7,günün sonunda soğan kürüne başladım ve 15,gün kullandım ve mütiş yararını gördüm ve adetime iki gün kala test yaptım hamileyimşuan 14,haftalık hamileyim
ALINTIDIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?