arkadaşlar günde 4 defa şehytirmekmi anaaaaa::1shok:valla bravo ....anacım günde 4 defa adam yaparsa adam ne olur şehytirmekten soguyacak kadın ne olacak rahmi yorulacak .bize doktor derki .karı koca hayatınız devam etsin der biz aşılamadan sonra 3-4 gün günde 1 defa şederiz...normal günlerdede 2 gün biter 3.cü günü yaparız yani 2 günde 1 olur.onun sık şehytirmekle çok alakası yok.ilk ilişkiye girdigin sperm önemli bencesorma kuzucum yaaa gün aşırı yaapıyoruz o bile fazla gelmeye başladı artık
hallbuki ben yeni evli sayılırım hevesli olmam lazzım bu çocuk meselesi ne heves bıraktı ne bişiy adamı görmek istemiyom artık :)
bence o günde 4 defa yapan kesin ilaçla destek alıyodur çok zor bişey bence
kadınında canı çıkar rabbim verecek oldumu 1 kerede bile verir
canım sen eşin ne zaman istiyor yap naz etme eşinin internet sevdası bitti demi.eger bittiyse istegini çevirme yoksa yanlış yola yeniden saparsorma ya eşim neler çekiyor beni ikna edene kadar ama fazlası kabak tadı verir yaa
arkadaşlar günde 4 defa şehytirmekmi anaaaaa::1shok:valla bravo ....anacım günde 4 defa adam yaparsa adam ne olur şehytirmekten soguyacak kadın ne olacak rahmi yorulacak .bize doktor derki .karı koca hayatınız devam etsin der biz aşılamadan sonra 3-4 gün günde 1 defa şederiz...normal günlerdede 2 gün biter 3.cü günü yaparız yani 2 günde 1 olur.onun sık şehytirmekle çok alakası yok.ilk ilişkiye girdigin sperm önemli bence
arkadaşlar günde 4 defa şehytirmekmi anaaaaa::1shok:valla bravo ....anacım günde 4 defa adam yaparsa adam ne olur şehytirmekten soguyacak kadın ne olacak rahmi yorulacak .bize doktor derki .karı koca hayatınız devam etsin der biz aşılamadan sonra 3-4 gün günde 1 defa şederiz...normal günlerdede 2 gün biter 3.cü günü yaparız yani 2 günde 1 olur.onun sık şehytirmekle çok alakası yok.ilk ilişkiye girdigin sperm önemli bence
arkadaşlar rabbim çocuk versede ben ve eşimde rahat etsek .gerçekten artık psikolojik olarak yorulduk artık.böyle çocugumuz olmayıncada tembellige alışıyoruz .çevremde çocuk görünce bazen zorsunuyorum artık
aman arkadaşım ister siteye gir ister girme malesef aklımızdan zaten çıkaramıyoruz hemde bu sitede sürekli çocuk hakkında görüşmüyoruz herşeyi konuşuyoruzBen bu siteye sık girince çocuk düşüncesi hiç aklımdan çıkmıyor.buda beni yıpratıyor.
Ara ara gelicem hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
iyi akşamlar
bugün eltimlere oturmaya gittik annem ve ablamla birlikte.....eltim 3. çocuguna hamile 4 aylık.ya ne bileyim içimde artık hiç istek yok.tedaviye artık zorsunuyorum.demekki haketmiyorum..o yüzden zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum .olursa olur olmazsada kalan saglar bizimdir.
slm kızlar bişey sorcam ben şimdi meryem suresini okumak istiyorum ama dilim tam dönmüyor yanlış okumaktan korkuyorum acaba bi yandan dinlesem bi yandan takip edip kendim okumaya çalışsam olurmu? ya valla kolaya kaçmak için değil Allah biliyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?